|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo vyhraje Olympijský turnaj v ledním hokeji ? |
| Česká republika |
|
38% |
[ 37 ] |
| Kanada |
|
8% |
[ 8 ] |
| Švédsko |
|
11% |
[ 11 ] |
| Slovenská republika |
|
30% |
[ 30 ] |
| Rusko |
|
5% |
[ 5 ] |
| jiný |
|
6% |
[ 6 ] |
|
| Celkem hlasů : 97 |
|
| Autor |
Zpráva |
Dekster

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Topděfka
|
Zaslal: čt únor 23, 2006 10:15 am Předmět: |
|
|
jj psal sem to já,ale mě si moc nevšímejte :)
|
|
| nahoru |
|
 |
PavelV

|
Zaslal: čt únor 23, 2006 10:36 am Předmět: |
|
|
Děkuji slovákům,že nám moc hezky rozchytali Hnildu před play-off extraligy. Bílej tygr z Lbc.
|
|
| nahoru |
|
 |
ferdak
|
Zaslal: čt únor 23, 2006 2:46 pm Předmět: |
|
|
Mě docela mrzí, že jsme chytli Slováky. Takhle se snima potkat u medailí a hezky si nakonec rozdělit zlatou a stříbrnou...,to by bylo boží...
Celej turnaj hráli perfektně a pak je pošleme domů... Medaili si zasloužili.
Každopádně jsme byly jasně lepší a konečně můžu skončit s těma svýma kritickýma kecama...  ...ale estli tohle byla jen nějaká jednodenní můza a zítra budou hrát zase tak jako předtím, tak....
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt únor 23, 2006 4:15 pm Předmět: |
|
|
| Dekster napsal: | Bratrům Slovákům se moc omlouvám za tento humor
|
pokud zabrouzdáš v tomhle topicu o nějakou tu stránku zpátky, uvidíš, že si z náš hoši slovenští dělali srandu stejně jako teď ty z nich. a navíc, tady se asi není za co omlouvat, přijde mi to jako povedený vtip. už když to na nás vytáhli kluci ze slovenska (tuším, že to byl d_grim) jsem se dost nasmál. tohle nemůže nikoho urážet. je to super!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: čt únor 23, 2006 6:23 pm Předmět: |
|
|
jo, bol som to ja :) podpichoval som tu trochu.
gratulujem k vysledku, lepsi vyhrava a okrem toho je to len sport - zabava tak to netreba brat neak moc vazne _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: čt únor 23, 2006 6:27 pm Předmět: |
|
|
Slovaci z nas meli respekt uz pred zapasem, proste z nas maj psychyckej komplex a to jim podle me svazuje ruce.
Zapas good, Slovaci byli vyrovnany souper a smekam pred jejich vyokenem hlavne v zakladni skupine. Gaborik mel vyrovanani na hokejce ale skvele tam zapracoval Jagr! _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt únor 23, 2006 7:01 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | jo, bol som to ja :) podpichoval som tu trochu.
gratulujem k vysledku, lepsi vyhrava a okrem toho je to len sport - zabava tak to netreba brat neak moc vazne |
podle mně to byl super fór.
za gratulace díky, teď nám drž palce v pátek!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
plechac
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Lister

|
Zaslal: pá únor 24, 2006 5:46 pm Předmět: |
|
|
Ještě bych nemaloval čerta na zeď je ještě nějaká šance. (doufám) _________________ „Tři miliony let letíme vesmírem a zjistili jsme spoustu věcí. Nejvyšší formou života je člověk a nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky.“
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: pá únor 24, 2006 5:57 pm Předmět: |
|
|
tywe 5/3 jeste v poho ale zase 6/3 to uz nedame.... shit
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: pá únor 24, 2006 5:58 pm Předmět: |
|
|
At si rika kdo chce co chce Hadamcik je kokot!!! To nevidi, ze ten Lang harej uplnou picu!! ?? _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
plechac
|
Zaslal: pá únor 24, 2006 6:04 pm Předmět: |
|
|
asi rozhodla ta presilovka 2+2, hrali to dost spatne, mohli jsem se dotahnout na rozdil jedne branky. Svedum to tam dneska pada, jsou v laufu. Holt odveta za svetak:)
|
|
| nahoru |
|
 |
bretzick

|
Zaslal: pá únor 24, 2006 6:04 pm Předmět: |
|
|
Hadamczikem to rozhodně nebude _________________ Život je jako bonboniéra,nikdy nevíš co ochutnáš...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|