| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| co je lepší??? |
| Růže a večeře |
|
48% |
[ 23 ] |
| Parfém - voňavka |
|
2% |
[ 1 ] |
| Plyšáci a podobné haraburdí |
|
14% |
[ 7 ] |
| Řetízky (stříbro) |
|
10% |
[ 5 ] |
| Spodní prádlo |
|
23% |
[ 11 ] |
|
| Celkem hlasů : 47 |
|
| Autor |
Zpráva |
m4x

|
Zaslal: út únor 14, 2006 5:19 pm Předmět: |
|
|
| strabo napsal: | | Dickinson--- napsal: | | Já mám Valentýn rád-je to hezký |
Ty jsi prodavac? |
dobra otazka
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
m4x

|
Zaslal: út únor 14, 2006 5:19 pm Předmět: |
|
|
| Dickinson--- napsal: | | strabo napsal: | | Dickinson--- napsal: | | Já mám Valentýn rád-je to hezký |
Ty jsi prodavac? |
Nene - ale možná že na tom svátku fakt dobře rýžujou |
mozno ? urcite !
|
|
| nahoru |
|
 |
major john matrix

|
Zaslal: út únor 14, 2006 7:21 pm Předmět: |
|
|
| Dickinson--- napsal: | | Já mám Valentýn rád-je to hezký |
Ja taky protoze nikoho nemam...,ne odle me je to taky hezkej svatek,kdy jindy si treba povecerite u svicek?
|
|
| nahoru |
|
 |
m4x

|
Zaslal: út únor 14, 2006 7:34 pm Předmět: |
|
|
| major john matrix napsal: | | Dickinson--- napsal: | | Já mám Valentýn rád-je to hezký |
Ja taky protoze nikoho nemam...,ne odle me je to taky hezkej svatek,kdy jindy si treba povecerite u svicek? |
ale preco by to malo byt prave na valentyna ? chapes to sa mi zda docela nezmysel..
preco si nedopriat taku veceru u sviecok aj v normalny bezny den a takou vecerou si ho sprijemnit...
ono je to cely marketingovy tah ten valentyn.. chcu aby ludia v ten den minali peniaze na blbosti prave v ten den...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út únor 14, 2006 7:43 pm Předmět: |
|
|
| major john matrix napsal: | | Dickinson--- napsal: | | Já mám Valentýn rád-je to hezký |
Ja taky protoze nikoho nemam...,ne odle me je to taky hezkej svatek,kdy jindy si treba povecerite u svicek? |
protoze kdyz zena veri na takovy pohadky jako je valentyn, tak to bude cekat a nebude to ono... ovsem prekvapit v jiny den s veceri pri svickach je neco jineho.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
bretzick

|
Zaslal: út únor 14, 2006 7:45 pm Předmět: |
|
|
No já už taky nikoho nemám  ...člověk se tady připravuje na Valentýna jako debil a pak skončí stejně sám.Kdyby nebyla ,alespoň prázdná lednička.Klidně to tady LOCKněte...seru na Valentýna _________________ Život je jako bonboniéra,nikdy nevíš co ochutnáš...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: út únor 14, 2006 7:48 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | major john matrix napsal: | | Dickinson--- napsal: | | Já mám Valentýn rád-je to hezký |
protoze kdyz zena veri na takovy pohadky jako je valentyn, tak to bude cekat a nebude to ono... ovsem prekvapit v jiny den s veceri pri svickach je neco jineho.. |
A kdyz na Valentyna tu veceri pri svickach nezaridis tak se desne nasere :-)) _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
Dickinson---

|
Zaslal: út únor 14, 2006 8:05 pm Předmět: |
|
|
| m4x napsal: | | major john matrix napsal: | | Dickinson--- napsal: | | Já mám Valentýn rád-je to hezký |
ale preco by to malo byt prave na valentyna ? chapes to sa mi zda docela nezmysel..
preco si nedopriat taku veceru u sviecok aj v normalny bezny den a takou vecerou si ho sprijemnit...
ono je to cely marketingovy tah ten valentyn.. chcu aby ludia v ten den minali peniaze na blbosti prave v ten den... |
http://www.stripky.cz/zabava/anna/valentyn.html
Podle mě je hezký mít svátek lásky a zamilovaných--to že je to v dnešní společnosti spíš svátek utrácení,to je bohužel smutnej fakt,já to ale takhle neberu.Samozřejmě že nikomu neberu to že se mu to nelíbí,je to každýho věc.
|
|
| nahoru |
|
 |
m4x

|
Zaslal: út únor 14, 2006 8:24 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | major john matrix napsal: | | Dickinson--- napsal: | | Já mám Valentýn rád-je to hezký |
protoze kdyz zena veri na takovy pohadky jako je valentyn, tak to bude cekat a nebude to ono... ovsem prekvapit v jiny den s veceri pri svickach je neco jineho.. |
presne tak !
|
|
| nahoru |
|
 |
plechac
|
|
| nahoru |
|
 |
ian
|
|
| nahoru |
|
 |
plechac
|
Zaslal: st únor 15, 2006 6:42 pm Předmět: |
|
|
| ian napsal: | Neslavím valentýna protože nemám holku (dávat růži čince by bylo blbý). I kdybych holku měl stejně bych to neslavil, protože prostě nejsem romantik. Já se za to nestydím. já osobně považuji za vrchol romantiky, když činka tiše dosedne do svého stojanu. je to jako splynutí dvou duší... .....předchozí větou sem ze sebe dostal maximum romantiky a bylo to jen a pouze pro tohle fórum...:)))) |
zkus sbalit posilovaci vez, potom to splynuti bude mit i erotickej naboj
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: čt únor 16, 2006 9:02 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ian
|
Zaslal: čt únor 16, 2006 6:21 pm Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: | | ian napsal: | Neslavím valentýna protože nemám holku (dávat růži čince by bylo blbý). I kdybych holku měl stejně bych to neslavil, protože prostě nejsem romantik. Já se za to nestydím. já osobně považuji za vrchol romantiky, když činka tiše dosedne do svého stojanu. je to jako splynutí dvou duší... | A když činka s hlasitým křupnutím dosedne na hrudník, tak je to i splynutí těl |
V tu chvíli začíná valentýnská trojka..já, činka a můj sparing.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |