no to je pekna kravina ze iny vyrobca a rovnaka chut.. ty si mi fakticky idiot.. to ja inak neviem vysvetlit.. skusal som neake znacky a musim povedat ta chut je uplne ina.. ale uplne..
divim sa ak niekomu chuti aminostar 85.. pretoze ja som mal jahodu to som nezvladol a cokoladu to sa uz dalo ale i tak ma to tak znechutilo ze som nedosiel ani do polky a musel som to predat kamosovi bo sa to uz nedalo..
ale raz som mal biotech vanilkovy s mliekom a fakticky sa mi mrtne pacila ta chut.. jednoducho som si povedal to musim skusit kupit.. kupil a skusil s mliekom a fakt je to dobre.. ete pridal banan a je to fakt supa prupa chut :-)
ale take ze to ma rovnaku chut kazda znacka ako napr. weider, aminostar, biotech tak to je pekny blabol ! chuti ti tak isto hamburger v mcdonalds ako neaky kupeny v neakom bufete ? potom mas fakt zaujimave chutove bunky..
Já som fakticky idiot a ty si asi tatar co neumí číst
tak znovu:
Když je protein čerství (např. koupíš dnes a projde v roce 2008) tak je Vanilkový:
Laktofit 80 High Performance Protein
Aminostar 85
Weider Whey Protein
nebo sacháč megamass 4000 nebo 2000
všimni si hlavně slova Vanilkový !!!
Vanilka a čokoláda je taková ta univerzální chuť co snese 99% lidí, příchutě jako jahoda nebo černý rybíz je humus, je to sladký jako kráva a nejde to sežrat. Stejně tak koktaily sou Vanilkový v pohodě a jahodový sou umělí sračky.
Ochutněj ty čtyři co sem napsal a uvidíš sám že je to stejné.
Stejně tak sem nikdy nekupoval značky jako Boild, Nutrend, Sanas apod., raději sáhnu po osvědčených výrobcích, kde defakto nejde sáhnout vedle.[/u]
hm je to podla mna hlupost.. skusil som uz dvoch vyrobcov vanilky a vazne chtu je ina.. tak isto chut jahody tak isto uplne ina.. kazdy vyrobca nemoze mat uplne rovnaku chut.. mas vazne narusene chutove bunky ;-))
No ale ty pisas ze si mal jahodu,coko,vanilku.Tak potom nemozes hodnotit.Keby si mal od nich vzdy len treba coko,tak potom mozes porovnat ci su rovnake,alebo nie.
nie nie samozrejme som mal aj od ineho vyrobcu aj vanilku aj jahodu a viem co hovorim..
hm je to podla mna hlupost.. skusil som uz dvoch vyrobcov vanilky a vazne chtu je ina.. tak isto chut jahody tak isto uplne ina.. kazdy vyrobca nemoze mat uplne rovnaku chut.. mas vazne narusene chutove bunky ;-))
ty co sem napsal chutnejí stejně, jiný sem neměl, takže nemůžu posoudit.
Jestli mám narušený chuťový buňky tak jedině dobře, můžu sežrat na co příjdu
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru