| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jste s ním spokojeni? |
| ano |
|
29% |
[ 9 ] |
| ne |
|
9% |
[ 3 ] |
| nemam snim zkusenosti:( |
|
61% |
[ 19 ] |
|
| Celkem hlasů : 31 |
|
| Autor |
Zpráva |
zeles
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
CIZO

|
Zaslal: pá březen 31, 2006 10:07 am Předmět: |
|
|
za 1) je to KRE ALKYN
za 2) mam ho doma
za 3) jeste jsem ho nerozbalil a nesezrat takze nevim _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
zeles
|
Zaslal: pá březen 31, 2006 10:14 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | za 1) je to KRE ALKYN
|
sry kazdej dela chyby tak me za to tady nesezerne
|
|
| nahoru |
|
 |
AxelX1

|
Zaslal: pá březen 31, 2006 10:19 am Předmět: Re: Kre-alkalin |
|
|
| zeles napsal: | otazka je prosta...jaky mate nazor na tento produkt od firmy SCI-FIT ?? |
Od SCIFITU je to moc moc dobry :)
|
|
| nahoru |
|
 |
AxelX1

|
Zaslal: pá březen 31, 2006 10:21 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
zeles
|
Zaslal: pá březen 31, 2006 10:23 am Předmět: |
|
|
jj myslim ... tak po ps*al on
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Ben

|
Zaslal: pá březen 31, 2006 11:29 am Předmět: Re: Kre-alkalin |
|
|
| zeles napsal: | otazka je prosta...jaky mate nazor na tento produkt od firmy SCI-FIT ?? |
mel jsem od sci-fitu i od dalsi konkurecni firmy a oboji bylo/je ok. ucinky jsem pozoroval stejne/lepsi jako u klasickeho kreatinu a v tele nebylo tolik odpadniho kreatininu, ktery vznika z klasickeho kreatinu, coz mi potvrdily i krevni testy.
|
|
| nahoru |
|
 |
AxelX1

|
Zaslal: pá březen 31, 2006 12:24 pm Předmět: Re: Kre-alkalin |
|
|
| Ben napsal: | | zeles napsal: | otazka je prosta...jaky mate nazor na tento produkt od firmy SCI-FIT ?? |
mel jsem od sci-fitu i od dalsi konkurecni firmy a oboji bylo/je ok. ucinky jsem pozoroval stejne/lepsi jako u klasickeho kreatinu a v tele nebylo tolik odpadniho kreatininu, ktery vznika z klasickeho kreatinu, coz mi potvrdily i krevni testy. | Muzu dosvedcit ze ben ani nedodrzuje mesicni davkovani, jede furt Me stacil mesic s polovicnima davkama a OK. Pak dva mesice nic, pak dalsi mesic. Taky ok. Ted cekam na na kveten :)
|
|
| nahoru |
|
 |
AxelX1

|
Zaslal: pá březen 31, 2006 12:25 pm Předmět: :) |
|
|
zajimave je, ze to u nas ve fitku prodavaj za min jak Ronnie a to i v akci :))) Ronnie slev jinak to nekoupim :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ben

|
Zaslal: pá březen 31, 2006 12:31 pm Předmět: Re: Kre-alkalin |
|
|
| AxelX1 napsal: | | Ben napsal: | | zeles napsal: | otazka je prosta...jaky mate nazor na tento produkt od firmy SCI-FIT ?? |
mel jsem od sci-fitu i od dalsi konkurecni firmy a oboji bylo/je ok. ucinky jsem pozoroval stejne/lepsi jako u klasickeho kreatinu a v tele nebylo tolik odpadniho kreatininu, ktery vznika z klasickeho kreatinu, coz mi potvrdily i krevni testy. | Muzu dosvedcit ze ben ani nedodrzuje mesicni davkovani, jede furt Me stacil mesic s polovicnima davkama a OK. Pak dva mesice nic, pak dalsi mesic. Taky ok. Ted cekam na na kveten :) |
jj, od ty doby co je kre-alkalyn na trhu, davam 4tab denne furt :) zatim s tim nemam zadnej problem. jeste nevim, jestli ho vysadim ted do sacharidovejch vln...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |