vtipné fotky(naše:-)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 57, 58, 59  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vtipné fotky(naše:-)  Úvodní stránka -> Fotografie -> vtipné fotky(naše:-)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Freimen

PříspěvekZaslal: út červen 27, 2006 10:23 pm    Předmět: Re: :] Odpovědět s citátem

AxelX1 napsal:
to je nejaka skenovana. vidis ze jsi na foru ve stejnej cas a ze jsem s tou editaci nekecal :o) Minula moje ikona mela hlavu.

asi jsem byl zrovna otočený, když jsi s hlavou něco říkal...
Tyrael

PříspěvekZaslal: út červen 27, 2006 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

x3I2x35 napsal:
Neni to sice fotka, ale urcite se to do tyhle diskuze hodi:
dneska prisel k nam do fitka nejakej chlapek (tak 45let, s obrozkym kolem na hlave, brichem tak 3x vetsim nez hrudnik) , proste takovej ten typickej hospodskej typ.... mel na sobe jen tilko a trenky, protoze bylo asi 30°C tak tam dost huste smrdel..... Jako prvni cvik zamiril k benchy na kterym sem ja zrovna koncil. Rek mi: nech mi to tam (100kg), bez jakyhokoliv rozcviceni si pod to lehnul, nakym zazrakem sundal ze stojanu jel dolu.......... konec.............. skocil sem za nej a vytah to z nej nahoru (dalo mi to dost zabrat, protoze on vubec netlacil!!!!), ani mi nepodekoval, stahnul z kazdy strany jednu 20tku (60kg). Zase si pod to lehnul......... sjel dolu.........konec.......vubec to neodlepil od hrudniku. Zase sem to znej sundal. On se jen zvednul a odesel. Dal 50kč za 2neg. opak.... Vazne neco takovyho sem jeste nevidel.

Na kazdyho funguje neco jinyho :-))
Olimpia

PříspěvekZaslal: út červen 27, 2006 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

s cvicenim to vela nema, ale s takymto vyrazom som isiel na stuzkovej k zemi
AxelX1

PříspěvekZaslal: út červen 27, 2006 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Dzilek"]
x3I2x35 napsal:
Neni to sice fotka, ale urcite se to do tyhle diskuze hodi:
dneska prisel k nam do fitka nejakej chlapek (tak 45let, s obrozkym kolem na hlave, brichem tak 3x vetsim nez hrudnik) , proste takovej ten typickej hospodskej typ.... mel na sobe jen tilko a trenky, protoze bylo asi 30°C tak tam dost huste smrdel..... Jako prvni cvik zamiril k benchy na kterym sem ja zrovna koncil. Rek mi: nech mi to tam (100kg), bez jakyhokoliv rozcviceni si pod to lehnul, nakym zazrakem sundal ze stojanu jel dolu.......... konec.............. skocil sem za nej a vytah to z nej nahoru (dalo mi to dost zabrat, protoze on vubec netlacil!!!!), ani mi nepodekoval, stahnul z kazdy strany jednu 20tku (60kg). Zase si pod to lehnul......... sjel dolu.........konec.......vubec to neodlepil od hrudniku. Zase sem to znej sundal. On se jen zvednul a odesel. Dal 50kč za 2neg. opak.... Vazne neco takovyho sem jeste nevidel.

Jo to mi pripomina, kdyz jsem vyhral metr piv na takzvanem hovad festu Byli tam takovi ti pivni motorkari velci chlapi a soutez byla benchovat dva sudy piva na tyci. Ja vaha tehda 60kg jsem vyhral s 30 opakovanimi. Druhej mel opakovani dve a to byl veeelkej chlap... :] takovej tipickej motorkar. Tusim ze celkova vaha byla tak 60kg suprove nevyvazeneho benche kde to padalo na tu stranu kam slo to pivo Rozhodne jsem tam vytrel zraky Sparingove mi to hned chteli od zacatku chytat jak se bali ze to to decko primackne.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pitro

PříspěvekZaslal: út červen 27, 2006 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen na tych fotkach to je Vojto ? Najprv som ho ani nespoznal rok dozadu to este taky chlap nebol ;) , drzim palce :)
Freimen

PříspěvekZaslal: út červen 27, 2006 11:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pitro napsal:
Freimen na tych fotkach to je Vojto ? Najprv som ho ani nespoznal rok dozadu to este taky chlap nebol ;) , drzim palce :)

jo, je to Vojta Železný, kdo jsi:-)?
LJ

PříspěvekZaslal: st červen 28, 2006 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
To, že si myslíš, že mi dal 5 tisíc za to, abych ho trénoval...na plkárně MU je o tom celé vlákno, za 5 dní 770 příspěvků - kupovali jsme košile, trička, svetr v NEW YORKERu za 3000, v DM nůžtičky, pak nějaké ty dražší voňavky (nevím, jakou vzal přesně značku) asi za 500, sprchové gely a podobné píčoviny a ve Vitalandu ve šparu nechali dvojku:-))))
Ty woe , já ti do toho nechcu kecat, když už metrosexuál, tak nenakupuj v nejsockovějším butiku v Brně hned po HaM a KVL .

Relativně levný a kvalitní oblečení de koupit třeba v Peekundu ve Vaňkovce, maj tam pravidelně výprodeje zbytků kolekcí - výběr Deisel, Replay, Tomy Hilfinger ...

5,5k mi přijde jako naprosto směšnej pakatel btw, když si to představím já:

gatě 1500
tričko 400
košile 500
pásek 200
ponožky 200
trenky 450
boty 3500
antiperspirant, voňafka, shower gel, šampón tak 800
protein velkej 1200
permice do solárka 1000
permice do fitka 350

... a to zdaleka není všechno ... pět a půl litru je pěknej čajíček
beefy

PříspěvekZaslal: st červen 28, 2006 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

boty 3500, ponozky 200.. to myslíš v množném čísle? Jsem z chudých krajů
edit: pač jestli máš tak drahý boty a ponožky, tak mi není jasné proč nemáš třeba vonavku za 2000 atd =)
LJ

PříspěvekZaslal: st červen 28, 2006 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

beefy napsal:
ne, to ani omylem, kupoval si teď někdy nový boty (ne u ťongů nebo v nějakejch no name shopech)? Ťapky sou levnější, ale normální boty 2,5-4,5 stojí a je jedno jestli seš hopper, biznysman nebo etnies:).

http://www.crish.cz/puma/hledat.php?produkt=7&velikost=&odvetvi=11&cena=&kolekce=&pohlavi=

Ponožky stojí 3 páry v balení 200 +- co si pamatuju že kupuju, zase teda myslím kdekoliv mimo tržnice .

Btw, a to sme bral fakt hodně levný ceny, v těch trošku luxusnějších shopech nebo u největších značek jako PUMA Oneil si tričko dáš aji za litr a půl bez problému, to by si toho náš metrosexuál nakoupil ještě míň .
LJ

PříspěvekZaslal: st červen 28, 2006 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

beefy napsal:
edit: pač jestli máš tak drahý boty a ponožky, tak mi není jasné proč nemáš třeba vonavku za 2000 atd =)
To bych klidně mohl mít, ale já nepsal svoje náklady, ale nejlevnější trochu slušný náklady "metrosexuála". Já mám i ty boty o dost dražší . Kdybych psal moje ceny, tak mám i jen šampón speciální za pjéťo, ale to bych někomu kdo má 30kg nadváhu a pár korun asi necpal .
Diana

PříspěvekZaslal: st červen 28, 2006 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sice není z fitka, ale takhle si hraju já!

Freimen

PříspěvekZaslal: st červen 28, 2006 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty děláš divadlo, nebo to je nějaký SM film v záběhu?
Lunikoff

PříspěvekZaslal: st červen 28, 2006 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:

Tak to je bomba! To jsi ty na tý fotce??Fakt hustýýý!!
jouja

PříspěvekZaslal: st červen 28, 2006 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:

Nebude pokračování té hry v topicu "Pro potěšení oka :))
Diana

PříspěvekZaslal: st červen 28, 2006 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě předcházelo odevzdávání šperků
Ale pokračování to nemělo, byla to opravdu jen legrace

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vtipné fotky(naše:-) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 57, 58, 59  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: