Olympijský turnaj v ledním hokeji

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 28, 29, 30  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Olympijský turnaj v ledním hokeji  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Olympijský turnaj v ledním hokeji
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kdo vyhraje Olympijský turnaj v ledním hokeji ?
Česká republika
38%
 38%  [ 37 ]
Kanada
8%
 8%  [ 8 ]
Švédsko
11%
 11%  [ 11 ]
Slovenská republika
30%
 30%  [ 30 ]
Rusko
5%
 5%  [ 5 ]
jiný
6%
 6%  [ 6 ]
Celkem hlasů : 97

Autor Zpráva
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2006 12:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ZaprTEKK napsal:
mirio napsal:
chara = malík, hossa = hejduk, gáboríka nemáme...

pokud to beres takhle, tak: Gaborik = Prucha

no to asi ne, to už spíš havlát, ale to je jedno.

jdu si dát ještě nějaké to pivo. ČEŠI!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ZaprTEKK

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2006 12:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
ZaprTEKK napsal:
mirio napsal:

Ja jen, ze kdyz to bylo u tebe uplne mimo, proc by to nemohlo byt u me trosku mimo... Hejduk je asi o hlavu mensi nez Hossa, nema tak dobrou prihravku. Srovnavat Malika s Charou taky neni zrovna na miste. Chara patri mezi 5 nejlepsich beku na svete...
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2006 12:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ZaprTEKK napsal:
mirio napsal:
ZaprTEKK napsal:
mirio napsal:

Ja jen, ze kdyz to bylo u tebe uplne mimo, proc by to nemohlo byt u me trosku mimo... Hejduk je asi o hlavu mensi nez Hossa, nema tak dobrou prihravku. Srovnavat Malika s Charou taky neni zrovna na miste. Chara patri mezi 5 nejlepsich beku na svete...

šlo mi o typově podobné hráče. ser na to. jdu na pivo...
Dickinson---

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2006 12:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ZaprTEKK napsal:
mirio napsal:
ZaprTEKK napsal:
mirio napsal:

Jen taková malá poznámka : Hejduk o hlavu menší než Hossa?To nebylo myšleno vážně,že ne?
Hefaistos

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2006 12:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Uf, tak to zase začíná - infarktové utkání do poslední minuty.

Co se týče dnešního výkonu. Tak Slováci, zejména ze začátnu hráli hrozně pasivně, opatrně. S tou vizitkou, s kterou vstupovali do tohodle zápasu jsem čekal větší nápor hlavně v uvední třetině. Pak přišla chyba, a nám to vyšlo parádně o chvíli později už zase bylo štěstí na straně Slovenska, kdy sme dali jenom tyč.

Druhá třetina byla ve znamení slovenských přesilovek, kdy jsme chybovali a naposlední chvíli tahali za záchranné brzdy - fauly. Slovensko si tak vytvořilo intenzivní tlak, ale ubránili jsme to dobře a celkově nás nikterak nepřehráli poměr přímých střel na bránu 6:5 pro Slováky

Třetí třetina chvíli akce na jednu bránu chvíli na druhou, pak naneštěstí Židlický spadl a Slováci snížili nekompromisně. S ubývajícím časem se Slováci snažili vytvářet tlak, tlačili se do našeho pásma, ale naši rozhodně nezůstali jen u bránění, takže třetí třetina byla opravdovým bojem. No a nakonec v posledních dvou minutách si zase štěstí přiklonilo na naším stranu a celkově shrnuto myslím, že dnešní zápas jsem vyhráli po právu.

Slováci hráli pěkný kombinační hokej na tomhle turnaji, hráli s obrovským nasazením. Jenže to, jakoby vyprchalo a dnes rozhodně nešli do toho zápasu naplno, což sem jim vymstilo.
ZaprTEKK

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2006 12:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dickinson--- napsal:

Jen taková malá poznámka : Hejduk o hlavu menší než Hossa?To nebylo myšleno vážně,že ne?

Jasne ze ne o hlavu, ale o hezkejch par centimenturu a dost kilo.
Dickinson---

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2006 12:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ZaprTEKK napsal:
ZaprTEKK napsal:
Dickinson--- napsal:

Jasne ze ne o hlavu, ale o hezkejch par centimenturu.

Hejduk 183,Hossa 187,ale neber to jako hádku,já jen tak lehounce rýpu.
ZaprTEKK

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2006 12:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady slo hlavne o to, ze Hejduk nehraje vubec fyzicky.
Tady pisou 180cm http://historie.hcpce.cz/hraci/hejdukmilan/index.htm
Dickinson---

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2006 12:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ZaprTEKK napsal:

Samozřejmě,já souhlasím--vůbec jsem neměl v úmyslu narážet na to cos psal,jen ta výška byla trochu vedle,já mám tyhle věci dost naštudovaný,jinak bych si nedovolil něco tady plácat.Hokejem žiju celej život,dřív aktivně i pasivně a později už jen pasivně,za to intenzivně.Ten údaj z toho odkazu je malinko špatnej,ale ono se to často někde uvádí jinak +- pár cm.

Naposledy upravil Dickinson--- dne čt únor 23, 2006 12:37 am, celkově upraveno 1 krát
Hefaistos

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2006 12:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

neřešte čipoviny a radujme se a oslavujme naše borce!!! Sice sem ani v té euforii nezapoměl na ty výkony ze základní skupiny, ale dnešek je jejich - náš!!!
Dickinson---

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2006 12:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hefaistos napsal:
neřešte čipoviny a radujme se a oslavujme naše borce!!! Sice sem ani v té euforii nezapoměl na ty výkony ze základní skupiny, ale dnešek je jejich - náš!!!

Máš recht--hlavně že je to doma
ZaprTEKK

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2006 12:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dickinson--- napsal:
ZaprTEKK napsal:

Samozřejmě,já souhlasím--vůbec jsem neměl v úmyslu narážet na to cos psal,jen ta výška byla trochu vedle,já mám tyhle věci dost naštudovaný,jinak bych si nedovolil něco tady plácat.Hokejem žiju celej život,dřív aktivně i pasivně a později už jen pasivně,za to intenzivně.Ten údaj z toho odkazu je malinko špatnej,ale ono se to často někde uvádí jinak +- pár cm.

Hm ja se o hokej zajimam, ale ze bych tomu nejak rozumnel to se rict neda. Kazdopadne budme radi, ze Cesi vyhrali a tesme se na dalsi zapas (y)
Dickinson---

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2006 1:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ZaprTEKK napsal:
Dickinson--- napsal:
ZaprTEKK napsal:

Hm ja se o hokej zajimam, ale ze bych tomu nejak rozumnel to se rict neda. Kazdopadne budme radi, ze Cesi vyhrali a tesme se na dalsi zapas (y)

Přesně tak--budeme pořádně fandit ať naši dovezou placku,nejlíp zlatou.
Broken

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2006 7:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kdosi tu psal,ze se mu ten zapas moc nelibil.ja tedy musim podotknout,ze to byl kurva skvelej zapas .
Slovaci hrali na celem turnaji paradne,ovsem kdyz se meli postavit do zapasu,ve kterem uz konecne o neco slo,tak se ukazalo,ze zas az tak silni nejsou.Mozna hrali trosku hur,nez ve skupine,ale hlavni duvod vidim v tom,ze jsme je do niceho nepustili a hlavne jsme bojovali srdcem.I kdyz Slovaci hrali od 30minuty skoro az do konce tretiny presilovky,tak nemeli vyraznejsi sanci a nasi bravurne branili.Sance Slovaku,ktrere za neco stali,byly snad pouze tri a dve z toho byly po chybach nasich hracu,kdyz padaly na led jak hrusky,nejdriv myslim Kubina a pak Zidlicky a Slovaci tak vstrelili kontaktni gol,treti sance byla ta infarktova v zaveru...
Ale i tak patri Slovakum podekovani,byly kvalitnim souperem.A CESI DO TOHO!!!!!!!!!
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2006 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Broken napsal:
kdosi tu psal,ze se mu ten zapas moc nelibil .ja tedy musim podotknout,ze to byl kurva skvelej zapas .
Slovaci hrali na celem turnaji paradne,ovsem kdyz se meli postavit do zapasu,ve kterem uz konecne o neco slo,tak se ukazalo,ze zas az tak silni nejsou.Mozna hrali trosku hur,nez ve skupine,ale hlavni duvod vidim v tom,ze jsme je do niceho nepustili a hlavne jsme bojovali srdcem.I kdyz Slovaci hrali od 30minuty skoro az do konce tretiny presilovky,tak nemeli vyraznejsi sanci a nasi bravurne branili.Sance Slovaku,ktrere za neco stali,byly snad pouze tri a dve z toho byly po chybach nasich hracu,kdyz padaly na led jak hrusky,nejdriv myslim Kubina a pak Zidlicky a Slovaci tak vstrelili kontaktni gol,treti sance byla ta infarktova v zaveru...
Ale i tak patri Slovakum podekovani,byly kvalitnim souperem.A CESI DO TOHO!!!!!!!!!

to psal TOPDĚFKA! TOP - DĚF - KA!!!

první spadl malík, ne kubina.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Olympijský turnaj v ledním hokeji Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 28, 29, 30  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: