|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo vyhraje Olympijský turnaj v ledním hokeji ? |
| Česká republika |
|
38% |
[ 37 ] |
| Kanada |
|
8% |
[ 8 ] |
| Švédsko |
|
11% |
[ 11 ] |
| Slovenská republika |
|
30% |
[ 30 ] |
| Rusko |
|
5% |
[ 5 ] |
| jiný |
|
6% |
[ 6 ] |
|
| Celkem hlasů : 97 |
|
| Autor |
Zpráva |
m4l

|
Zaslal: pá únor 24, 2006 6:05 pm Předmět: |
|
|
podle mne rozhodlo jak cajanek nedal najezd.. a pak jeste hejduk? ta tycka... pak nam dali 4goly a rit... a ta 4min presilovka nepotrestana to je taky na zabiti....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: pá únor 24, 2006 6:07 pm Předmět: |
|
|
Ja uz se na to radsi nedivam a neresim to a sem docela v klidu ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Lister

|
Zaslal: pá únor 24, 2006 6:07 pm Předmět: |
|
|
Ta obrana je naprosto úděsná, obránci se vždycky sjedou na jednoho nebo 2 hráče a nechávaj prostor před bránou. Před bránou je třeba to tam masírovat. Je fakt, že na většině turnajů jsme spíš pokulhávali s obranou a muselo se to během turnaje dolaďovat, domluvit se mezi hráči, ale teď to asi nefunguje. _________________ „Tři miliony let letíme vesmírem a zjistili jsme spoustu věcí. Nejvyšší formou života je člověk a nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky.“
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: pá únor 24, 2006 6:57 pm Předmět: |
|
|
Tak co na to rikate ?? ja radsi no comment _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
Malej Kevin

|
|
| nahoru |
|
 |
miras87

|
Zaslal: pá únor 24, 2006 7:01 pm Předmět: |
|
|
Skoda  , ale klobouk dolu pred svedama. Vyhral lepsi tym. Ale medaily si nesmime nechat vzit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: pá únor 24, 2006 7:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá únor 24, 2006 7:15 pm Předmět: |
|
|
nikam nejedou wole... ziskaj aspon ten bronz..
btw. tuhle pisnicku pousteli na Evrope2 po vyhre nad slovakama.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
miras87

|
Zaslal: pá únor 24, 2006 7:16 pm Předmět: |
|
|
este zapas o 3. misto... doufam ze budou makat, alespon ten bronz
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: pá únor 24, 2006 7:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: pá únor 24, 2006 7:30 pm Předmět: |
|
|
Už nemám ani chuť něco rozebírat, jenom musim říct, že jsem HODNĚ ZKLAMANÝ z celkového výkonu na těchto hrách a vlastně je třeba si přiznat, že jedinné překvapení na tumhle turnaji nebyl dnešní výprask, ale čtvrtfinále se Slovenskem, což byl jedinný světlý moment na těchto hrách.
Ačkoliv bych se přes ten vztek, kterej teď v sobě mám, zítra na ten zápas o bronz nejdraději vůbec nedíval, tak mi to moje "hokejové srdce" nedovolí. Ale budu to sledovat bez emocí, už to nebudu prožívat každou minutu zápasu, už nebudu tak řvát gól jako, když si otřásají skleničky ve vítríně a sousedi o 4 patra níž nadskakují, zklámání je pro mě veliké a jestliže jsem na začátku psal, že je to o štěstí, tak dnes se o něčem takovém mluvit nedá - Švédové dneska byli pány na ledě.
Tímto skončil zlatý sen na olympijských hrách téhle "zlaté éry" ještě může přijít pár vítězných turnajů Mistrovství světa, ale na příštích hrách, už většina těchto hráčů bude pomalu odcházet do hokejové důchodu nebo jim bude hodně přes třicet a jejich top forma bude minulostí.
Snad ta mladá krev, která nastoupí při té generační výměně náváže na zlaté okamžiky, který v našem hokejovém národě zůstanou v vzpomínkách navždy uchovány. HODNĚ mě mrzí celkový výkon na těchto hrách, smutek a zklámaní mě dnes pohltili úplně. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: pá únor 24, 2006 7:33 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: |
nikam nejedou wole... ziskaj aspon ten bronz..
btw. tuhle pisnicku pousteli na Evrope2 po vyhre nad slovakama.. |
bla bla bla.. proste jedou dom a basta :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
plechac
|
Zaslal: pá únor 24, 2006 8:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: pá únor 24, 2006 8:40 pm Předmět: |
|
|
Tak zas za čtyři roky...
...alespoň, že máme zlato od Katky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
Zaslal: pá únor 24, 2006 9:01 pm Předmět: |
|
|
Tak to vidis bilej tygl dostal bura a mazal z branky . Vidim to na finale rusko :svedsko a mi dostanem dalsi klepec od finu a Ruutu dorazi Jagra _________________ Your penis will make more shadow than a tree.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|