|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Freimen

|
Zaslal: po červen 26, 2006 5:27 pm Předmět: |
|
|
| Phenomenom napsal: | Hele Freimene napiš sem za co ti dal 5500kč |
nejseš idiot? psal jsem, že ho to stálo 5500 tisíce, že na nás ve Vitalandu (doplňky), New Yorkeru (oblečení) a DM (drogerie) budou vzpomínat...
Drží to 5 dní...
PS:kdyby to jako dal mě, co má znamenat tento smajlík?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
breaker

|
Zaslal: po červen 26, 2006 5:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po červen 26, 2006 5:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: po červen 26, 2006 5:32 pm Předmět: |
|
|
neni co fotit.tuhle ve fitku ucil trener jednoho chlapka bricho ve visu hlavou dolu nebo co to bylo,nez tam ten kluk vylez,mela cela posilovna o zabavu postarano.docela sem ho litoval,na jeho miste bych se na to trenerovi zvysoka vysral :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Olimpia

|
Zaslal: po červen 26, 2006 5:33 pm Předmět: |
|
|
zas chlast,tak som si zatancoval
zacinam si uvedomovat ze som bol vacsi "pozer" nez Frei _________________ Hlbku nasich vedomosti urcuju nase ciny!
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: po červen 26, 2006 7:05 pm Předmět: |
|
|
dobrá fotka olimpio-více fotek
|
|
| nahoru |
|
 |
janikjan
|
|
| nahoru |
|
 |
Atari

|
Zaslal: po červen 26, 2006 9:06 pm Předmět: |
|
|
| janikjan napsal: | Tak to je trosku starsia fotka, ale snad vas pobavi
|
To je dobrý
|
|
| nahoru |
|
 |
janikjan
|
Zaslal: po červen 26, 2006 9:22 pm Předmět: |
|
|
Si predstav, ze to som este nevedel jak ma dojebali..no a vstanem a kamos nadomnou sa smeje jako prijebany a hovorim mu ze ci uz je nacisto kookot, lebo ja som nechapal a potom si umyvam ruky a pozrem do zrkadla no ma skoro jeblo _________________ Cvicenie je moj pozitok.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: út červen 27, 2006 5:17 am Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | SCHWACA napsal: | | i já musím pochvalit ruce, pze ty kazdymu zavidim, mně totiž moc nejdou, ale freimene, ty nohy a vrsky prsou bych chtely vic objemu |
vršky prsou jsou perfektní, viz.první fotka - cvičil jsem před satyho tréninkem 3 měsíce místo benche jen jednoručky hlavou nahoru...
Ale ty nohy máš pochopitelně pravdu, těch není nikdy dost, i když zase můžu namítnout, že je to blbá fotka .....
Ale hlavně jsem malý celý , ale kdyby jsi viděl ty záda |
TAK UKA ZÁDA
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červen 27, 2006 8:03 am Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | | Freimen napsal: | | SCHWACA napsal: | | i já musím pochvalit ruce, pze ty kazdymu zavidim, mně totiž moc nejdou, ale freimene, ty nohy a vrsky prsou bych chtely vic objemu |
vršky prsou jsou perfektní, viz.první fotka - cvičil jsem před satyho tréninkem 3 měsíce místo benche jen jednoručky hlavou nahoru...
Ale ty nohy máš pochopitelně pravdu, těch není nikdy dost, i když zase můžu namítnout, že je to blbá fotka .....
TAK UKA ZÁDA |
To drzis cely rok takovou formu ? Neco jako "mirne zpraseni se" ty asi nevedes, co?
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út červen 27, 2006 8:04 am Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | | Freimen napsal: | | SCHWACA napsal: | | i já musím pochvalit ruce, pze ty kazdymu zavidim, mně totiž moc nejdou, ale freimene, ty nohy a vrsky prsou bych chtely vic objemu |
TAK UKA ZÁDA |
dík, bál jsem se, že se nezeptáš, večer je vyfotím
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út červen 27, 2006 8:05 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | SCHWACA napsal: | | Freimen napsal: | | SCHWACA napsal: | | i já musím pochvalit ruce, pze ty kazdymu zavidim, mně totiž moc nejdou, ale freimene, ty nohy a vrsky prsou bych chtely vic objemu |
TAK UKA ZÁDA |
To drzis cely rok takovou formu ? Neco jako "mirne zpraseni se" ty asi nevedes, co? |
však mě znáte
Ale zase mám jen 76kg...ale na podzim to bude stačit...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|