CEE HMB Kre-Alkalyn

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - CEE HMB Kre-Alkalyn  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> CEE HMB Kre-Alkalyn
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Ktorý z týchto suplementov je podľa Vás najlepší?
Creatine Ethyl Ester
38%
 38%  [ 24 ]
Kre-Alkalyn
26%
 26%  [ 17 ]
HMB
6%
 6%  [ 4 ]
ani jedno, su to vyhodene peniaze
28%
 28%  [ 18 ]
Celkem hlasů : 63

Autor Zpráva
ep0x

PříspěvekZaslal: ne červenec 09, 2006 8:15 pm    Předmět: CEE HMB Kre-Alkalyn Odpovědět s citátem

Už som toho vyskušal dosť ale tieto tri veci ešte nie a chcel by som si jedno z toho kúpiť, tak hlasujte a ja sa rozhodem podľa vašich hlasov.
Vopred dik za hlasy!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SCHWACA

PříspěvekZaslal: ne červenec 09, 2006 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vsichni opraseny borci tu pisou, jak jsou tyhle veci jen chytaky na prachy a vy furt se tu budete ptat jak osli na jednu a tu samou kravinu.

nee nebudes z tohohodle ani z jednoho mit 45 cm pres bicak neboj

hruda

PříspěvekZaslal: ne červenec 09, 2006 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak vyplacni okolo 500sk a vyskusaj CEE.
IceDogg

PříspěvekZaslal: po červenec 10, 2006 8:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zapoměl jsi na 100% monohydrat nebo to je to 3. ?
crashpc
(ban)

PříspěvekZaslal: po červenec 10, 2006 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kreáč určo funguje no a názor že je to jen tahák naprachy je odvislej jen od toho zda ste ochotný zaplatit 500-100 za nějakou břečku co vám trochu pomůže. myslim že cena je adekvátní ale.... každej podle svýho vědomí asvědomí. Nemá ale cenu někomu řikat že je blbej. když bude spokojenej tak cajk, a když ne, tak aspoň zjistí co zjistit měl stejně jako každej jinej a už si dá pozor....
[HEAVY]W.e.i.g.h.t.

PříspěvekZaslal: po červenec 10, 2006 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ted sem v kre-alkalynu, zatim +3kg a ruka +0.5cm. Zadna fikce. Realita. Ale osobne si myslim, ze 985Kc za Kre-Alkalyn sou tak trochu vyhozene penize, Creatine je stejne ucinny.
VeRt3x

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2007 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím,
Je mně 17let,važím 80kg a chtěl bych se zeptat na nejakou suplementacu pro mně? Dlouho sem už nic neměl...a premyšlel jsem teď o HMB a nejakym Gaineru. Nejsem uplnej začátečník, takže nějakej ten protein a creatin jsem už měl a chtěl bych zkusit něco novýho...Akorat, že tady vsude na foru čtu o tom,jakej je HMB shit Tak bych se chtěl zeptat jestli byste mně pls něco neporadili? Nechcu vyhazovat peníze do něčeho co je fake
Freimen

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2007 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

VeRt3x napsal:
Zdravím,
Je mně 17let,važím 80kg a chtěl bych se zeptat na nejakou suplementacu pro mně? Dlouho sem už nic neměl...a premyšlel jsem teď o HMB a nejakym Gaineru. Nejsem uplnej začátečník, takže nějakej ten protein a creatin jsem už měl a chtěl bych zkusit něco novýho...Akorat, že tady vsude na foru čtu o tom,jakej je HMB shit Tak bych se chtěl zeptat jestli byste mně pls něco neporadili? Nechcu vyhazovat peníze do něčeho co je fake

aha...
konečně jsem s Schwacou zajedno...Přečtěte si na netu, z čeho se skládají svaly, nejsou ani z CEE, ani z HMB, ani z ZMA
VeRt3x

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2007 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže tím myslíš,že nejlepší je pořádná strava a na doplňky se vykašlat?
Freimen

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2007 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

VeRt3x napsal:
Takže tím myslíš,že nejlepší je pořádná strava a na doplňky se vykašlat?

nemyslím si, ale vím, že když budeš denně dodržovat 2 porce masa a tvaroh na noc, k snídani a po tréninku 2 proteiňáky, tak to bude mít věší efekt než všechny doplňky dohromady - vždyť je to tak kurevsky jednoduché - kolik toho sníš, o tolik vyrosteš, svaly jsou z bílkovin, ne ze vzduchu...
VeRt3x

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2007 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No o tom vím taky ...snažím se na den dávat alespoň 160g bilkovin a pokud to jde tak i vic...ale chtel jsem zkusit neco novyho, co by mě zas popohnalo trošku dál...ale rikas teda,ze tady ty HMB,ZMA a aji CEE? Je prostě mnohem lepší nahradit kvalitnim proteinem,gainerem a celkově stravou?
Kiwara

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2007 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

podle mě mají ty suplementy smysl. Pokud už máš kvalitní protein a stravu. To se snaží říct.
Freimen

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2007 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud máš dokonalou stravu, tak začni kreatinem monohydrátem - ono tyhle rekalmní názvy zní strašně drsně, ale jsou drahé a účinek minimální...klasický monohydrát je špička a dneska už hodně levně...

Pokud jsi bral monohydrát, tak zkus Krea-alkatech od biotechu (hlavně žádný aminostar atd.)
babovka

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2007 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
pokud máš dokonalou stravu, tak začni kreatinem monohydrátem - ono tyhle rekalmní názvy zní strašně drsně, ale jsou drahé a účinek minimální...klasický monohydrát je špička a dneska už hodně levně...

Pokud jsi bral monohydrát, tak zkus Krea-alkatech od biotechu (hlavně žádný aminostar atd.)

to se mi líbí, HLAVNĚ ŽÁDNÝ AMINOSTAR AMINOSTAR AMINOSTAR je to totiž sračka
VeRt3x

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2007 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No já sem měl už 1x kreatin monohydrat a 1x Kre-alkalyn a oboje od Aminostaru Ale na tom monohydratu jsem nabral tak 4kg ale byla to asi jenom svalová pamět, protoze predtim jsem mel asi 3měsiční zranění a necvičil jsem vůbec...a ten kre-alkalyn to uz nebylo tak moc ale sila trochu nahoru šla.. Ale i tak od aminostaru uz nic nechcu Takze myslis ze i kdyz jsem mel zatim jenom samej kreatin tak si to koupit zase?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - CEE HMB Kre-Alkalyn Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: