| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jaka je vase duvera v e-shop?? |
| Stoprocentne -- Jak normlani obchod |
|
43% |
[ 40 ] |
| Tak napolovinu - Jak ktery e-shop. |
|
53% |
[ 49 ] |
| Vubec neduveruji - nejradeji nakupuji v kamenem obchode. |
|
2% |
[ 2 ] |
|
| Celkem hlasů : 91 |
|
| Autor |
Zpráva |
R@ven

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá červenec 14, 2006 4:11 pm Předmět: Re: E-shopy |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Nox.lbc

|
Zaslal: pá červenec 14, 2006 4:38 pm Předmět: Re: E-shopy |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | Přes internet kupuju skoro všechno (všechno co se dá) proteiny, knížky, dvd...Až zaříděj www.nakuprohliky.cz a dovezou mi to zadarmo domu tak si budu objednávat i žrádlo .o) |
Jídlo se kdysi po netu prodávalo, ale lidi to nevyužívali ... _________________ Tento avatar je to jediné co nám zbylo po Miguelitovi ... nechť je mu země lehká ... (věřím v sebe ne v boha ...)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá červenec 14, 2006 4:38 pm Předmět: |
|
|
Třeba teď mi přivezli z e-shopu nový počítač a nějaké komponenty, spokojenost maximální; nic většího vlastně jinak než přes net nekupuji a ještě jsem špatnou zkušenost neměl...
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
R@ven

|
Zaslal: pá červenec 14, 2006 4:45 pm Předmět: |
|
|
Vyjadril sem se spatne myslim jidlo a doplnky po netu.podle me je mezi eletronikou a jidlem trochu rozdil (i kdyz v dnesni dobe asi moc ne*a02*)
To ronnie:  s koupi eletroniky pres net mam taky velice dobry zkusenosti hlavne s jednim nejmenovanym ceskym serverem..
Ja jidlo pres net nikdy nekupoval nebylo proc ale ted vydim ze se to hodi (financni stranka ale i pestrost vyrobku) .
jinak mohli by ste mi poslat na mail nejaky obchody krom roniho shopu ktery mate odzkouseny Thanks
tomas.alex@seznam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
serpent
|
Zaslal: pá červenec 14, 2006 4:51 pm Předmět: |
|
|
po nete by som rozhodne nekupoval oblecenie
|
|
| nahoru |
|
 |
Nox.lbc

|
Zaslal: pá červenec 14, 2006 4:55 pm Předmět: brm brm brm |
|
|
| serpent napsal: | | po nete by som rozhodne nekupoval oblecenie |
Jakékoliv zboží nakoupené na netu můžeš do 14 dní vrátit ! Ale kdo se má srát furt s posíláním zpět ;-) _________________ Tento avatar je to jediné co nám zbylo po Miguelitovi ... nechť je mu země lehká ... (věřím v sebe ne v boha ...)
|
|
| nahoru |
|
 |
R@ven

|
Zaslal: pá červenec 14, 2006 4:57 pm Předmět: |
|
|
| citace: |
Jakékoliv zboží nakoupené na netu můžeš do 14 dní vrátit ! Ale kdo se má srát furt s posíláním zpět ;-) |
To je nejhorsi zabalit zpet a poslat ale uz za vlastni prachy 100 -160 podle obchodu aspon na necem musi vydelat
|
|
| nahoru |
|
 |
Jadrový Mechanizmus

|
Zaslal: so červenec 15, 2006 5:45 pm Předmět: |
|
|
Som majiteľom jedného e-shopu, z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že hodne záleží od samotných zákazníkov. Pokiaľ sú ochotní kupovať aj u niekoho, kto nesplna elementarne náležitosti (obchodne podmienky, ochrana sukromia...) tak budú prežívať aj nekvalitné služby....
Tu u vás v ČR je internetový trh na kvalitatívne inej úrovni aku u nás, napríklad sa často stáva ze aj zákazník si proste nepreberie tovar na dobierke, ale to je už mentalita  .
Verím tomu, čo vidím. Vždy si pozorne prezrite, kto je za tým - ktorým obchodom, kontaktne udaje, pozrite si aj obchodny register.......
Potom niet dôvod sa obávať. _________________ [url=http://www.centrumkolies.sk/alu-disky]Hliníkové disky[/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: ne listopad 11, 2007 4:23 pm Předmět: |
|
|
| R@ven napsal: | | citace: |
Jakékoliv zboží nakoupené na netu můžeš do 14 dní vrátit ! Ale kdo se má srát furt s posíláním zpět ;-) |
To je nejhorsi zabalit zpet a poslat ale uz za vlastni prachy 100 -160 podle obchodu aspon na necem musi vydelat |
tak si spočítej, kolik te prijde, kdyz do toho obchodu dojdeš enbo dojedeš osobně, to taky prece neni zadarmo, jak v pripade reklamace, tak i kdyz do tho obchodu jedes pro tu věc samotnou. pokazdy to proste neco stoji.
ja si většinou kdyz něco objednam pres net, tak si to necham poslat do prace a postacka mi to prinese az do kanclu a v pripade ze to bylo na dobirku, ikdyz radsi volim platbu prevodem predem, tak to zaplatim a nemusim se nekde potit v krámě, což uplne nesnasim. protoze tam si stejne vyberu hovno.
|
|
| nahoru |
|
 |
Alfonz
|
Zaslal: út listopad 13, 2007 1:34 pm Předmět: |
|
|
Poslední dobou si přes internet objednávám všechno i jídlo protože nemám moc času a jsem línej pořád vařit. Zrovna včera sem si nechal dovízt k večeři 750g gyrosu  a z jedný pizzerky si nechávám vozit vinikající bifteky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: út listopad 13, 2007 6:40 pm Předmět: |
|
|
Nakupovani po netu je parada..Mel sem jenom problemy kdyz me posilaly z New Yorku mikinu a poslali ju omylem do Singapuru  ...U nas pokud ta firma je na solidni urovni tak bych se toho rozhodne nebal...zvlast kdyz je to na dobirku a platis to az kdyz to mas v ruce...
|
|
| nahoru |
|
 |
kakanek

|
Zaslal: st listopad 14, 2007 7:06 am Předmět: |
|
|
Já mam taky jen kladny zkušenosti....obejdnávám si v podstatě všechno ..díly na mašinu, proteiny, knížky...ted sem si zřidil i povinny ručení přes net....je to hodně pohodlný a to já rád
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po leden 17, 2011 4:26 pm Předmět: |
|
|
je to trochu bokem - ale i tak. Sesmolil sem si e shop v Prestashopu a řeším jednu drobnost týkající se DPH ( a na forech jsem to nenašel ) - nedělal jste v tom někdo náhodou ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |