E-shopy

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - E-shopy  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> E-shopy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jaka je vase duvera v e-shop??
Stoprocentne -- Jak normlani obchod
43%
 43%  [ 40 ]
Tak napolovinu - Jak ktery e-shop.
53%
 53%  [ 49 ]
Vubec neduveruji - nejradeji nakupuji v kamenem obchode.
2%
 2%  [ 2 ]
Celkem hlasů : 91

Autor Zpráva
R@ven

PříspěvekZaslal: pá červenec 14, 2006 4:04 pm    Předmět: E-shopy Odpovědět s citátem

Jak duvrujete e-shopum. Chtel sem semka dat anketu KTEREMU eshopu verite vic ale za poruseni pravidel mi to nestoji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá červenec 14, 2006 4:11 pm    Předmět: Re: E-shopy Odpovědět s citátem

Přes internet kupuju skoro všechno (všechno co se dá) proteiny, knížky, dvd...Až zaříděj www.nakuprohliky.cz a dovezou mi to zadarmo domu tak si budu objednávat i žrádlo .o)
Nox.lbc

PříspěvekZaslal: pá červenec 14, 2006 4:38 pm    Předmět: Re: E-shopy Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:
Přes internet kupuju skoro všechno (všechno co se dá) proteiny, knížky, dvd...Až zaříděj www.nakuprohliky.cz a dovezou mi to zadarmo domu tak si budu objednávat i žrádlo .o)

Jídlo se kdysi po netu prodávalo, ale lidi to nevyužívali ...
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá červenec 14, 2006 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Třeba teď mi přivezli z e-shopu nový počítač a nějaké komponenty, spokojenost maximální; nic většího vlastně jinak než přes net nekupuji a ještě jsem špatnou zkušenost neměl...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Phenomenom

PříspěvekZaslal: pá červenec 14, 2006 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po netu nakupuju všechnu elektroniku.....jakýpaq lítání po obchodech
R@ven

PříspěvekZaslal: pá červenec 14, 2006 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyjadril sem se spatne myslim jidlo a doplnky po netu.podle me je mezi eletronikou a jidlem trochu rozdil (i kdyz v dnesni dobe asi moc ne*a02*)

To ronnie: s koupi eletroniky pres net mam taky velice dobry zkusenosti hlavne s jednim nejmenovanym ceskym serverem..

Ja jidlo pres net nikdy nekupoval nebylo proc ale ted vydim ze se to hodi (financni stranka ale i pestrost vyrobku) .
jinak mohli by ste mi poslat na mail nejaky obchody krom roniho shopu ktery mate odzkouseny Thanks

tomas.alex@seznam.cz
serpent

PříspěvekZaslal: pá červenec 14, 2006 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

po nete by som rozhodne nekupoval oblecenie
Nox.lbc

PříspěvekZaslal: pá červenec 14, 2006 4:55 pm    Předmět: brm brm brm Odpovědět s citátem

serpent napsal:
po nete by som rozhodne nekupoval oblecenie

Jakékoliv zboží nakoupené na netu můžeš do 14 dní vrátit ! Ale kdo se má srát furt s posíláním zpět ;-)
R@ven

PříspěvekZaslal: pá červenec 14, 2006 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:

Jakékoliv zboží nakoupené na netu můžeš do 14 dní vrátit ! Ale kdo se má srát furt s posíláním zpět ;-)

To je nejhorsi zabalit zpet a poslat ale uz za vlastni prachy 100 -160 podle obchodu aspon na necem musi vydelat
Jadrový Mechanizmus

PříspěvekZaslal: so červenec 15, 2006 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Som majiteľom jedného e-shopu, z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že hodne záleží od samotných zákazníkov. Pokiaľ sú ochotní kupovať aj u niekoho, kto nesplna elementarne náležitosti (obchodne podmienky, ochrana sukromia...) tak budú prežívať aj nekvalitné služby....

Tu u vás v ČR je internetový trh na kvalitatívne inej úrovni aku u nás, napríklad sa často stáva ze aj zákazník si proste nepreberie tovar na dobierke, ale to je už mentalita .

Verím tomu, čo vidím. Vždy si pozorne prezrite, kto je za tým - ktorým obchodom, kontaktne udaje, pozrite si aj obchodny register.......

Potom niet dôvod sa obávať.
SCHWACA

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2007 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

R@ven napsal:
citace:

To je nejhorsi zabalit zpet a poslat ale uz za vlastni prachy 100 -160 podle obchodu aspon na necem musi vydelat

tak si spočítej, kolik te prijde, kdyz do toho obchodu dojdeš enbo dojedeš osobně, to taky prece neni zadarmo, jak v pripade reklamace, tak i kdyz do tho obchodu jedes pro tu věc samotnou. pokazdy to proste neco stoji.

ja si většinou kdyz něco objednam pres net, tak si to necham poslat do prace a postacka mi to prinese az do kanclu a v pripade ze to bylo na dobirku, ikdyz radsi volim platbu prevodem predem, tak to zaplatim a nemusim se nekde potit v krámě, což uplne nesnasim. protoze tam si stejne vyberu hovno.
Alfonz

PříspěvekZaslal: út listopad 13, 2007 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poslední dobou si přes internet objednávám všechno i jídlo protože nemám moc času a jsem línej pořád vařit. Zrovna včera sem si nechal dovízt k večeři 750g gyrosu a z jedný pizzerky si nechávám vozit vinikající bifteky.
Bazzy

PříspěvekZaslal: út listopad 13, 2007 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nakupovani po netu je parada..Mel sem jenom problemy kdyz me posilaly z New Yorku mikinu a poslali ju omylem do Singapuru ...U nas pokud ta firma je na solidni urovni tak bych se toho rozhodne nebal...zvlast kdyz je to na dobirku a platis to az kdyz to mas v ruce...
kakanek

PříspěvekZaslal: st listopad 14, 2007 7:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mam taky jen kladny zkušenosti....obejdnávám si v podstatě všechno ..díly na mašinu, proteiny, knížky...ted sem si zřidil i povinny ručení přes net....je to hodně pohodlný a to já rád
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po leden 17, 2011 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je to trochu bokem - ale i tak. Sesmolil sem si e shop v Prestashopu a řeším jednu drobnost týkající se DPH ( a na forech jsem to nenašel ) - nedělal jste v tom někdo náhodou ?

Rychle na stránku:

Přejdi na: