|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
Zaslal: út srpen 01, 2006 8:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Phenomenom
|
Zaslal: út srpen 01, 2006 8:14 pm Předmět: |
|
|
stydím se  ale někdo rád hraje na jistotu,ale zase co je dneska jistý,že.......
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út srpen 01, 2006 8:44 pm Předmět: |
|
|
Nechcu te plasit... ale ta Boleslav ... ta Boleslav hochu, nevim nevim..pokud to vyjde, tak budes mluvit o hodne velkym stesti... pac Bolka zitra prohraje, ted jenom zalezi o kolik.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: út srpen 01, 2006 9:38 pm Předmět: |
|
|
Fucking basket, kurva jak můžou rusáci prohrát s izraelcama v basketu?? Fucking izrael...
|
|
| nahoru |
|
 |
pascal
|
Zaslal: út srpen 01, 2006 9:50 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Nechcu te plasit... ale ta Boleslav ... ta Boleslav hochu, nevim nevim..pokud to vyjde, tak budes mluvit o hodne velkym stesti... pac Bolka zitra prohraje, ted jenom zalezi o kolik.. |
asi dam na vysledek 0:0 nebo 1:0
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út srpen 01, 2006 9:59 pm Předmět: |
|
|
Ja si prejenom pujdu vsadit :
926 MYLLYKOSKI-FC KODAN 2. 8. 18:00 ---- 3.80 1.70 3.10 1.18 1.90
Prvni zapas (2:0 pro Kodan) ... Propastny rozdil mezi obema tymama, s tim ze Kodan ma znacne navrch.. v prvnim zapase jednoznacne MyPu prehravali.. je tady jeden zajimavej fakt a to ten ze MyPa nedala uz 2 mesice!! ani jeden gol..
927 VALERENGA-M.BOLESLAV 2. 8. 20:45 ---- 1.95 1.20 3.10 1.67 3.60
Pro domaci jasne hovori prostredi, zatim co prvni zapas hrali v tropickem pocasi v nasi republice, zitra budou hrat u sebe doma, tak jak jim to vyhovuje... Boleslav zvitezila diky prvnim 20 minutam, jinak byli lepsi hoste.. myslim si ze vsechno hovori pro vitezstvi Valerengy, zalezi akorat na tom,jestli to bude stacit k postupu..
jeste budu premyslet nad timhle :
928 RUZOMBEROK-DJURGARDEN 2. 8. 20:00 - 2.10 1.25 3.10 1.57 3.20
Rozumberok v domacim prostredi, v nejsilnejsi sestave.. odpocati, ligovej zapas vypustili... je k nim velka duvera, od bratru Slovaku.. takze asi taky skusim ...
Dnesni tiket nejspis :
MyPa-Kodan 02
Valerenga-Bolka - 1
Rozumberok-Djurgarden- 1 _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: st srpen 02, 2006 6:53 am Předmět: |
|
|
Dragone: kde prosimtě seženu dosavadní výsledky a ligový tabulky atd. vždycky to bilo na trefik.cz ,ale ted je to nějaké posraté _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
Sherry

|
|
| nahoru |
|
 |
Sherry

|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
|
| nahoru |
|
 |
The Lord
|
Zaslal: st srpen 02, 2006 11:57 am Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | Fucking basket, kurva jak můžou rusáci prohrát s izraelcama v basketu?? Fucking izrael... |
Nejdřív byla ale remíza, takže to bylo jen o fous před chvílí jsem se o tom bavil s jednim klukem v tipáči, že mu to zařízlo lístek, já osobně baskety ani volejbaly nebo házený nedávám, já si nechávám kazit lístek tenisem, jako např. Agassim, který mimo jiný prohrál se stejnym týpkem co mi zařízl lístek v pondělí. No nic dneska už mám vsazeno tenis jenom na ženy, takže čekám že to vyjde, protože přeci jenom ženskej tenis se dá sázet líp
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st srpen 02, 2006 2:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sherry

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|