| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Máte někdy krizi v posilovně ??? |
| Ano, ale výjmečně !!! |
|
70% |
[ 46 ] |
| Vůbec NE !!! |
|
29% |
[ 19 ] |
|
| Celkem hlasů : 65 |
|
| Autor |
Zpráva |
elrubio

|
Zaslal: čt únor 05, 2004 10:01 am Předmět: |
|
|
krize se musi prekonat!!!! nejlepsi jsou na to mrtvoly..poradne nalozit a kdyz zvednete tu masu zeleza ze zeme,je po krizi
ale ja s tim problemy nemam,asi jsem silenej ( teda mlada to tvrdi  ) kdyz se mi nekdy ( treba kvuli zkousce) nepovede nejit,jsem nervozni,mam vycitky svedomi a jsem nasranej...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
jajaja
|
Zaslal: čt únor 05, 2004 10:31 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Rotten

|
Zaslal: pá únor 06, 2004 1:57 pm Předmět: |
|
|
Mě se stává spíš opak. Chodim cvičit docela pozdě, tak kolem 8-9 večer a to už jsem docela unavenej. Přijdu do šatny, zlepší se to a po prvních seriích to ze mě všechno spadne a lítá to. Ale tuhle se mi stalo, to co tobě, že jsem se cejtil fakt utahanej, žádná chuť do toho. Po dvou sérií jsem to chtěl zabalit a jít domu. Což se mi NIKDY nestalo. A pak si říkám ty sračko domu nepudeš, hrozně jsem se na sebe nasral a rozjelo se to tak, že to byl jeden z nejlepších tréninků vůbec.
|
|
| nahoru |
|
 |
damien
(ban)

|
Zaslal: út leden 10, 2006 10:37 am Předmět: |
|
|
obcas mivam taky krizi ...ale vetsinou to ustojim
|
|
| nahoru |
|
 |
bracha
|
Zaslal: út leden 10, 2006 2:24 pm Předmět: |
|
|
| Mára napsal: | Vždycky před tréninkem když jsem si dal creatin tak jsem se do tréninku jako by více těšil...
Jinak když je uterý a to je trenink nohou tak to je nejhorší den v týdnu! |
Dobre je na ternink chodit hned po praci nebo skole, kdyz jsem mezitim doma a odpocivam tak se mi vetsinou nechce
|
|
| nahoru |
|
 |
tomass_01

|
Zaslal: út leden 10, 2006 2:38 pm Předmět: |
|
|
občas se mi nechce cvičit. tak prostě nejdu. abych šel cvičit s tím že mě to nebaví, to se mi nechce. to raději nejdu a jdu až druhý den, když se mi chce _________________ cogito ergo sum
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
Majka

|
|
| nahoru |
|
 |
Andrejj
|
Zaslal: út leden 10, 2006 7:23 pm Předmět: |
|
|
ty kokos... skoro som nepochopil, ked som videl ikonku a meno pku .. a to iba stary prispevok
stary dobry pku...
|
|
| nahoru |
|
 |
jouja

|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: st leden 11, 2006 8:44 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st leden 11, 2006 8:55 am Předmět: |
|
|
| jouja napsal: | Snad někomu neskáču do řeči já jen že u nás krize není | já se jenom pořád ptám, jestli nejseš dvojče Holíka
|
|
| nahoru |
|
 |
Meyer
|
Zaslal: st leden 11, 2006 9:31 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | | jouja napsal: | Snad někomu neskáču do řeči já jen že u nás krize není | já se jenom pořád ptám, jestli nejseš dvojče Holíka
| Tyjo fakt,já si říkal,koho mě připomíná.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt leden 12, 2006 12:32 pm Předmět: |
|
|
| Majka napsal: | Chuť na co? |
Ale Majko.. Na cvičení, pochopitelně
Krizi může překonat i vztek, ale takový ten opravdový.. To se pak člověk cítí jako bůh pomsty a láme rekordy.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |