|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mathaus
|
Zaslal: pá březen 03, 2006 10:34 pm Předmět: |
|
|
Underworld revolution? pokud mas rad filmy o upirech typu Blade a podobne, tak se ti to bude nejspis libit.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Drago
|
Zaslal: pá březen 03, 2006 10:36 pm Předmět: |
|
|
Me se libil Marinak tedka v kine. Hostel taky usel, ale proste takova krvava prasarna. To neni horor.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: pá březen 03, 2006 10:41 pm Předmět: |
|
|
Marinak? Je to Jarhead? Film dost dobrej. Vlka z pohledu radoveho vojaka. Pak by se ti taky mohl libit Annapolis. Ale nevim cesky nazev.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: pá březen 03, 2006 10:53 pm Předmět: |
|
|
tak to se ti bude 2 libit jeste vic. Navic ve 2 je konecne hodne veci vysvetleno. Je to dobrej film.
|
|
| nahoru |
|
 |
Apted

|
Zaslal: pá březen 03, 2006 11:06 pm Předmět: |
|
|
Schwaca tady zminoval Saw II, mam oba dva dily, v originale je to jeste vetsi drsnarna (viz. rev hruzy a podobny vychytavky...), ten, kdo delal namet, byl podle me genius, protoze me to chytlo od zacatku do konce. Neni to pro slabsi natury, ale da se to prezit. Navic dvojka ma nakroceno na trojku, tak se necham prekvapit.
Hostel jsem zkouknul ze zvedavosti, no spis ve vleku ty priserny promotion v nasich mediich, moc me to nenadchlo, Potkali se u Kolina je vetsi zabava...
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: pá březen 03, 2006 11:18 pm Předmět: |
|
|
Tak na Saw se podivam kdyz to tak chvalite. Na Underworld II taky pujdu, doufam ze tam hraje ta slecna zase  . Jeste jsem videl franc. film Okrsek 13, takova akcni oddechovka. Pekny bitky, Le Parkour.. Akorat trapnej konec. Nevi nekdo o dalsich filmech s le parkour krome Yamakasi a tady toho?
|
|
| nahoru |
|
 |
Fire.Tiger

|
Zaslal: pá březen 03, 2006 11:20 pm Předmět: Re: filmy |
|
|
| wavelab napsal: | Tony Yaa to proste vie |
tak tak, tony jaa je frajer..druhej bruce :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Lister

|
Zaslal: pá březen 03, 2006 11:21 pm Předmět: |
|
|
To jo, Saw II je parádní film, zvlášť mě dost překvapil závěr. Je to film, u kterýho se opravdu nenudíš _________________ „Tři miliony let letíme vesmírem a zjistili jsme spoustu věcí. Nejvyšší formou života je člověk a nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky.“
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá březen 03, 2006 11:29 pm Předmět: |
|
|
kdyz jsem byl malej tak jsem jakymsi nedopatrenim shlednul EXORCISTU a kdyz jsem po roce prestal mit nocni mury tak jsem se prozmenu podival na HRUZA V AMYTVILE... z tehle filmu mi beha mraz po zadech dotedka, proste se tehle veci bojim _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: pá březen 03, 2006 11:30 pm Předmět: |
|
|
Kdyz uz sme u tech hororu. Jeste sem si ,,vzpomnel,, ze sem videl
3:15 zemres. Z miho pohledu slabej film. _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: pá březen 03, 2006 11:31 pm Předmět: |
|
|
Amytville je 3:15 zemres ne? Slysel jsem ze je to prej jeden z nejhorsich hororu od lidi co na tom byli..
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|