|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Máte psycho vizionářský sny? |
| Ano |
|
60% |
[ 20 ] |
| Ne |
|
39% |
[ 13 ] |
|
| Celkem hlasů : 33 |
|
| Autor |
Zpráva |
Topděfka
|
Zaslal: ne leden 08, 2006 2:26 pm Předmět: |
|
|
jj a pak se dycky vzbudíš a jediný co ti bleskne hlavou "aaa,kurva"...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
PAVUK

|
Zaslal: ne leden 08, 2006 2:35 pm Předmět: |
|
|
| 11Mito napsal: | | mne sa stalo este parkrat ze som sa zobudil ale nie tak uple nemohol som sa pohnut ani povedat colen jedno slovicko a to vazne . |
Ja niesom doktor, ale mozem na tuto temu trosku zafilozovat
Ked clovek spi, su jeho motoricke funkcie obmedzene (nepodari sa to vzdy, vo vsektych fazach spanku, ale su) a to kvoli tomu, aby pocas REM fazy nevykonaval to o com sa mu sniva.
Je potom dost mozne, ze sa prebudis natolko aby si vnimal, ale nezapnu sa ti motoricke funkcie.
Tiez som niekde cital, ze u niekolkych ludoch doslo k podobnemu stavu pocas narkozy. Neboli velmi stastni z toho, ze citili operaciu a nemohli upozoronit na to ze vnimaju co sa deje.
|
|
| nahoru |
|
 |
11Mito

|
Zaslal: ne leden 08, 2006 3:06 pm Předmět: |
|
|
Topdefka:  to su vzdy prve slova na rano
ale ked nemozem hovorit co sa mi stalo max 3krat tak ani to aaa kua nemozem povedat namiesto toho vidam zvuk mmmm do mmmm
Pavuk:uf diki  takze potom budem asi ok  njn a tie motoricke funkcie su niekedy zas az priliz funkcne ked napr som mal horucku snivalo sa mi ze som v ringu zapasim a v reale beham po dome s hrncekom v ruke tak som si rozbil moj oblubeny s logom NHL
|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: ne leden 08, 2006 4:25 pm Předmět: |
|
|
| 11Mito napsal: | | a v reale beham po dome s hrncekom v ruke |
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne leden 08, 2006 4:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne leden 08, 2006 6:17 pm Předmět: |
|
|
| PAVUK napsal: | Ja niesom doktor, ale mozem na tuto temu trosku zafilozovat
Ked clovek spi, su jeho motoricke funkcie obmedzene (nepodari sa to vzdy, vo vsektych fazach spanku, ale su) a to kvoli tomu, aby pocas REM fazy nevykonaval to o com sa mu sniva.
|
Mno jednou se mi taky stalo ze sem se probudil ze snu potom co sem bouchnul rukou do lampicky co mam nad hlavou.. to byl ten sen jak sem se bil a nemohl sem dat poradnou ranu..
kdyz spim,tak delam spoustu veci : vyrvavam ze spani, jak blbosti, tak souvisly rozhovory,ale nejcasteji nadavam a posilam nekoho do prdele:)) mlatim kolem sebe a pohazuju sebou ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnald
|
Zaslal: ne leden 08, 2006 11:28 pm Předmět: sem divnej?? |
|
|
Taky přihodím nějakej debilní sen
sem tam se mi zdá, že mi vypadaly zuby a to je fakt strašně zoufalý
pak se mi taky zdálo, že mi upadly prsty z ruky
a asi takovej nejdivnější sen bylo, když se celá familie sjela na pohřeb jednoho příbuznýho a on ještě nebyl mrtvej, tak jsme tam čekali, až jako umře, aby mohl být ten pohřeb a ono to trvalo, tak se potom část rodiny začala radit, jestli by to nešlo nějak urychlit, no docela psycho
zajímavej sen byl taky, když jsem jel embéčkem do kopce, kterej byl kolmo vzhůru a pod náma propast a to auto to nemohlo utáhnout a já koukal zadním oknem do tý hrozný díry a to auto to fakt nemohlo vyjet, pak jsme se začali řítit dolů, no hnus
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: po leden 09, 2006 12:17 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | PAVUK napsal: | Ja niesom doktor, ale mozem na tuto temu trosku zafilozovat
|
Mno jednou se mi taky stalo ze sem se probudil ze snu potom co sem bouchnul rukou do lampicky co mam nad hlavou.. to byl ten sen jak sem se bil a nemohl sem dat poradnou ranu..
kdyz spim,tak delam spoustu veci : vyrvavam ze spani, jak blbosti, tak souvisly rozhovory,ale nejcasteji nadavam a posilam nekoho do prdele:)) mlatim kolem sebe a pohazuju sebou ... |
Každýho koho znám,že mluví ze spaní tak jenom sprostě nadává......Nechápu
|
|
| nahoru |
|
 |
bracha
|
Zaslal: po leden 09, 2006 1:01 am Předmět: |
|
|
| Stan napsal: | ..vypada to,ze tady mame neuprimne stydlivky..
Co tak ukaz pojmenovany"de javu"..mel nekdo,ma zkusenost,vi o co jde..nejake vedecke poznatky?A co vas jednoduse lidske vysvetleni..je tento jev? |
k de javu: Mozek je ohromne komplikovany takze to muze mit spoutu vysvetleni. Ale mam pocit ze nekdy to muze mit souvislost s tim, ze clovek nektera treba traumata nechce videt a v mozku vznika tzv. zatvrdlina, proste kus mozku kde se ukladaji zazitky neprijemne a zuzuji vedomi. A nekdy pri nejakych situacich muze zlomek sekundy povolit a clovek si pak pripada jako ve snu, resp. ze se mu zdala ona situace, ale treba mu to jen pripomina podobny stav. Nebo clovek pijme informace smysly a v mozku ma podobny nezpracovany obraz. Nebo se cloveku neco zda a zase to nejak nazpracuje a pak se do podobne situace dostane schvalne protoze ho podvedome pritahuje. Ale taky hlavne coz je dost realne (jak jsem rekl mozek vice mene funguje jako jedna soucast, ale kazdy ma nejake bloky, komplexy, atd.), muze nejakym zpusobem mozek nevedome zpracovat obraz o treba setinu sekundy drive nez se promitne do vedomi tak jak ji vidi a pak ma pocit ze uz vsechno nekde videl, pritom videl ale jen o mikrosekundu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
|
| nahoru |
|
 |
strabo
Moderátor

|
Zaslal: po leden 09, 2006 10:52 am Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: | | PAVUK napsal: | | Niekedy sa mi sniva ze sa vznasam tak 10 - 15 cm nad zemou. Zda sa mi to absolutne prirodzene, nemam pocit ze sa mi sniva, je to proste uplne realne. Dost ma stve ked sa rano zobudim, chcem to vyskusat a nejde to :- ( | Tak tohle se mi zdálo už od dětství hodně často. Třeba jdu po nějaké cestě z kopce a najednou vyskočím a plachtím kousek nad zemí s pokrčenejma nohama. Super pocit. Už se mi to dlouho nezdálo, to asi proto, že jsem poněkud přibral |
Presne, to se mi taky zdavalo casto. Jdu po kopecku a dolu si to letim :-) _________________ Možná jí někdo pamatujete, tu holku ze všech historek vo bezvadnym sexu v letadle a kouření pod volantem, tu holku která nikdy neměla dost, tu holku, která ale byla chytrá a měla peníze, auto, motorku, tu holku, která se už sakra dlouho nevokázala...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: po leden 09, 2006 11:31 am Předmět: |
|
|
| strabo napsal: | | Ondřej napsal: | | PAVUK napsal: | | Niekedy sa mi sniva ze sa vznasam tak 10 - 15 cm nad zemou. Zda sa mi to absolutne prirodzene, nemam pocit ze sa mi sniva, je to proste uplne realne. Dost ma stve ked sa rano zobudim, chcem to vyskusat a nejde to :- ( | Tak tohle se mi zdálo už od dětství hodně často. Třeba jdu po nějaké cestě z kopce a najednou vyskočím a plachtím kousek nad zemí s pokrčenejma nohama. Super pocit. Už se mi to dlouho nezdálo, to asi proto, že jsem poněkud přibral |
Presne, to se mi taky zdavalo casto. Jdu po kopecku a dolu si to letim :-) | Jednou, když se mi to zase zdálo, tak jsem si vzpomněl, že už se mi to dřív zdálo a říkám si, že je fajn, že to už konečně opravdu umím a ne jen ve snu _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po leden 09, 2006 3:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
Zaslal: po leden 09, 2006 3:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po leden 09, 2006 3:58 pm Předmět: |
|
|
| Mike Tyson napsal: | | Diana napsal: | Noc před Štědrým dnem se mi zdálo, že jdeme s kamarádkama na výlet a že jsme se zastavily v nějaké hospůdce na oběd. Všechny jsme si objednaly čočku ( čočku jíme ve skutečnosti na Štědrý den pokaždé - chceme vidět zlaté prasátko ). Pak se tam objevil číšník a začal mě svádět a já, ač značně vzrušená ( v tom snu ) jsem mu ukázala snubní prstýnek aby pochopil, že jsem vdaná a nic si s ním nebudu začínat..... Snová cenzura funguje, pane Freude! |
jak od Bruce Willise v Smrtonosne pasti mylsim na letisti na recepci,hezke! |
Ufff.. to neznám.. Není to doufám nic neslušného?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|