|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Máte psycho vizionářský sny? |
| Ano |
|
60% |
[ 20 ] |
| Ne |
|
39% |
[ 13 ] |
|
| Celkem hlasů : 33 |
|
| Autor |
Zpráva |
Curu

|
Zaslal: ne leden 08, 2006 10:27 am Předmět: |
|
|
tak dneska se mi mimo jine zdalo, ze sem v nake tovarne a chce se mi strasne chcat. nez sem ale nasel naky dobry misto kde furt nechodili lidi, tak tam prisly ucitelky a kontrolovaly aby nikdo nechcal v tovarne :D
..nebo, to uz se mi stalo vickrat, mam sen o tom jak du nekde treba v lese a najednou na zemi uvidim naky penize. zvednu je a kousek dal vidim dalsi a dlasi, tak to zbiram a zbiram.. pak se probudim a sem pekne nasranej :))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
11Mito

|
Zaslal: ne leden 08, 2006 10:31 am Předmět: |
|
|
Mne sa raz snivalo ze mi zazvonila kamaratka nech videm vonku.Visiel som cely stastny ze ju vydim a objala ma a spytala sa ako sa mam sli sme sa prejst pamatam si este kazdy detail s toho sna vsetko naco som sa vtedy pozrel a co som povedal a citil.Na druhy den mi zazvonila kamaratka a stalo sa presne do posledneho detajlu co v tom sne .Uvedomil som si to ked som ju drzal v objati a neviem preco ale zas ako v tom sne cumel som si na mozole na ruke a vtedy mi to uple doslo.Takyto sen mavam tak raz za 3mesiace je to zaujimave niekedy sa mi zopakuje presne to co sa mi sniva ale v reale.Je to normalne?
inac sen co sa mi snival cez letne prazniny:Prechadzal som sa v Londine mohlo bit tak 16:00 leto rok 1850-1900 nieco medzi tym.Bol som na zeleznicnej stanici vonku na nastupisti v ruke som drzal daky papier.Zdal sa bit cisty.V druhej cierny kufrik.Na sebe som mal kabat a capicu nieco ako mal holms.Pocul som piskot parnych lokomotiv a vsade okolo mna bolo vela cestujucich ktory prave vystupili z vlaku.Stal som na mieste dlho a pozoroval som ich.Stanica sa vyprazdnila.Zacal som si obzerat ten papier ,bol celkom cisty .Pri pohlade nan sa mi zacalo vybavovat co vsetko som prezil .Z rohu ulice sa ozval vystrel .Boli to daky 3chlapy cely v ciernom.Bezal som prec.Chceli odomna ten papier ja som im ho nechcel dat .Otvoril som ten kufrik co som pocely cas drzal v ruke a zacala sa mensia prestrelka 1znich som dostal .Utekal som dalej no stale som bol natom nastupisti .Slnko zapadalo a pokrilo ho oranzovim svetlom.Dostal som zasah do kolena.Dosli mi naboje,plazil som sa prec.Dalsiu ranu som dostal do hrudnika a zacalo sa mi zahmlievat pred ocami ,zrak mi zacala zahalovat ciernota.Snazil som sa este nieco vyslovit neviem co ale bolo to velmi dolezite.Nasledoval dalsi zasah vsetko som citil a pomali som zacal stracat vedomie.Uf ked som sa prebudil spoteny a cely stastny ze zijem zacal som nadtym uvazovat bol to fakt cudny sen
|
|
| nahoru |
|
 |
Fenix
|
|
| nahoru |
|
 |
Fenix
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: ne leden 08, 2006 10:50 am Předmět: |
|
|
4stan: sakra nekde sem cetl nejakou studii o dejavu a bylo tam psany ze lidskej mozek neustale prijma nejake informace ale jak jich je hodne tak si samozrejmne zapamatuujes jen neco. treba i jen urcitou cast. radsi uvedu priklad:proste jdes po ulici a uvidis peknou blondynku s modryma ocima v cerveny minisukni.. jelikoz to je jeden vjsem z tisice tak si mozek nezapamatuje presne vsechny detaily a pak treba za mesic se "stejna" situace.. zase jdes po stejny ulici a potkas zase blondynku ale tahleta nema uz cervenou minisukni ale modrou...ale mezitim tvuj mozek uz zapmnel presne jak vypadala ta prvni blondynka (oci minisukne) tak jak je ta pamet nedokonala tak proste spoji tyhle dva vjemy a ty si vlastne myslis ze toje dejavu..ze to je uplne ta sama blondynka (neni to uplne nejlepsi priklad ale ted mne nic jinyho nenapadlo..¨)
snad si to nejak pochopil ...
skoda ze nevim kde sem to cetl byl to velmi zajimavy clanek...
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: ne leden 08, 2006 10:57 am Předmět: |
|
|
m4l: par postov hore som pisal to iste :) _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
|
| nahoru |
|
 |
Curu

|
Zaslal: ne leden 08, 2006 1:01 pm Předmět: |
|
|
| 11Mito napsal: | Mne sa raz snivalo ze mi zazvonila kamaratka nech videm vonku.Visiel som cely stastny ze ju vydim a objala ma a spytala sa ako sa mam sli sme sa prejst pamatam si este kazdy detail s toho sna vsetko naco som sa vtedy pozrel a co som povedal a citil.Na druhy den mi zazvonila kamaratka a stalo sa presne do posledneho detajlu co v tom sne .Uvedomil som si to ked som ju drzal v objati a neviem preco ale zas ako v tom sne cumel som si na mozole na ruke a vtedy mi to uple doslo.Takyto sen mavam tak raz za 3mesiace je to zaujimave niekedy sa mi zopakuje presne to co sa mi sniva ale v reale.Je to normalne?
inac sen co sa mi snival cez letne prazniny:Prechadzal som sa v Londine mohlo bit tak 16:00 leto rok 1850-1900 nieco medzi tym.Bol som na zeleznicnej stanici vonku na nastupisti v ruke som drzal daky papier.Zdal sa bit cisty.V druhej cierny kufrik.Na sebe som mal kabat a capicu nieco ako mal holms.Pocul som piskot parnych lokomotiv a vsade okolo mna bolo vela cestujucich ktory prave vystupili z vlaku.Stal som na mieste dlho a pozoroval som ich.Stanica sa vyprazdnila.Zacal som si obzerat ten papier ,bol celkom cisty .Pri pohlade nan sa mi zacalo vybavovat co vsetko som prezil .Z rohu ulice sa ozval vystrel .Boli to daky 3chlapy cely v ciernom.Bezal som prec.Chceli odomna ten papier ja som im ho nechcel dat .Otvoril som ten kufrik co som pocely cas drzal v ruke a zacala sa mensia prestrelka 1znich som dostal .Utekal som dalej no stale som bol natom nastupisti .Slnko zapadalo a pokrilo ho oranzovim svetlom.Dostal som zasah do kolena.Dosli mi naboje,plazil som sa prec.Dalsiu ranu som dostal do hrudnika a zacalo sa mi zahmlievat pred ocami ,zrak mi zacala zahalovat ciernota.Snazil som sa este nieco vyslovit neviem co ale bolo to velmi dolezite.Nasledoval dalsi zasah vsetko som citil a pomali som zacal stracat vedomie.Uf ked som sa prebudil spoteny a cely stastny ze zijem zacal som nadtym uvazovat bol to fakt cudny sen |
hm.. tak takhle realny sny nikdy nemam navic vsechno ti tam dava smysl a mas tam i detaily.. hm tak to je fakt haluz
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne leden 08, 2006 1:03 pm Předmět: |
|
|
Ja mam ty sny skoro furt realny , ze obcas premyslim jestli nahodou zivot neni sen a sny nejsou realita.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Curu

|
Zaslal: ne leden 08, 2006 1:07 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Ja mam ty sny skoro furt realny , ze obcas premyslim jestli nahodou zivot neni sen a sny nejsou realita.. |
jako ja ve snu taky nepoznam ze to neni realita, ale kdyz se pak probudim, tak mi ten dej moc realnej neprijde. sou tam vzdycki naky blbosti kery tu realitu kazi
|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: ne leden 08, 2006 1:47 pm Předmět: |
|
|
No jo, pekne. Mne sa sniva stale, ale nie vzdy si zapamatam co. Uvediem nejake priklady.
Homosexualne orientovana predohra k sexualnemu aktu. Je tomu vela rokov dozadu, uz sa to nestava, ale obcas mi napadne myslienka o co tu vlastne ide ;)
Sexualne (hetero) orientovane sny sa mi snivaju casto. Malokedy dojde k sexualnemu aktu. Ale aj tak stale mozem rano skontrolovat v zrkadle stav svojho testosteronu (a plnost mocoveho mechura ;)
Niekedy sa mi sniva ze sa vznasam tak 10 - 15 cm nad zemou. Zda sa mi to absolutne prirodzene, nemam pocit ze sa mi sniva, je to proste uplne realne. Dost ma stve ked sa rano zobudim, chcem to vyskusat a nejde to :- (
Nemam rad ked sa mi sniva v sne. To sa clovek musi budit dvakrat. Niekedy mi tak napadne, nemal by som sa zobudit este raz? Nesniva sa mi toto tu cele okolo? Dost blby sen, co? ;)
Vacsinou ma nahanaju, ja niekoho nahanam, bijem sa s niekym, strielam po niekom, strielaju po mne. Vrcholne neznasam, ked utekam a nedari sa mi utekat dostatocne rychlo, citim sa ako v spomalenom filme. Obcas pomoze ked sa spustim na 4 a bezim ako zviera.
Ked uz sme pri snoch v ktorych sa striela, niekedy sa mi stane ze strielam, ale v ruke nemam ziadnu zbran. Len ukazujem prstoma vydavam zvuky, bum, bum. Niekedy to funguje, niekedy nie.
Niektore sny sa mi snivaju opakovane. Je super to ze si to uvedomujem a sen si uzivam, pretoze viem co sa stane a mozem to trochu ovplyvnovat. Citim sa ako keby som sledoval interaktivne video.
Niekolko krat sa mi stalo ze som v sne zomrel, nieje to hrozne.
Casto krat sa mi snivalo ze mi ukradli, pripadne podpalili auto. Ze som rano vyzrel z okna a auto bolo prec. V realite auto skoncilo takto: Prvy tyzden dovolenky som siel do Tailanska, po ceste mi pri Mnichove zhoreli zapalovacie cievky. Druhy tyzden dovolenka som isiel do Kosic pozriet rodinu. Ukradli mi ho asi vo 4ty den pobytu. Fakt skvele ...
Strasne neznasam ked som chory. Jeden z dovodov je ze mam horucku ked idem spat. Vtedy sa mi snivaju strasne haluze. Som na koleckovom kresle na dlhej, mierne zatacajucej chodbe, som tam sam. Vsetky zvuky ku mne prichadzaju skreslene ozvenou (to s tymi zvukmi mam obcas ked zaspavam, uz som si na to zvykol).
Dalsia haluz: Raz sa mi snivalo ze som bol zvlastna entita, ktora zila medzi sietovymi kablami, zil som v obrovskom spletenci a musel som kable stale niekam zapajat, bolo to nieco ako proces dychania, nemohol som s tym prestat. Fuj.
Zatial tolko
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne leden 08, 2006 1:58 pm Předmět: |
|
|
S tim snem co se horecky a halucinaci tyce si vzpominam na svuj posledni, kdyz sem mel 39 horecku..
Zdalo se mi ze moje telo se sklada z takovejch car, ktery vychazi z jedny hlavni cary, ktera tvori moje telo.. proste kolem dokola ty hlavni cary, byli takovy "kopule" vytvoreny z tech car.. a chtel sem doktorce rict duvod mi nemoci, ze je ten ze uprostred miho tela u ty hlavni cary sou ty bacily a cosi mi tam delaji .. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
HULK

|
Zaslal: ne leden 08, 2006 2:04 pm Předmět: |
|
|
PAVUK:Ked uz sme pri snoch v ktorych sa striela, niekedy sa mi stane ze strielam, ale v ruke nemam ziadnu zbran . Len ukazujem prstoma vydavam zvuky, bum, bum .
mazec
|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
Zaslal: ne leden 08, 2006 2:08 pm Předmět: |
|
|
| Šulin napsal: | | Zaujimavá téma, mne sa moc nesníva ale ked ano tak často bežím a fúka strašný vietor, že stojím na mieste a akoby ma úplne opustila sila... |
mas super nick
|
|
| nahoru |
|
 |
11Mito

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|