|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Kefan

|
Zaslal: út červen 06, 2006 11:19 pm Předmět: |
|
|
City of Gods- Mesto Bohov, nie je to najnovsi film ale je to film ktory ma zaujal najviac z filmov co som v poslednom case videl _________________ "Budúcnosť už nie je to, čo bývala"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
holu
|
Zaslal: út červen 06, 2006 11:21 pm Předmět: |
|
|
knižní vydání je jiné kafe...;)
|
|
| nahoru |
|
 |
kerber
|
Zaslal: st červen 07, 2006 11:14 am Předmět: |
|
|
Šifra - jde to, ale žádná sláva.
|
|
| nahoru |
|
 |
Batul

|
Zaslal: st červen 07, 2006 12:19 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | Drago napsal: | je ted neco v kine na co by stalo zajit? |
Libertine je s Johnny Deppem,ten nezklame.a prej je výborný to nový španělský drama,nevim jak se to menuje,něco s tajemstvím života a slov nebo co... |
To jsem stahnul, anglicky je to Secret Life of Words, ale nemuzu na to sehnat cesky titulky....
|
|
| nahoru |
|
 |
janikjan
|
Zaslal: st červen 07, 2006 1:49 pm Předmět: |
|
|
No novsi filmik odporucim Running Scared a Lord of War
Potom snad 21 gramov, Traffic: Nadvlada Gangov, Mechanik a kto nevidel Vykupenie z vaznice Shawshank, 25. hodina, Noc s nabrusenou britvou, Tvarou v tvar
ALe predovsetkym ten Running Scared _________________ Cvicenie je moj pozitok.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st červen 07, 2006 1:50 pm Předmět: |
|
|
vetsinu z tech filmu s tebou souhlasim... jeden lepsi nez druhej .. ovsem! Noc s nabrousenou britvou?! muzes mi prosimte ten film vysvetlit? nejak sem ho naprosto nepochopil, dle miho naprosta picovina _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st červen 07, 2006 4:48 pm Předmět: |
|
|
Mam tu Sifru ve VCD a sem z toho naprostej jelen a vubec nevim jak to prehrat.... muze mi nekdo poradit? _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: st červen 07, 2006 6:02 pm Předmět: |
|
|
dragon:pokud se nemylim VCD je jeden z formatu pro DVD takze budto prehaj v DVD nebo nejakej DVD prehravac a mnelo by to slapat
|
|
| nahoru |
|
 |
luklin
|
Zaslal: čt červen 08, 2006 3:37 am Předmět: |
|
|
za poslední dobu se mi nejvíc líbily oba díly SAW
sem spíš na starší pecky van damme, seagal,arnold
horory helraiser a noční můra v elmstreet-to je třeba pro někoho totálni blbost ale já sem na tom vyrůstal tak ta nostalgie hraje taky určitě roli. _________________ SíLA NENI O SVALECH A TAKTEZ ZVITEZIT V BOJI NENI O SíLE...________________________________
NIKDY NEPOZNÁTE SVOJE HRANICE,POKUD SE JE NEPOKUSÍTE PŘEKONAT____________________________
NO BRAIN NO MUSCLES
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt červen 08, 2006 9:13 am Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | | dragon:pokud se nemylim VCD je jeden z formatu pro DVD takze budto prehaj v DVD nebo nejakej DVD prehravac a mnelo by to slapat |
jojo to mas recht, ovsem spatne sem napsal tu otazku ... jak to prehrat s titulkama? _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
major john matrix

|
Zaslal: čt červen 08, 2006 10:07 am Předmět: |
|
|
Kdyz uz jsme u tech filmu,nevi nekdo jak se menuje film kde je The Rock v dzungli?
|
|
| nahoru |
|
 |
luklin
|
Zaslal: čt červen 08, 2006 10:11 am Předmět: |
|
|
| major john matrix napsal: | | Kdyz uz jsme u tech filmu,nevi nekdo jak se menuje film kde je The Rock v dzungli? |
tuším že to je vítejte v džungli _________________ SíLA NENI O SVALECH A TAKTEZ ZVITEZIT V BOJI NENI O SíLE...________________________________
NIKDY NEPOZNÁTE SVOJE HRANICE,POKUD SE JE NEPOKUSÍTE PŘEKONAT____________________________
NO BRAIN NO MUSCLES
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt červen 08, 2006 10:12 am Předmět: |
|
|
Rundown... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
hamm123
|
Zaslal: čt červen 08, 2006 10:13 am Předmět: |
|
|
| luklin napsal: | za poslední dobu se mi nejvíc líbily oba díly SAW
sem spíš na starší pecky van damme, seagal,arnold
horory helraiser a noční můra v elmstreet-to je třeba pro někoho totálni blbost ale já sem na tom vyrůstal tak ta nostalgie hraje taky určitě roli. |
řeknu ti Hellraiser je hodně dobrej, to souhlasim, ale jen ty první díly, nedávno jsem skouknul Hellraiser VII. The Deader a řeknu ti je to díl od dílu horší.
|
|
| nahoru |
|
 |
gin
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|