|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Monsterbad
|
Zaslal: ne červenec 16, 2006 6:58 pm Předmět: |
|
|
| Sabatini napsal: | prdelka mýho přítele, když leží
Sice mě hrozně se.e někdy, ale prdelku má pěknou.
Doufám, že to tu neuvidí.... |
Myslím, že kdyby to tu i viděl, asi ho to moc nebude zajímat... vzhledem k tomu, že tady píšeš, jak toužíš po svém ex...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Sabatini

|
Zaslal: ne červenec 16, 2006 7:00 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Sabatini dne ne prosinec 02, 2007 1:02 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Sabatini

|
Zaslal: ne červenec 16, 2006 7:01 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Sabatini dne ne prosinec 02, 2007 1:02 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Sabatini

|
Zaslal: ne červenec 16, 2006 7:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Monsterbad
|
Zaslal: ne červenec 16, 2006 7:08 pm Předmět: |
|
|
| Sabatini napsal: | | Monsterbad: Moc nám to neklape a asi to víme oba (a delší dobu). Ale to neznamená, že to není hezkej chlap. |
Bože chraň!!! abych zpochybňoval jeho krásu. Ale vyřiď mu, že je mu to k hovnu, když mu ženská slintá po bejvalejch..
|
|
| nahoru |
|
 |
Kartářka

|
Zaslal: ne červenec 16, 2006 7:10 pm Předmět: |
|
|
Ale je fakt, že to nemění nic na tom, že tohle jednání mi ale vůbec nesedí... Znám to z druhý strany, takže asi i o to víc mi to přijde svinský. Neklape? Ok, rozejdem se. Ale takhle o tom uvažovat? Když "ulovím" toho druhýho, kopnu do řitě toho stávajícího. Jinak s ním ještě nějakou dobu zůstanu. Toliko jen moje zkušenost z druhé strany a musím říct, že se pak danej člověk cítí milionkrát hůř a totálně poníženej. - prostě s tímhle tvým chováním nesouhlasím.
Naposledy upravil Kartářka dne ne červenec 16, 2006 7:13 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Monsterbad
|
Zaslal: ne červenec 16, 2006 7:11 pm Předmět: |
|
|
| Kartářka napsal: | | Ale je fakt, že to nemění nic na tom, že tohle jednání mi ale vůbec nesedí... Znám to z druhý strany, takže asi i o to víc mi to přijde svinský. Neklape? Ok, rozejdem se. Ale takhle o tom uvažovat? Když "ulovím" toho druhýho, kopnu do řitě toho stávajícího. Jinak s ním ještě nějakou dobu zůstanu. Toliko jen moje zkušenost z druhé strany a musím říct, že se pak danej člověk cítí milionkrát hůř a totálně poníženej. |
Co máš proti hře "na jistotku"?
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
|
| nahoru |
|
 |
Kartářka

|
Zaslal: ne červenec 16, 2006 7:15 pm Předmět: |
|
|
| Monsterbad napsal: | Co máš proti hře "na jistotku"? |
Všechno
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: ne červenec 16, 2006 7:16 pm Předmět: |
|
|
| Kartářka napsal: | | Ale je fakt, že to nemění nic na tom, že tohle jednání mi ale vůbec nesedí... Znám to z druhý strany, takže asi i o to víc mi to přijde svinský. Neklape? Ok, rozejdem se. Ale takhle o tom uvažovat? Když "ulovím" toho druhýho, kopnu do řitě toho stávajícího. Jinak s ním ještě nějakou dobu zůstanu. Toliko jen moje zkušenost z druhé strany a musím říct, že se pak danej člověk cítí milionkrát hůř a totálně poníženej. - prostě s tímhle tvým chováním nesouhlasím. |
tohle je hnus..
v prvni rade se ten clovek krome toho citi jako DEBIL..pokud teda vi,ze je "zaloznik" ale co naplat sou tací mezi nami...
|
|
| nahoru |
|
 |
Monsterbad
|
Zaslal: ne červenec 16, 2006 7:16 pm Předmět: |
|
|
| Kartářka napsal: | | Monsterbad napsal: | Co máš proti hře "na jistotku"? |
Všechno |
Tak to budeš slušný děvče. Tak jste asi nevymřely.
|
|
| nahoru |
|
 |
DarioGVN

|
Zaslal: ne červenec 16, 2006 7:18 pm Předmět: |
|
|
Tak jdu jako k zrcadlu, ze kouknu na svoji prdel.... malem me vomili... zitra zacinam s HC dietou, takhle to dal nejde...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne červenec 16, 2006 7:19 pm Předmět: |
|
|
| Monsterbad napsal: | | Kartářka napsal: | | Monsterbad napsal: | Co máš proti hře "na jistotku"? |
Všechno |
Tak to budeš slušný děvče. Tak jste asi nevymřely. |
Podle toho co tady Kartářka psala doposud,tak je opravdu taková a to je fajn.Mrch je tu už tak dost
|
|
| nahoru |
|
 |
Kartářka

|
Zaslal: ne červenec 16, 2006 7:21 pm Předmět: |
|
|
| Monsterbad napsal: | | Tak to budeš slušný děvče. Tak jste asi nevymřely. |
Nevím, nakolik jsem slušný děvče, ale jistý věci se prostě nedělaj. Stačí se zamyslet. Navíc znám ty následný pocity, a ne jednou, takže fakt humáč A o vymírání mluvím spíš u vás, chlapů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|