sny

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Máte psycho vizionářský sny?
Ano
60%
 60%  [ 20 ]
Ne
39%
 39%  [ 13 ]
Celkem hlasů : 33

Autor Zpráva
Curu

PříspěvekZaslal: so leden 07, 2006 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo me se zrovna dneska zdalo, ze sem byl na tridni oslave a sbalil sem 2 marky za vecer :D
pak sou ale zas nektery sny pekne hnusny, nebo divny takze si slovek nevybere.
ze bych ve snu chcipl, tak to se mi este nestalo, protoze tesne pred smrti se dycki probudim :) ale uz vickrat se me zdalo ze se asi topim, nebo nak dusim a jak sem se probudil, tak sem este par vterin tim reflexem nejak se nemoh nadechnout
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wygh

PříspěvekZaslal: so leden 07, 2006 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Curu napsal:
jo me se zrovna dneska zdalo, ze sem byl na tridni oslave a sbalil sem 2 marky za vecer :D
pak sou ale zas nektery sny pekne hnusny, nebo divny takze si slovek nevybere.
ze bych ve snu chcipl, tak to se mi este nestalo, protoze tesne pred smrti se dycki probudim :) ale uz vickrat se me zdalo ze se asi topim, nebo nak dusim a jak sem se probudil, tak sem este par vterin tim reflexem nejak se nemoh nadechnout

no já myslim že si nemoh dejchat a nějak se to promítlo v tom snu..jinak mě vadí že si pamatuju tak 3 sny za měsíc, i když se údajně zdají každý den,ráno o tom nevím...

Jesse Marunde
Azmodan

PříspěvekZaslal: so leden 07, 2006 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedavno se mi zdalo,jak klátim jednu svoji kamaradku. Byla strasne nenasytna,proste nemela nikdy dost. Rano jsem se vzbudil unavenej a celej den pak stal za hovno.
Stan

PříspěvekZaslal: so leden 07, 2006 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sny jsou vetsinou to,co prozivame,prozili jsme,nebo na co myslime..a nekdy vse dohromady..
Pokud jde o muj nejkratsi sen,tak to bylo o klukovi,se kterym jsem vyrustal,se kterym jsme byli poprve u soudu..a to se me zdalo nedavno a za jizdy..sen asi opravdu trva jen kratce..
..nejdelsi sen byl po smrti me mamky..ted nechci navodit nejakou melancholii ci jine stavy..ale fakt,rok jsem byl dost spatny a ty sny byly hodne zive..tyhle stavy a sny,si obcas prozije kazdy z nas..
Black Dragon

PříspěvekZaslal: so leden 07, 2006 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJi ty wole!!! tys me predbehl!! ja tenhle topic chtel zalozit taky, pac co se mi zda za sny to neni mozny!!

Zacnu takovym lehcim.. zdalo se mi to dneska vecer.. byli sme v nejaky hospode a normalne sme pili pivo, najednou nejakej koren, kteryho sem neznal a sedel vedle me skocil na kamose co sedel vedle neho z druhy strany a chtel ho zmlatit.. tak sem skocil na toho korena a v tom momente sem se probudil, protoze sem v tom spanku opravdu skocil a chytal sem zidlu co mam u postele ...

sen co se mi zdal o prazdninach .. nemel chybu :
byli sme normalne tady v Brne s kamosem sme chodili po meste po hospodach, pak ze zajdem na hlavni nadrazi.. vlezli sme do ty budovy, jenze to nebylo nadrazi, ale hrbitov.. tak kamos sel do jakysi hrobky, ze tam de za jeho kamosem divat se na televizu .. za chvilu vybehl a byl z neho upir a chtel me vysat.. branil sem se pred nim a jeste tim jeho kamosem, kterej z neho toho upira udelal , krizem kterej sem si udelal z prstu .. pak ten jeho kamos odbehl a prijel v aute a skousel me prejet, v ten moment sem se probudil ..

nebo jeste predevcirem :
Jeli sme s kamoskou do jakyhosi hotelu ze si udelame prima vecer, v hotel byl drahej ,chodili sme kolem pokoju, ktery byli luxusne vyzdobeny ale drahy.. nemeli sme na to a nakonec sme se utaborili v nejakym takovym kde bylo x dalsich lidi.. pointa toho snu byla v tom ze tam furt pobihal muj bratranec a cosi zvatlal .. nebylo mu rozumet, uz sem ho chtel strelit brokovnici do hlavy, kdyz mi teta rekla ze je retardovanej a ze za to jak se chova nemuze .. tak tam furt kolem nas pobihal a cosi zvatlal ..
- pro tenhle sen bych mozna mel vysvletleni, pac muj bratranec si o me mysli ze sem teplej..

jeste pridam jeden ze vcerejska :
zemrel mi muj deda a ja bych s kamoskou v jeho knihovne, ktera merila na vysku 50m .. byla tam jakasi zenska, ktera mi rekla ze musime najit neco co do ty knihovny nepatri, jinak ze zemreme.. tak sme hledali a lezli sme po tech regalech obrovskejch... az sem pak nasel jakousi pohlednici kde byl zezadu vytistenej text cosi o sexu.. tak sem nasel jednu a byl sem v podstate zachranej a pak sem musel najit jeste jednu pro tu kamosku, ale spadl sem dolu a probudil se ..

klasicky sny co se mi driv zdali a navic opakovane !!
prijdu k baraku a tam u dveri pred nim lezi nadherna blondynka s velkyma prsama a vypada ze je v bezvedomi.. prijdu k ni, ona otevre oci, ja si stahnu kalhoty, vrazim ho do ni a hnedka jak to udelam tak vystriknu a probudim se..

a pak se ze se mlatim s nekym a proste nejsem schopnej tou rukou bouchnout poradne, ze si pripadam hrozne slabej a oni se mi smejou a ja dostanu ...

Zaverem, obcas premyslim jestli sem vubec normalni.. poreferuju o snech co se mi budou zdat dnes.. preji prijemnou zabavu :)
Black Dragon

PříspěvekZaslal: so leden 07, 2006 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Velmen napsal:
Ty vole to neni mozny to je tak ujety Nejhorsi je kdyz ve snu chcipnu a probudim se se studenym potem stalo se vam to uz? Me uz zastrelili a snad sem ze strechy

Me zatim nikdo nezabil.. ale spachal sem sebevrazdu... strelil sem se magnumem do hlavy..
to byl sen ze u naseho panelaku byli vsude mozne policajti a sli po nas.. nevim z jakyho duvodu, ale proste vsude byli a bylo to obliceny, tak kdyz splhali po velkym zebriku sem k mimu oknu, chytl sem pistoli a strelil se do hlavy a pak nasledovalo chvilku proste jenom cerno..
Wygh

PříspěvekZaslal: so leden 07, 2006 11:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sen co se mi zdal o prazdninach .. nemel chybu :
byli sme normalne tady v Brne s kamosem sme chodili po meste po hospodach, pak ze zajdem na hlavni nadrazi.. vlezli sme do ty budovy, jenze to nebylo nadrazi, ale hrbitov.. tak kamos sel do jakysi hrobky, ze tam de za jeho kamosem divat se na televiz u .. za chvilu vybehl a byl z neho upir a chtel me vysat.. branil sem se pred nim a jeste tim jeho kamosem, kterej z neho toho upira udelal , krizem kterej sem si udelal z prstu .. pak ten jeho kamos odbehl a prijel v aute a skousel me prejet, v ten moment sem se probudil ..

rofl... to jsem fakt chcípal ale to jsou normální sny.. teda doufám.... mě se takovýhle nesmysli zdají taky

Jesse Marunde
Stan

PříspěvekZaslal: so leden 07, 2006 11:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

..soulozili jste nekdy s nekym z rodiny?Samozrejme ve snu..ja ziskaval prvni sve sexualni zkusenosti kolem trinacti to se mi pomichalo nejak se starosti o brachu,ze se mi opravdu zdalo,ze s nim soulozim..dost humac,ale snu neporucis..
Black Dragon

PříspěvekZaslal: so leden 07, 2006 11:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja kdyz nad tim tak premyslim, tak sem sex ve snu nikdy nemel.. naposledy kdyz sem chtel po kamosce, aby mi v saline vykourila, tak zrovna nejak neplanovane zastavila a nic z toho nebylo, pac sme museli jit pesky pryc..pak se mi nekde ztratila - dej snu neni podstatnej,ale je to psycho - a pak kdyz sem ju nasel a meli sme jit ke me domu,tak sem se probudil ..
btw. tou salinou sem jel do skoly jim oznamit ze tam dneska nejdu, protoze mam v planu neco jinyho
Stan

PříspěvekZaslal: so leden 07, 2006 11:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Ja kdyz nad tim tak premyslim, tak sem sex ve snu nikdy nemel.. naposledy kdyz sem chtel po kamosce, aby mi v saline vykourila, tak zrovna nejak neplanovane zastavila a nic z toho nebylo, pac sme museli jit pesky pryc..pak se mi nekde ztratila - dej snu neni podstatnej,ale je to psycho - a pak kdyz sem ju nasel a meli sme jit ke me domu,tak sem se probudil ..
btw. tou salinou sem jel do skoly jim oznamit ze tam dneska nejdu, protoze mam v planu neco jinyho

Mluvis o snech,ktere jsi mel po prvni sexualni zkusenosti..Nebo to spatne ctu?
Ja mluvim o snech nekdy kolem 12-ti let..Nemelnikdo podobnou zkusenost a nepujde s kuzi na trh?Podle knizek,je tohle absolutne prirozena vec..
Black Dragon

PříspěvekZaslal: so leden 07, 2006 11:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nene, to sem nepsal.. tenhle sen se mi zdal tak mesic zpatky..

Ten sen jak uz sem psal o tom ze sem ho strcil do ty baby co lezela pred pred barakem a hnedka vystrikl, tak ten se mi myslim tak ve 13 zdal...
kdyz bych mel sen o kterym ty mluvis presne, tak to napisu, kdyz uz tu pisu takovy praseciny :)
Wygh

PříspěvekZaslal: so leden 07, 2006 11:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

První takovejhle sen jsem se měl asi taky kolem 13nebo dýl roku o tom jak dávali poprvé Dawsonův svět...tak jsem si to rozdal s tou Joei - nebo jak se to píše je to myslim 3 roky zpátky

Jesse Marunde
Curu

PříspěvekZaslal: ne leden 08, 2006 12:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jo a este se mi vlastne dneska zdalo, chvilu po tom snu co uz sem rikal, ze sem byl v hospode a nakej tlustej chlap s velkou hlavou tam cvicil mrtvolu, ale uplne jak debil proste. tak sem se strasne smal a pak mi chtel dat pres hubu :D

no a nebo docela casto se me zda o nakych urcitych holkach. treba jednou se mi zdalo o jedne ze skoly pritom sem na ni nijak nemyslel a po tom snu se mi zacala hafo libit :)
HULK

PříspěvekZaslal: ne leden 08, 2006 12:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ty vole tak me se teho zdalo taky hafo, jak rikate, uz me ve snu zabili (tusim sipem z kuse), honili me medvedi, vlci atd...dokonce sem aji lital...normalne sem letel v pyjamu nad schodama dule a byly otevreny dvere a venku litaly vrany a byla me zima (probudil sem se odkopane a zima jak svina)
sny sem mel aji skutecny...byl sem v garazi a neco bral do ruky a divil sem se, ze uz sem to nekde videl-presne stejna situace se pozdes stala (nehorsi je, ze si to nepamatuju, az do te doby, jak se to stane...)
sny o mrdackach ani nepocitam....klasika
pak takovy ty, jak se s nekym mlatim nekde, davam mu fakt kruty rany ze vsech sil a mu to skoro nic nedela, jenom trochu cukne hlava.....
ale nehorsi sem zazil, kdyz sem se topil...takove pocit uplne v hajzlu a kdyz se probudim rikam no ty pico!!!-uplne v prdeli!!!!
je to dost divny
Broken

PříspěvekZaslal: ne leden 08, 2006 12:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Me se zdaji ujete sny skoro porad.nekdy to jsou opravdu nesmysly,ktere se nedaji normalne vysvetlit

jednou se mi zdalo,ze jsem u more a potapel jsem se,pak jsem sel na breh a
rodice byli pryc,pak se nahle stala z plaze jakasi vez a nahore byli nasi a pili kafe a ja jsem rikal,ze se ztratila segra a ze neumi plavat,tak at se jdou po ni podivat.jenom se mi vysmali o rekli,at ji jdu hledat sam.
tak jsem sel zase na plaz a videl jsem neci telo,jak plave.Prisel jsem bliz a segra tam plavala nejak neprirozene rychle a navic vubec nedychala,ptz mela oblicej cely ve vode.zastavila se u me a ja videl jak misto ma odrizlej kus hlavy a ve vnitr byla polivka

druhej sen byl zas az prilis skutecnej.Slysel jsem zvoneni a tak jsem vstal z postele a sel otevrit dvere od pokoje.ve chvili,kdyz jsem sahl na kliku,jsem se zas objevil v posteli a zase slysel zvoneni,tak jsem udelal to samy a znova
jsem se objevil zase zpatky v posteli.Po treti jsem sel ke dverim a nakonec jsem je otevrel,jenomze tam stali tri chlapi a rekli mi,ze me jsou posekat a jeden me trefil sekerou primo do bricha a v tu chvili jsem sebou skubl a probudil se.

to byly sny,ktery se daj v poho popsat,ale nektery se opravdu nedaj,proste strasny sracky

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - sny Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: