|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| S registrovaným partnerstvím homosexuálů: |
| rozhodně souhlasím |
|
29% |
[ 32 ] |
| spíše souhlasím |
|
15% |
[ 17 ] |
| nevím, je mi to jedno |
|
19% |
[ 21 ] |
| spíše nesouhlasím |
|
12% |
[ 13 ] |
| absolutně nesouhlasím |
|
22% |
[ 24 ] |
|
| Celkem hlasů : 107 |
|
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 19, 2005 9:09 pm Předmět: |
|
|
Aleši, když ti tady hodím link na stránky o tom, že Elvis žije, ještě to nemusí znamenat, že opravdu žije.
Draku, mluví z tebe blbost.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
LJ

|
Zaslal: po prosinec 19, 2005 9:12 pm Předmět: |
|
|
| AlesHD2 napsal: | | Uvedený úryvek jsem si uložil a přečtu si jej později. Musím si ještě připravit do školy. Pokud si chceš přečíst něco na obhajobu mých postojů, vyhledek www.homosexualita.cz.Pokud jseš ovšem tak volnomyšlenkářský, aby jsi byl schopem věnovat pár chvil jinému úhlu pohledu. Neboj, možná Ti ani neslezou nehty.. | Ten web je demagogická snůžka keců, je mi líto. Stejně jako Vesmírní lidé.cz, nesmíš věřit všemu, co čteš. Prezentovat jako fakta a vědecký závěry výmysly není problém, to bys měl zvládnout i ty. Zeptej se kterýhokoliv kvalitního lékaře na homosexualitu, řekne ti, že se nedá léčit, je vrozená, je to odchylka od většiny která jí nijak neohrožuje a lidé co tu odchylky mají jí nejsou nijak postižení a člověk homosexuál je úplně stejnej člověk jako člověk heterosexuál.
To je i komentář pro black dragona + to že "náš stát" je demokratickej, úplně stejně to je ve všech jinejch demokratickej státech, v UK nejsou cikáni ale jiný menšiny v malý asie a taky to tam náboženskejm fanatikům vadí...
A vzhledem k tomu, že BD fejkuješ občas určitě v shopu se zbožím na kase, sázíš a piješ a nejsi plnoletej, tak tě taky můžou odsoudit a myslím že se s tebou nikdo mazat nebude a nebude o tebe pečovat, ale společnost ti pak umožní se do ní vrátit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: po prosinec 19, 2005 9:16 pm Předmět: |
|
|
Dragone,většinou se shodneme,ale teď se s tebou budu hádat
rozdíl mezi dvěma homosexuály a zoofilem a psem (nebo tim chlapem,co šuká kozy,jak tu tuhle probehlo) je ten,že homosexuální pár je spolu dobrovolně,nikomu neubližujou,čímž se liší od většinových cikánů,všech zoofilů,vrahů etc...
proto tim nemůžeš argumentovat,ani to srovnávat....
Aleši,ty zavři zobák,na tvou nevymáchanou hubu nebudu plýtvat ani vteřinkou navíc...
|
|
| nahoru |
|
 |
AlesHD2

|
Zaslal: po prosinec 19, 2005 9:20 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | | AlesHD2 napsal: | | Topděfka napsal: | | omezenej debílek schovanej za cizí slova a korektní mluvu bude pořád jen omezenej debílek...alib agil Aleši... |
Skuteční omezení debílci se projevují úražlivým žvaněním bez podání sebemších argumetů. To je přece známá věc,ne? | Je to jednoduchý, mladýho člověka a jeho názory formuje z velký části jeho okolí a sociální zázemí, pokud nemáš kolem sebe vzdělaný tolerantní zázemí, nikdo ti nemůže vyčítat, že seš např. vlastenec nebo homofobik, ale na druhou stranu, všimni si, že lidi co s tebou nesouhlasí mají sklony k inteligenci, takže možná nemusíš mít pravdu jenom ty . |
Ty jsi sthil pročíst veškeré materiály za těch pár minut? Klaním se, také bych to rád dokázal.Udělat si obrázek podle úvodu je tah hodný mistra.Pravopisné chyby si dokážu opravit sám.Vyčítaš mi jisté věci, přitom se jich sám dopuštíš.Nejsem schopen pokračovat v tomto rozhovoru bez použití dysfemismů.Je mi líto.
Naposledy upravil AlesHD2 dne po prosinec 19, 2005 9:23 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po prosinec 19, 2005 9:22 pm Předmět: |
|
|
LJ : za prvy .. plnoletej sem
za druhy, nerikam ze homosexualove nejsou lidi, nerikam ze to sou osoby bez duse a misto krve maji ropu ( south park:) ) ... ale sere me ten pristup k tomu..
Defka - nacek, kterej hajluje v koupelne, taky nikomu neublizuje ..
jak muzes vedet ze ten pes s nim neni dobrovolne a nelibi se mu to ? : )) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: po prosinec 19, 2005 9:24 pm Předmět: |
|
|
taky mu za to nikdo nic neřekne,pokud ovšem nepude ven a neseřeže někoho..viď Alešku?
|
|
| nahoru |
|
 |
AlesHD2

|
Zaslal: po prosinec 19, 2005 9:25 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | Dragone,většinou se shodneme,ale teď se s tebou budu hádat
rozdíl mezi dvěma homosexuály a zoofilem a psem (nebo tim chlapem,co šuká kozy,jak tu tuhle probehlo) je ten,že homosexuální pár je spolu dobrovolně,nikomu neubližujou,čímž se liší od většinových cikánů,všech zoofilů,vrahů etc...
proto tim nemůžeš argumentovat,ani to srovnávat....
Aleši,ty zavři zobák,na tvou nevymáchanou hubu nebudu plýtvat ani vteřinkou navíc... |
Další zářez na pažbě..
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: po prosinec 19, 2005 9:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AlesHD2

|
Zaslal: po prosinec 19, 2005 9:31 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | | AlesHD2 napsal: | | LJ napsal: | | g_dgrim napsal: | AlesHD2:
upadok spolocnosti | ona ta jeho zášť a vlastenectví je stejně jenom reflektovanej komplex potlačený homosexuality, Americká krása hadra |
1. Nepředpokládal jsem, že předmětem tohoto rozhovoru je hodnocení způsobu něčího vyjádřovaní. V tom případě bych se ho nezůčastnil. Ale když už jsme se dostali k výčitání chyb oponenta, můžu v tom pokračovat.
1.) V minulém příspěvku jsem použil pouze 3 cizí slova, která nelze v kontextu plnohodnotně zastoupit.
2.) Trpíš Auschwitz komlexem. Význam si můžeš dohledat sám.
3.) Správně.Tvoje argumentu nejsem ochoten přijmout, jelikož se domnívám, že nejsou pravdivé. Stejně jako Ty, což jsi zapomněl poznamenat. |
1. hrubky asi opravovat taky nemám, žejo:))
1.) ale prosímtě, hyperspisovnost je prostě uhozená:)
2.) divil bych se, kdybyses kromě spasitele mravokárce a vlastence nevydával i za psychoanalytika amatéra
3.) já narozdíl od tebe nepotřebuju účelově manipulovat s faktama...
a dále, už sem tu jednou zmínil, že moje maminka je lesbička a nikdo s tím problém nemá, mám kamarády gaye a věř mi, všichni sou úspěšnější a vzdělanější než ty, žijou plnohodnotnej život a dokonce nemají potřebu hodnotit a komentovat odlišností druhejch od sebe
seš jenom nedospělý mladý ucho co se snaží si u druhejch vydupat respekt, fajn:), nebudeme se dál dohadovat, víš svý a já taky |
Promiň, že jsem za 16 let svého života nestihl dosáhnout stejného postavení a vzdělání jako Tví přítelíčci.Ony exitují jistá omezení, která nelze překročit.I když,mohl bych se pokusit vzbouřit pro pocit nespravedlnosti,stejně jako všichni.
Účelně manipujuji s fakty?Když jsme u toho, nikdy jsem netvrdil, že homosexuálové nemohou být vzdělaní a dobře postavení,debata směřovala úplně jiným směrem.Jak jsi tedy zjistil,že o nich prohlašuji takové hanebnosti.Nenazývá se to náhodou účelové manipulování s fakty??
|
|
| nahoru |
|
 |
AlesHD2

|
Zaslal: po prosinec 19, 2005 9:32 pm Předmět: |
|
|
Vážně se s Tebou nedá disktutovat, musíš se vždycky uchýlit ke stejným frázím.Stejně jako všichni Ti,kteří mě mají podle Tebe převyšovat a se kterými denně disktuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po prosinec 19, 2005 9:49 pm Předmět: |
|
|
| AlesHD2 napsal: | Promiň, že jsem za 16 let svého života nestihl dosáhnout stejného postavení a vzdělání jako Tví přítelíčci.Ony exitují jistá omezení, která nelze překročit.I když,mohl bych se pokusit vzbouřit pro pocit nespravedlnosti,stejně jako všichni.
Účelně manipujuji s fakty?Když jsme u toho, nikdy jsem netvrdil, že homosexuálové nemohou být vzdělaní a dobře postavení,debata směřovala úplně jiným směrem.Jak jsi tedy zjistil,že o nich prohlašuji takové hanebnosti.Nenazývá se to náhodou účelové manipulování s fakty?? | Já to říkal z jinýho důvodu, naše společnost spěje ke skáze, protože tu máme homosexuály právníky doktory politiky zpěváky prostě všude kam se podíváš:)). Jak vidíš, žádný omezení není, homosexuál může dělat co chce, stejně jako černoch. Ty omezení sou jen v tvý hlavě.
A manipulace s faktama je, když si nějakej německej antisemita vydá knížku, kde si navymýšlí, tak byly koncentráky rekreační tábory, když fanatickej katolík cpe na základky knížky proti potratu a antikoncepci, když Vesmírní lidé lidem představují svou flotilu, nebo když nějaká skupinka rádoby morálních katolíků prohlašuje, že homosexualitu lze léčit a že se jí lze vyhnout výchovou.
|
|
| nahoru |
|
 |
AlesHD2

|
Zaslal: po prosinec 19, 2005 9:56 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | | AlesHD2 napsal: | Promiň, že jsem za 16 let svého života nestihl dosáhnout stejného postavení a vzdělání jako Tví přítelíčci.Ony exitují jistá omezení, která nelze překročit.I když,mohl bych se pokusit vzbouřit pro pocit nespravedlnosti,stejně jako všichni.
Účelně manipujuji s fakty?Když jsme u toho, nikdy jsem netvrdil, že homosexuálové nemohou být vzdělaní a dobře postavení,debata směřovala úplně jiným směrem.Jak jsi tedy zjistil,že o nich prohlašuji takové hanebnosti.Nenazývá se to náhodou účelové manipulování s fakty?? | Já to říkal z jinýho důvodu, naše společnost spěje ke skáze, protože tu máme homosexuály právníky doktory politiky zpěváky prostě všude kam se podíváš:)). Jak vidíš, žádný omezení není, homosexuál může dělat co chce, stejně jako černoch. Ty omezení sou jen v tvý hlavě.
A manipulace s faktama je, když si nějakej německej antisemita vydá knížku, kde si navymýšlí, tak byly koncentráky rekreační tábory, když fanatickej katolík cpe na základky knížky proti potratu a antikoncepci, když Vesmírní lidé lidem představují svou flotilu, nebo když nějaká skupinka rádoby morálních katolíků prohlašuje, že homosexualitu lze léčit a že se jí lze vyhnout výchovou. |
Ty jsi mě ještě stále nepochopil. Nu což.
Tím pravděpodobně narážíš na mediálně propírané případy Ernesta Zündela a Davida Irvinga.Není liž pravda?Ty jejich lži jsou tak strašně bezpečné, že je musí systém okamžitě absolutně znemožnit a zavřít, aby tím ochránil sám sebe.Lži,lži,lži.Pro sousloví účelové manipulování s fakty neshledávám lepší příklad než to, co předváděla (předvádí) média při demonstracích za oba pány.
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: út prosinec 20, 2005 11:10 am Předmět: |
|
|
| AlesHD2 napsal: | | tysonek napsal: | | jo lidovci jsem četla jakýsi výrok některýho z nich ...koho to nevém protože mě ten člověk totálně nezajímla ale napsal že homosexuální praktiky jsou prasečinky,a zvrácené ....stačí zalovit v krátké paměti , kde vysoce postavení lidé v církvi pohlavně zneužívali chlapce ...a to je samozřejmě asi normální ne ? |
Hají lidovci obskurní chování vysokých církevních hodnostařů?Snaží se je nějak ospravedlňovat?Ne.Jsou to pro ně stejní zvrhlíci jako ostatní, tudíž nechápu, proč se snažíš argumentovat tímto způsobem. |
když někdo myslí že má právo říkat co je a není normální tak na to můžu reagovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: út prosinec 20, 2005 12:28 pm Předmět: |
|
|
Dragone: musim souhlasit
Hlavne je krasny sledovat,jak tolik proklamovani TOLERANTNI LIDE,k CEMUKOLIV nesnesou ani cizi nazor,ktery vyjadruje opacne stanovisko.
(neplati pro Dianu)
uz se tesim az za nekolik let se zacnou o sva prava domahat i zoofilove..a proc kua ne??????????????????
k nim uz nebudem tolerantní? a proc jako? ze se vam to nelibi? a co je vam dotoho,co si ti lide a zvirata doma delaji..
Poznavate se?
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: út prosinec 20, 2005 1:24 pm Předmět: |
|
|
jdi uz s tim primerem se zoofilama do pici ty kokote, opakujes to v kazdym topicu o homosexualech a dodnes jsi nepochopil jak strasna jses pica kdyz opakujes porad dokola takovouhle sracku !
alesekHD2: pro tebe nemam nez LOL.. a jestli nezustanes ubohym pozerem a ovlivnitelnym demagogem bez vlastniho nazoru i za 5 - 10 let tak teprv pak pochopis jak moc jses smesnej.. zatim nema cenu s tebou a s tvyma vyctenym kravinama vubec ztracet cas protoze o zivote vis naprosty hovno.. adieu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|