|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Merhule

|
Zaslal: so červenec 22, 2006 12:00 pm Předmět: |
|
|
He taky sem sazkar a sazim u fortuny, podivej na 363-1,371-1,43-0,45-1,47-1. www.ifortuna.cz _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Merhule

|
Zaslal: so červenec 22, 2006 12:06 pm Předmět: |
|
|
Jinak se vsim sem si celkem jistej az na Slavia-Ostrava, tam mi to prijde hodne vyrovnany, ale kdyby tak spis Banik _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so červenec 22, 2006 12:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: so červenec 22, 2006 12:31 pm Předmět: |
|
|
No rozdil to je hlavne v agresi fanousku, ale jasi ty zapadsy nepamatuju presne, proste zapisu dojdu, vsadim a budto vyhraju nebo prohraju _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so červenec 22, 2006 12:33 pm Předmět: |
|
|
]
Pletes.. Inter mel jenom 7 remiz ... jj nase liga - nejenom Brno, ale i
tak to bylo předloni?? Nebo to bylo AC? To pochybuju,myslím,že to byl tutově Inter Milan
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: so červenec 22, 2006 1:06 pm Předmět: |
|
|
Ja vim, treba na MS sem vsadil za 100,- na 9 zapasu a 8 vyslo, nasrali me jenoim Svedi proti Trinidadu a pak sem vsadil za 200,- na 5 zapasu a Svedi v 89 minute dali rozhodujici gol. Zasrana minuta do konce+nastaveni a mel bych 5000,- _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: so červenec 22, 2006 2:49 pm Předmět: |
|
|
[quote="Black Dragon"] | Merhule napsal: | | Ja vim, treba na MS sem vsadil za 100,- na 9 zapasu a 8 vyslo, nasrali me jenoim Svedi proti Trinidadu a pak sem vsadil za 200,- na 5 zapasu a Svedi v 89 minute dali rozhodujici gol. Zasrana minuta do konce+nastaveni a mel bych 5000,- |
A to jako nejak cilene, nebo sis ty zapasy opravdu vybral jen tak?
Cilene, ale jak rikam jednou to byl rozhodujici gol v 89 minute a podruhy to byla remiza s jasnym favoritem. Proste Svedi mi letos nechteli doprat penize _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so červenec 22, 2006 4:08 pm Předmět: |
|
|
305 Vladivostok-Rostov 1.40 (1) 4.00 (0) 6.80 (2)
Co sem se docetl, tak za posledni dva dny se neskutecne mnozi sazky na Vladivostok...
| citace: | Betting on: Luch Energiya
Total matched on this event: €539,843
Betting summary - Volume: €538,721
Last price matched: 1.55 |
Sazkovky tenhle zapas stahujou ze svych nabidek... Tipsport uz ho nema, nasel sem ho v Chanci ... s kurzama viz. nahore.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 8:37 am Předmět: |
|
|
Tak moje dnesni tipy:
549-1
374-1
3184-0
553-1
http://www.ifortuna.cz/content.php?node=414 _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 9:27 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
The Lord
|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 12:42 pm Předmět: |
|
|
Black Dragon, Já těmhle dánským a podobným ligám moc nevěřím, brondby jsem chtěl původně taky dát, ale nordsjaelland vyhrál první zápas (teď nevím s kým) 5:0 a to mě odradilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 12:48 pm Předmět: |
|
|
| The Lord napsal: | | Black Dragon, Já těmhle dánským a podobným ligám moc nevěřím, brondby jsem chtěl původně taky dát, ale nordsjaelland vyhrál první zápas (teď nevím s kým) 5:0 a to mě odradilo. |
jj 5:0 , ale taky s novackem z druhy ligy ... Brondy verim ze to daji, stejne je mi to jedno, pac mi to dneska posrali Japoncici ... dneska oba zapasy under : ( .. neni kazdej den v japonsku posviceni.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 6:59 pm Předmět: |
|
|
FT Brondby 2 - 1 FC Nordsjaelland
kez by vsechno vychazelo tak krasne
FT Shakhtar Donetsk 5 - 0 Kryvbas Krivyi Rig _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|