Olympijský turnaj v ledním hokeji

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 28, 29, 30  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Olympijský turnaj v ledním hokeji  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Olympijský turnaj v ledním hokeji
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kdo vyhraje Olympijský turnaj v ledním hokeji ?
Česká republika
38%
 38%  [ 37 ]
Kanada
8%
 8%  [ 8 ]
Švédsko
11%
 11%  [ 11 ]
Slovenská republika
30%
 30%  [ 30 ]
Rusko
5%
 5%  [ 5 ]
jiný
6%
 6%  [ 6 ]
Celkem hlasů : 97

Autor Zpráva
Prinz Eugen

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2006 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dival sem se na slovaky a byli vynikajici... hrajou srdcem a to je zaklad... fakt byli vyborni... jen jim tedka preju aby si i zazili porazku (postup uz maji jistej) aby nahodou nevypadli v eliminacich.. protoze zatim dali na prdel vsem flawless
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
plechac

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2006 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prinz Eugen napsal:
dival sem se na slovaky a byli vynikajici... hrajou srdcem a to je zaklad... fakt byli vyborni... jen jim tedka preju aby si i zazili porazku (postup uz maji jistej) aby nahodou nevypadli v eliminacich.. protoze zatim dali na prdel vsem flawless

Jj souhlas. Slapou dobre. Ve cvrtfinale je mozna potkame...
Topděfka

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2006 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZaprTEKK

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2006 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No snad se tam dostanem a potkama je. Miluju zapasy se Slovakama, umime na ne zahrat.
Hefaistos

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2006 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZaprTEKK napsal:
No snad se tam dostanem a potkama je. Miluju zapasy se Slovakama, umime na ne zahrat.

já bych řekl, že na tomhle turnaji neumíme vůbec nic.

Mnohem sympatičtější mi přišla prohra nad Švýcary než včera nad Finama, to sem si připadal, že koukám na zápas Finsko : Rakousko, zejména ve třetí třetině.
plechac

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2006 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Topděfka napsal:
jesi se tam vůbec dostanem :)

nestras:)
pAprad

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2006 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prinz Eugen napsal:
nj nasi vedia hrat
ale proti vam to vzdy nejak dojebu
Mike Tyson

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2006 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cele jsem to tady necetl,ale rad bych se vyjadril k zakroku,ktery jsem bohuzel videl az pred chvili na J.Jagra.Nekdo posral to,ze mel Jardu vic hlidat a hl.kdyz se tohle stalo,OKAMZITE mela nastat ukazaka jaky jsme tym a jak za Jagrem stojime! At zkusi nekdo udelat takovy zakrok na vyznamneho ci klic.hrace Kanady a uvidime co se stane.To tim mylsim.
m4l

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2006 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mike: jj to mne sklamalo okamzite mnela cela nase stridacka vlitnou na led..... tohle se musi trestat... (kdyz to nedokazou potrestat v pravidelch nejakej 5+konec je k nicemu kdyz jim o nic nejde...) presne stat se to kanadanum tak fini nehrajou uz
strabo
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2006 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mike Tyson napsal:
cele jsem to tady necetl,ale rad bych se vyjadril k zakroku,ktery jsem bohuzel videl az pred chvili na J.Jagra.Nekdo posral to,ze mel Jardu vic hlidat a hl.kdyz se tohle stalo,OKAMZITE mela nastat ukazaka jaky jsme tym a jak za Jagrem stojime! At zkusi nekdo udelat takovy zakrok na vyznamneho ci klic.hrace Kanady a uvidime co se stane.To tim mylsim.

Jednim slovem chybi Slegr.
Možná jí někdo pamatujete, tu holku ze všech historek vo bezvadnym sexu v letadle a kouření pod volantem, tu holku která nikdy neměla dost, tu holku, která ale byla chytrá a měla peníze, auto, motorku, tu holku, která se už sakra dlouho nevokázala...
Topděfka

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2006 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tyrael

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2006 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dovede si predstavit kdyby takhle vosolil napr: Gretzkyho ?? To by ten primej prenos museli zrusit jaky by tam nastaly jatka!
m4l

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2006 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

strabo: no nechci nejak utocit ale "jednim slovem -chybi slegr"nejsou to spis 2slova?
Mike Tyson

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2006 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

strabo napsal:
Mike Tyson napsal:

Jednim slovem chybi Slegr.

presne to jsem tim myslel !Ale omlouvam se,ted jsem zahledl ze Straka se do toho pak na chvili pustil.
Hefaistos

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2006 11:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fuj, to byl zase hnusnej zápas. Přesilovky na hovno, obrana na hovno, útok na hovno.

add přesilovky - Jezdí furt to stejný, někdo zaveze puk do pásma, pak se každej rozestaví ve svym rohu a stojí, pár krát si nahrajou a pak vystřelí obránce, sem tam i útočník z rohu.

add obrana - nehorázná bída, místo aby se zastavili na modrý, tak couvaj až před bránu, místo aby napadali ve středním pásmu vrací se až do třetiny - to co sme hráli ve Vídni a co se ukázalo jako nejúčinnější obranná hra na turnaji a to co hrajou tady je pravej opak. On si asi pan Hadamczik myslí, že když natahá největší hvězdy z NHL, že pak už se jen stačí smát do kamer a dělat důležitýho na střídačce.

add útok - chybí nápad, kombinace i individuální akce. Furt ta samá pohádka. Hráč zaveze koutouč do pásma,tam se zasekne počká až mu dojedou spoluhráči a je konec. Ty si zase chvíli bojujou u mantinelu a ofenzíva žádná. Ani jeden si nenajede do středu a nevystřelí, třeba i přes hráče, aktivita před brankářem veškerá žádná, když už tam někdo stojí, tak si na sebe natáhne jednoho hráče a spokojeně stojí dál - tim pro něj práce skončila. místo aby odváděl tu poctivou černou práci udělal bordel před bránou.

Hodnocení od 1-5 jako ve škole: slabá 4

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Olympijský turnaj v ledním hokeji Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 28, 29, 30  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: