|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Máte psycho vizionářský sny? |
| Ano |
|
60% |
[ 20 ] |
| Ne |
|
39% |
[ 13 ] |
|
| Celkem hlasů : 33 |
|
| Autor |
Zpráva |
Stan

|
Zaslal: ne leden 08, 2006 12:16 am Předmět: |
|
|
..vypada to,ze tady mame neuprimne stydlivky..
Co tak ukaz pojmenovany"de javu"..mel nekdo,ma zkusenost,vi o co jde..nejake vedecke poznatky?A co vas jednoduse lidske vysvetleni..je tento jev? _________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Rupik

|
Zaslal: ne leden 08, 2006 12:40 am Předmět: |
|
|
To mně se občas zdá sen ve snu.. prostě v tom snu se probudím a myslím že už su v realitě, ještě si říkám pohoda super a třeba dělám fakt super věci a su uplne statsnej..... a pak se probudim a su silene nasranej, ze sem se probudil... _________________ ... A zer vela masa, ak mas peniaze tak zer hlavne kravu....
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: ne leden 08, 2006 12:42 am Předmět: |
|
|
de javu - ozveny buducnosti by som to mozno nazval. Stava sa mi to dost casto, ale ziadne "vedecke" informacie som o tom teda nepocul/necital.
Inac mojej frajerke sa stale sniva ze umiera. Vzdy rano mi o tom rozprava... Mava vacsinou podrezane zily - obcas cerstve, obcas zahojene. Niekedy sa jej sniva, ze lezi vo vani s teplou vodou a z ruk je strieka krv... Dost ma to hneva, pretoze jej neviem nijako pomoct. Dnes, znovu umrela, ale zevraj to bol prijemny sen.
Mne ked sa nieco sniva, tak to vacsinou nema dej, su to len take pocity, alebo neake obrazce. Mal som jeden psycho sen - snivalo sa mi ze pocujem erzot koni, myslel som na vojnu a videl som take farebne, blikajuce obrazce. Tento sen sa mi par krat opakoval a vzdy ked som sa zobudil tak som bol strasne v prdeli z toho, nenormalne spoteny a vynervovany... brr.
a este mavam take mikro sny - proste spim a zrazu sa mi zda ze odnieakde padam, nie je v tom ziadny obraz, ani zvuk proste len pocit padania. V momente ked je ten pocit najvacsi tak sebou sklbnem ako keby som dopadol a zobudim sa... _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Stan

|
Zaslal: ne leden 08, 2006 1:18 am Předmět: a |
|
|
| g_dgrim napsal: | de javu - ozveny buducnosti by som to mozno nazval. Stava sa mi to dost casto, ale ziadne "vedecke" informacie som o tom teda nepocul/necital.
Inac mojej frajerke sa stale sniva ze umiera. Vzdy rano mi o tom rozprava... Mava vacsinou podrezane zily - obcas cerstve, obcas zahojene. Niekedy sa jej sniva, ze lezi vo vani s teplou vodou a z ruk je strieka krv... Dost ma to hneva, pretoze jej neviem nijako pomoct. Dnes, znovu umrela, ale zevraj to bol prijemny sen.
Mne ked sa nieco sniva, tak to vacsinou nema dej, su to len take pocity, alebo neake obrazce. Mal som jeden psycho sen - snivalo sa mi ze pocujem erzot koni, myslel som na vojnu a videl som take farebne, blikajuce obrazce. Tento sen sa mi par krat opakoval a vzdy ked som sa zobudil tak som bol strasne v prdeli z toho, nenormalne spoteny a vynervovany... brr.
a este mavam take mikro sny - proste spim a zrazu sa mi zda ze odnieakde padam, nie je v tom ziadny obraz, ani zvuk proste len pocit padania. V momente ked je ten pocit najvacsi tak sebou sklbnem ako keby som dopadol a zobudim sa... |
Malo asi ctes..navic jsi asi vedle..ozveny budoucnosti? _________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: ne leden 08, 2006 1:25 am Předmět: |
|
|
malo citam v akom zmysle? v spojitosti s dejavu, alebo globalne myslene? ak globalne tak len teraz od vianoc som zhltol 5 knih a precitaneho mam toho dost... ak v spojitosti s dejavu tak nikdy ma to neak nezaujimalo - takze som nepovazoval za potrebne si o tom nieco hladat.
ozveny buducnosti - nemam absolutne sainu o tom preco dejavu vznika, aku ma podstatu a ani co je jeho pricina. To som si len tak laicky nazval. Ak vies, tak vysvetli. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Stan

|
Zaslal: ne leden 08, 2006 1:47 am Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | malo citam v akom zmysle? v spojitosti s dejavu, alebo globalne myslene? ak globalne tak len teraz od vianoc som zhltol 5 knih a precitaneho mam toho dost... ak v spojitosti s dejavu tak nikdy ma to neak nezaujimalo - takze som nepovazoval za potrebne si o tom nieco hladat.
ozveny buducnosti - nemam absolutne sainu o tom preco dejavu vznika, aku ma podstatu a ani co je jeho pricina. To som si len tak laicky nazval. Ak vies, tak vysvetli. |
Verim,ze hodne ctes a studujes..de javu neni vysvetleno..a pokud jsem ja cetl dobre,tak jde o prozitky uz prozite..ale kdykoliv me oprav,budu jen rad a pokud mas nejake studie,dej je prosim sem.. _________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: ne leden 08, 2006 2:07 am Předmět: |
|
|
| Stan napsal: | | g_dgrim napsal: | malo citam v akom zmysle? v spojitosti s dejavu, alebo globalne myslene? ak globalne tak len teraz od vianoc som zhltol 5 knih a precitaneho mam toho dost... ak v spojitosti s dejavu tak nikdy ma to neak nezaujimalo - takze som nepovazoval za potrebne si o tom nieco hladat.
ozveny buducnosti - nemam absolutne sainu o tom preco dejavu vznika, aku ma podstatu a ani co je jeho pricina. To som si len tak laicky nazval. Ak vies, tak vysvetli. |
Verim,ze hodne ctes a studujes..de javu neni vysvetleno..a pokud jsem ja cetl dobre,tak jde o prozitky uz prozite..ale kdykoliv me oprav,budu jen rad a pokud mas nejake studie,dej je prosim sem.. |
prozitky uz prozite - myslene tak, ze napriklad mesiac dozadu som zazil neaky specificky jav J. Ale po neakom case som nan zabudol. Povedzme o mesiac neskor som ten isty jav prezil znovu a to vyvolalo pocity dejavu javu J?
model: 22. januar: som doma a idem k oknu, odhrniem zaluzie a pozriem von cez okno - jav J. O MESIAC NESKOR SOM UZ NA TO ZABUDOL. 22. februar: tak isto som doma a celkom nahodou idem k oknu, odhrniem zaluzie presne tak ako pred mesiacom a v tom si neako podvedome spomeniem, ze predsa toto sa uz stalo - dejavu javu J z 22. januara :).
hovorim, nic o tom neviem... len teoria. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Stan

|
Zaslal: ne leden 08, 2006 2:33 am Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | | Stan napsal: | | g_dgrim napsal: | malo citam v akom zmysle? v spojitosti s dejavu, alebo globalne myslene? ak globalne tak len teraz od vianoc som zhltol 5 knih a precitaneho mam toho dost... ak v spojitosti s dejavu tak nikdy ma to neak nezaujimalo - takze som nepovazoval za potrebne si o tom nieco hladat.
Verim,ze hodne ctes a studujes..de javu neni vysvetleno..a pokud jsem ja cetl dobre,tak jde o prozitky uz prozite..ale kdykoliv me oprav,budu jen rad a pokud mas nejake studie,dej je prosim sem.. |
prozitky uz prozite - myslene tak, ze napriklad mesiac dozadu som zazil neaky specificky jav J. Ale po neakom case som nan zabudol. Povedzme o mesiac neskor som ten isty jav prezil znovu a to vyvolalo pocity dejavu javu J?
model: 22. januar: som doma a idem k oknu, odhrniem zaluzie a pozriem von cez okno - jav J. O MESIAC NESKOR SOM UZ NA TO ZABUDOL. 22. februar: tak isto som doma a celkom nahodou idem k oknu, odhrniem zaluzie presne tak ako pred mesiacom a v tom si neako podvedome spomeniem, ze predsa toto sa uz stalo - dejavu javu J z 22. januara :).
hovorim, nic o tom neviem... len teoria. |
Tve vyasvetleni bylo v uvodu jine..ale nicmene,se snazis dokazat,ze jsi pochopil..pochopil jsi? _________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: ne leden 08, 2006 2:38 am Předmět: |
|
|
ty sa snazis so mnou hadat, alebo diskutovat? _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Stan

|
Zaslal: ne leden 08, 2006 2:43 am Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | | ty sa snazis so mnou hadat, alebo diskutovat? |
Dojit k zaveru.. _________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
|
|
| nahoru |
|
 |
Šulin
|
Zaslal: ne leden 08, 2006 2:48 am Předmět: |
|
|
Zaujimavá téma, mne sa moc nesníva ale ked ano tak často bežím a fúka strašný vietor, že stojím na mieste a akoby ma úplne opustila sila...
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: ne leden 08, 2006 3:31 am Předmět: |
|
|
| Stan napsal: | | g_dgrim napsal: | | ty sa snazis so mnou hadat, alebo diskutovat? |
Dojit k zaveru.. |
Hadam chapes, ako som to ja myslel s tou modelovou situaciou. Podla mna som ta pochopil dobre. No a k uspokojivemu zaveru asi neprideme, ved ako si sam povedal, de javu neni vysvetlene... _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: ne leden 08, 2006 8:23 am Předmět: |
|
|
| Stan napsal: | | ..soulozili jste nekdy s nekym z rodiny?Samozrejme ve snu..ja ziskaval prvni sve sexualni zkusenosti kolem trinacti to se mi pomichalo nejak se starosti o brachu,ze se mi opravdu zdalo,ze s nim soulozim..dost humac,ale snu neporucis.. | Já jo. Fuj, blitek hnus. Asi dvakrát se sestrou Tyhle sny nesnášim, protože sou totálně nejvíc hnus. Tipuju že za celej život se mi to zdálo tak cirka 3x. Kámošovy se zase zdálo že si to rozdával s otcem. Holt snům neporučíš.
Asi před cca 2ma lety jsem brutálně konzumoval horory. Teď je furt můj neoblíbenější žánr, ale tenkjrát sem dával tak 7-10 novejch hororů tejdně a takhle docela často. Asi skoro půl roku se mi tak obden zdálo že bojuju s upírama a nebo zombíkama. Adicky sem je nemohl dobít. To taky nesnášim
sen-bitka s někym. Řežu do něj hlava nehlava, dupu mu po hlavě a on dicky vstane a de po mě .o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Fetty Joe Anabol
|
Zaslal: ne leden 08, 2006 9:14 am Předmět: |
|
|
To Stan: Klid, tohle je statisticky dokazany, ze takovy sen se zda kazdemu. Nekomu vic a nekomu min, ale neni na tom nic spatnyho. Me se napriklad zdal sen, ze jsem pichal s jednim kamosem se kterym jsme toho fakt hodne prozili. Byla to sila. Pak jsem se rano probudil a ten pocit ve me porad byl jak zivej. Ale nastesti z toho nebyla poluce, to uz bych se asi fakt musel zamyslet.
Jiank, sny si moc nepamatuju, ale vsechny holky, se kteryma jsem spal v posteli mi rekly, ze sebou v noci strasne mlatim, coz mam uz od dectvi.
Od te doby, co jsem zacal intenzivne chodit do posilovny, tak se mi zacaly zdat vyhradne eroticky sny, coz je sice prijemny, ale rano se budim jak spraskanej pes. _________________ Práce je prokletím pijící třídy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne leden 08, 2006 9:50 am Předmět: |
|
|
Dneska sem mel nadhernej sen.. byli u nas babicka s dedou.. sice sem zas delal bordel a nebyl sem nejhodnejsi, ale kdyz odjizdeli, tak mi oba davali preplneny obalky s penezma.. s nekolika tisicama, rikali ze prachu maj doma hafo, tak ze nevi co s tim maj delat a ze mi budou mesicne davat :)
Dalsi sen byl o paralelnich vesmirech.. nepamatuju si ho uz presne, ale vim ze sem cestoval pres jakejsi kulturni dum, kde byla brana do jiny dimenze a kdyz sem se dostal do jiny dimenze tak sem byl v takovy pousti a tam byl barak miho strejdy, kterej byl prestavenej a vypadalo to jak ze stredoveku.. byli tam zly alternativy lidi z hodnyho vesmiru a myslim ze me na konci zabili ikdyz sem se jim snazil vyhibat a maskovat se.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|