|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Máte psycho vizionářský sny? |
| Ano |
|
60% |
[ 20 ] |
| Ne |
|
39% |
[ 13 ] |
|
| Celkem hlasů : 33 |
|
| Autor |
Zpráva |
Scooob
|
Zaslal: po leden 09, 2006 4:03 pm Předmět: |
|
|
Když jsem šel z baráku, byl jsem pár vteřin fakt zklamanej, že to někdo zase rozmlátil zámek*a20* Pak mi došlo že to ještě nikdo ani neopravil...
Na dnešek se mi zdálo, že někdo opravil zámek u vchodových dveří. _________________ "Audi TT 1.8 TDI a v BENZINU!!!"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Broken

|
Zaslal: po leden 09, 2006 4:09 pm Předmět: |
|
|
stalo se vam nekdy,ze se vam pak sen propojil s realitou.
me se jednou zdalo,ze jsem nasel nejakej tatuv kufrik a v nem bylo strasne moc penez a tak jsem si je zacal davat do penezenky.to byl konec snu
Ovsem rano me pak otec probudil a chtel po me technicak od auta a ja jeste rozespalej jsem mu rekl,ze je v penezence a pak mi hlavou prolitlo,ze tam vlastne jsou ty jeho prachy  a vyletel jsem z postele a rikam mu,ze mu ten technicak radsi podam.Za okamzik jsem si uvedomil,ze o tech prachach se mi to jenom zdalo a ze v penezence mam jako obvykle hovno a tak jsem sel zase spokojene spat
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po leden 09, 2006 4:11 pm Předmět: |
|
|
A jeden docela hustej...
Zdálo se mi, že jsem ne vlastní vinou zabila dítě..Byla to dívka v bílém oblečení a já ji zahrabala na zahradě do hromady kompostu. Mělä jsem hrozný pocit viny, byla jsem úplně vyřízená a bála se, že na to přijdou a zavřou mě. Nakonec mě dostihli u vchodových dveří činžáku, kde skutečně bydlí moji rodiče a já se zoufale snažila vysvětlit, že za to opravdu nemůžu.. Byl to strašný sen, probudila jsem se úplně spocená a unavená!
Nejhorší je dohra, pravděpodobně shoda náhod...Po několika snech se stalo, že mi pod kola vlítla dvě děvčata. To jedno se mi rukama opřelo ze strany o kapotu. Měla na sobě světlé šaty...
Naštěstí se nic nestalo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Koroze
|
Zaslal: po leden 09, 2006 7:27 pm Předmět: |
|
|
Čus, teď se mi blíží zkouškové a to se mi většinou zdaj sny wo učitelích, co mě budou zkoušet... Úplně nejvíc divnej sen se mi zdál tuhle den před zkouškou, kdy sem nemohl vůbec usnout... Ráno sem se probudil a cejtil sem se hrozně mocnej, inteligentní a věděl sem, že tu zkoušku prostě dám! Vstal sem o něco dřív (vstávalo se mi fakt krásně), dal sem si děsně dobrou snídani, woblíkl sem se a vesele si vyšlapuju do školy. Mam ještě chvilku čas, tak si dám cígo, vejdu do školy a sem fakt v pohodě! prostě je mi jasný, že mam "za jedna" v kapse. Najednou se z toho snu vzbudim, zjistim, že sem totálně nevyspalej a že ta zkouška začína za dvě minuty,ale na druhym konci Prahy. Tak si jen tak smutně řeknu, že sem něco slušně po*ral
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
kerber
|
Zaslal: út leden 10, 2006 9:21 am Předmět: |
|
|
Taky jsem ve snech často lítal. Zamával rukama, vzlétl a v klidu odletěl.
Dejavu - x-krát se mi stalo, že to co jsem uviděl, nebo zažil, se mi zdálo žu už jsem viděl před tím. Ale to nešlo, protože to bylo např. v Anglii, Španělsku, Bratislavě, atd. kde jsem nikdy před tím nebyl.
V poslední době se mi toho zdává hodně málo a když už, tak v polovině z toho je, že zbiju fotra.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út leden 10, 2006 10:00 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Phenomenom napsal: | Každýho koho znám,že mluví ze spaní tak jenom sprostě nadává......Nechápu |
Docela casto.. kdyz se s nekym v tom snu hadam, tak nadavam , nejhorsi je to ze je to srozumitelny :) a vyslovuju to normalne. ale jinak sem schopnej vest aj dlouhe dialogy ze spani |
To znám! Přikládám jeden rozhovor, který jsem prý ve spánku vedla s mamkou, ještě když jsem u našich bydlela..
Di : On mi ho chce vzít
M: Co ti chce vzít?
Di: No přeci ten pytlik!
M: Jaký pytlík?
Di: Ten pytlík, on mi ho chce vzít!
M: A kdo ti ho chce vzít?
Di: On mi ho chce vzít..neber mi ho...
M: Jdi raději spát..
Di : Tak jo..
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: út leden 10, 2006 10:02 am Předmět: |
|
|
sny .....ty se jen zdaj ale když se vedle vás začne roztahovat a otáčet chlap a máchat rukama...je to horší :o)))
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út leden 10, 2006 10:07 am Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | sny .....ty se jen zdaj ale když se vedle vás začne roztahovat a otáčet chlap a máchat rukama...je to horší :o))) |
U nás je to naopak! Já řvu, mlátím kolem sebe a bohužel ( nebo je to záměr? ) i do manžela...
Občas si sednu a zařvu : " Stůj hajzle, já tě vidím!" Nebo křičím, vstanu a rozsvítím, ukazuji na dveře a řvu: "Už jsou tady!"
Ráno nic nevím, jen bývám unavená.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: út leden 10, 2006 10:09 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út leden 10, 2006 10:12 am Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: | | Diana napsal: | | tysonek napsal: | | sny .....ty se jen zdaj ale když se vedle vás začne roztahovat a otáčet chlap a máchat rukama...je to horší :o))) |
U nás je to naopak! Já řvu, mlátím kolem sebe a bohužel ( nebo je to záměr? ) i do manžela...
Občas si sednu a zařvu : " Stůj hajzle, já tě vidím!" Nebo křičím, vstanu a rozsvítím, ukazuji na dveře a řvu: "Už jsou tady!"
Ráno nic nevím, jen bývám unavená. | Podívej se nenápadně nad hlavu svého manžela! Je tam, viď?
Svatozář! |
U nás je to v rodině. Můj praděd křičel "hielfe" ( měl to z války ) a otec dělá podobné vylomeniny.. ( naposledy mu vlk žral nohu..ha,ha )
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: út leden 10, 2006 10:15 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | tysonek napsal: | | sny .....ty se jen zdaj ale když se vedle vás začne roztahovat a otáčet chlap a máchat rukama...je to horší :o))) |
Ráno nic nevím, jen bývám unavená. |
:o)) to je dbrá příležitost jak si bouchnout nebo vynadat :o))))to si zapamatuju :o)))
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út leden 10, 2006 10:17 am Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | Diana napsal: | | tysonek napsal: | | sny .....ty se jen zdaj ale když se vedle vás začne roztahovat a otáčet chlap a máchat rukama...je to horší :o))) |
:o)) to je dbrá příležitost jak si bouchnout nebo vynadat :o))))to si zapamatuju :o))) |
Dělej že spíš a můžeš ho mlátit a nadávat mu jak chceš. Ráno dělej jakoby nic..
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: út leden 10, 2006 10:17 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | tysonek napsal: | | Diana napsal: | | tysonek napsal: | | sny .....ty se jen zdaj ale když se vedle vás začne roztahovat a otáčet chlap a máchat rukama...je to horší :o))) |
:o)) to je dbrá příležitost jak si bouchnout nebo vynadat :o))))to si zapamatuju :o))) |
Dělej že spíš a můžeš ho mlátit a nadávat mu jak chceš. Ráno dělej jakoby nic.. |
:o)))) aby mu to časem nedošlo :o))
|
|
| nahoru |
|
 |
Misa

|
Zaslal: út leden 10, 2006 10:18 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | Black Dragon napsal: | | Phenomenom napsal: | Každýho koho znám,že mluví ze spaní tak jenom sprostě nadává......Nechápu |
Docela casto.. kdyz se s nekym v tom snu hadam, tak nadavam , nejhorsi je to ze je to srozumitelny :) a vyslovuju to normalne. ale jinak sem schopnej vest aj dlouhe dialogy ze spani |
To znám! Přikládám jeden rozhovor, který jsem prý ve spánku vedla s mamkou, ještě když jsem u našich bydlela..
Di : On mi ho chce vzít
M: Co ti chce vzít?
Di: No přeci ten pytlik!
M: Jaký pytlík?
Di: Ten pytlík, on mi ho chce vzít!
M: A kdo ti ho chce vzít?
Di: On mi ho chce vzít..neber mi ho...
M: Jdi raději spát..
Di : Tak jo..
|
Tos mi pripomnela jednu udalost, stava se mi to celkem casto... Normalne jsem vstal z postele, ale to jsem jeste spal. Dosel jsem az do loznice a mel jsem asi paradni vyraz, pac mama vylitla z postele, prej co se deje. Bylo to asi ve tri rano. A ten rozhovor se odehraval v podobnym duchu:
Ona: co se stalo?!
Ja: Kde jsou ty krouzky?
Ona: Jaky krouzky?
Ja: Takovy ty barevny.
Ona: Jaky barevny krouzky?
Ja: No jak se s nima haze.
Ona: Vubec nevim o cem mluvis. Co je ti?
V tu chvili jsem procitnul a uvedomil jsem si, ze sedim u matky na posteli :)
Ja: Ale nic, nech to bejt, ja uz asi vim.
Ona: Tak mazej spat!
A odesel jsem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|