|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo vyhraje Olympijský turnaj v ledním hokeji ? |
| Česká republika |
|
38% |
[ 37 ] |
| Kanada |
|
8% |
[ 8 ] |
| Švédsko |
|
11% |
[ 11 ] |
| Slovenská republika |
|
30% |
[ 30 ] |
| Rusko |
|
5% |
[ 5 ] |
| jiný |
|
6% |
[ 6 ] |
|
| Celkem hlasů : 97 |
|
| Autor |
Zpráva |
pavel666
|
Zaslal: pá březen 03, 2006 3:11 pm Předmět: |
|
|
PROSIM M4L CO TO PISES O SEHRANOSTI,JE SICE BEZVA,ALE TI HOKEJISTE Z NARODAKU SE ZNAJI OD MALA A HRALI SPOLU ZA NARODAK UZ V ROCE 95 A JESTE PRED TIM NA JUNIORECH A TAKE V KLUBECH CESKE LIGY TAKZE SE ZNAJI A VI CO ,KTREY UMI.POTKAVAJI SE DENNE V NHL A JAGR DOBRE VI KAM POSLAT PRIHRAVKU STRAKOVI NEHRAJE S NIM PRVNE.NEPSAL JSEM JAK NAJEDNOU STRELECKY OBZIVNOU??SAKRA JA VIM CO TO JE NEMIT FORMU,LAE ZACIT DAVAT GOLY JAK NA BEZICIM PASU HNED PRVNI ZAPAS PO NEUSPECHU JE FAKT DIVNY. NU ALE JAK PISU JSOU PEKNE ODPOCATI A HURA ZAUSPECHY NHL A (NE V PRIPADE JAGRA) ZA ZVYSOVANIM PLATU. VZDYT V NARODAKU 1-100 GOLU STEJNE PENIZE,ALE V NHL 1 GOL MALY PLAT 100 GOLU MILIONY TAK CO JE LEPSI???
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ZaprTEKK

|
Zaslal: pá březen 03, 2006 3:16 pm Předmět: |
|
|
Pavel666 uklidni se, pises tady strasny sracky. _________________ Egocentrický rezonér s bigorexií v anamnéze.
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
|
| nahoru |
|
 |
pavel666
|
Zaslal: pá březen 03, 2006 9:01 pm Předmět: |
|
|
Ty vole vy mate vedeni,ja pisu ,ze uz spolu hrali pred deseti lety,deviti lety,osmi lety,sedmy lety,sesti lety,peti lety a hraji dodnes vesmes ve stejne sestave (+- par hracu) a tak o nejakem nesehrani nemuze byt rec.Kdyz nekoho potkavam rok co rok v reprezentaci tak sakra za nejaky cas uz jeho herni styl znam i poslepu nebo mi chces rict,ze Rucinsky,Jagr,Straka,Spacek,Lang,Kaberle, atd (nebudu vsechny vypisovat na nekoho zapomenu a hned mi to budete vycitat) se spolu museji jeste po tech letech sehravat .A hlavne me zase nechytej za slovo vis co tim myslim.Kazdy me chyta za slovicka ,ale podstata veci je jinde proste nehraji na plno serti se a to mi nevymluvite.Ja to mam podlozeny tim,ze je znam (nektery) a Vy mi oponujete leda tim,ze mate sve idealy a nechcete se jich vzdat.Jo a na okraj Hejduk opet zazracne v NHL ozil dal dva body za zapas sakra to je pech ,ze ta smula opadne hned v prvnim zapase NHL co ???
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: pá březen 03, 2006 10:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: pá březen 03, 2006 10:54 pm Předmět: |
|
|
pavel666
Jé, mě už to fakt nebaví. Jenom sem čekal na těch pár bodů, ( který už mu před olympijádou chyběli na to, aby se stal nejlepším Evropanem v NHL) a ty se tu se svym ****** myšlením vítězoslavně ozveš.
Co sem tak sledoval (je možný, že mi pár hráčů uniklo), ale zmiňovali se akorát o Hejdukovi a Jágrovi. A jak to, že se zázračně nezlepšili Ručinský, Lang, a dalších cca x hráčů, kteří se dle tebe teď měli zlepšit, co s nima je?
Neni to trapný? Hejduk dá gól, v novinách nápíšou, že rozhodl zápas, ale že jeho kolega s Američan dal 2 góly a na jeden nahrál, se dočteš někde v rohu malym písmem. A pak ty co to sledujou jen ze zpráv maj pocit, že je to jeden z nejlepších hráčů. To samí, když sem koukal na Jednotku (STV1) na sportovní noviny. O češích tam nebyla ani zmínka, ale že dal Šatan jeden gól, to vyšlo na celou jednu reportáž. (Přičemž Jágr zrovna dal 2 góly ve stejném kole).
Jinak mojí odpověď na tvou otázku, je tu několikrát. Očividně je to k ničemu, takže znovu jí psát nebudu. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
plechac
|
Zaslal: so březen 04, 2006 2:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel666
|
Zaslal: so březen 04, 2006 10:04 pm Předmět: |
|
|
No treba Vokoun nepustil vic jak jeden gol atd atd.Proste koncim uz sem nenapisu.Lidi se mi hefaistos tvoje porad dokola omylany veci.Ty uz snad ani neveris tomu co rikaji sami hraci,asi mas lepsi informace,asi oni lzou a ty co jsi v zivote nikoho nevidel vis sam nejlip jak to hrajou at si oni rikaji co chteji.Takze kdyz rekne Straka,ze ma strach ,ze se zrani a hraje opatrnejs ,ty me tvrdis,ze keca,ze lze ze jede naplno?????To mas fakt velky sebevedomi a ani nejsi moc nafoukanej.No nic jak pisu restaurace u Kostku napis jsi vitan,urcite bych ocenil jak presvedcujes staryho,ze jeho syn lze,ze maka na plno
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel666
|
Zaslal: ne březen 05, 2006 1:13 pm Předmět: |
|
|
V dobrých výkonech pokračuje po olympiádě i Milan Hejduk, který se znovu trefil v dresu Colorada.
Kdo k tomu jeste potrebuje cokoliv doat je slepy a zahledeny do sebe.Tyhle poolympijske titulky primo krici o tom co jsem psal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: ne březen 05, 2006 1:33 pm Předmět: |
|
|
| pavel666 napsal: | V dobrých výkonech pokračuje po olympiádě i Milan Hejduk, který se znovu trefil v dresu Colorada.
Kdo k tomu jeste potrebuje cokoliv doat je slepy a zahledeny do sebe.Tyhle poolympijske titulky primo krici o tom co jsem psal. |
sakra jak to že Jágr zrovna nedal gól ani na žádnej nenahrál? A co Straka, dyť ten se přeci taky šetřil do NHL, a zatim nemá ani bod? Ale pozor, Ručinský dal gól, takže je to jasný - měl si pravdu jeli tam jen protože museli.
a Vokoun, že nepustil víc jak jeden gól? Další perlička , podívej se na statistiky a neplácej svoje výmysli. Jestli je neumíš najít, tak se třeba podívej na seznam na výsledky zápasu, třeba 10 zápasů zpátky.
Jak říkám, kdybys líp formuloval svoje názory, tak neříkám, že na tom NĚCO pravdy neni, ale těmahle výrokama to totálně pohřbíváš a já se jen musím smát.
Zprávy umíš číst, a ten zápas Colorada si viděl? _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel666
|
Zaslal: ne březen 05, 2006 7:19 pm Předmět: |
|
|
Nekoukam na NHL nezajima me i kdyz ji chytam.Ja svoje nazory formuluju tak jak jsou a napsal jsem 100x ,ze ne vsichni se setri ,netyka se to vsech,ale i kdyby opravdu se te nezda,ze jim sla vykonost rapidne nahoru??To jsi vazne tak presvedcenej o poctivosti ceskych hokejistu a jejich bezelstnosti??Proc mi porad predhazujes jen Straku a Jagra.Ja Straku znam a od nej mam tyhle postrehy,a od jeho otce a brachy,jinak ja muzu mit na vec nazor jaky chci ja jen tlumocim co jsem odposlouchal.Neni ot z me hlavy,ja to nevymyslel,neni to cele muj nazor,ale tlumoceni primo od zdroje.Jestli to je neusporadane tak je to asi tim,ze ta debata se porad toci kolem nejakych kravin a nic konkretniho jen chytani za slovicka,ac musis vedet jak je to mysleno.Spocti si klikrat jsem necco napsal a ty jsi mi vzapeti chytal za jedine slovo a porad jsi se ho drzel.Takze to upresnime.Kazdy zapas je individualni a nejaky zapas je unaveny a odpocine si na ukor vykonu treba Straka,Spacek,Jagr, v druhem zapase ,zase polevi hejduk a treba Lang.V globalu to znamena ,ze i kdyby se zbytek pretrh,kdyz neco na lede zaskripe vysledek znat byt nemuze.Jsou zapasy,kdy to slape na 100% a jsou zapasy,kdy proste i kdyby chteli nemuzou maji nejaky problem ci proste to vypusit jelikoz je to nebavi (koho to asi bavi porad stejne).Takze i kdyz potom hrde hlasi neslo to souper byl lepsi je to tak z 50%,zbytek je o tom ze to neslo jeliko z Ruca posral na co sah,nebavilo ho to a spacek tam jen jezdil do poctu atd.uz je to srozumitelnejsi.A ted nhl tam je sakra videt kdo zahali a koho ot nebavi a muze se krasne stat ,ze ho trenar obdari pokutou,nebo ho zacne min stavet co ho zacne drbat tisk.Tady se to deje Jagrovi a ja kmu to vadi,a co teprve tam kde jde o miliardy.Proto v reprezentaci kdyz vypusti nic moc se nedeje,ale v nhl tam jsou majitele klubu a ti chteji za ten plat vysledky a to uz je na povazenou.A koukneme se na tabulky,v reprezentaci zadny hrac z nhl nikdy netrhal tabulky ve strelbe a golech,zato v nhl stale.V reprezentaci vedou strelci z domaci ligy.Tecka.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|