|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pakosta
(ban)

|
Zaslal: so srpen 05, 2006 6:21 pm Předmět: |
|
|
supportere,, to co jsi napsal mam hotove, 26kg, jedu nahoru
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Monsterbad
|
Zaslal: so srpen 05, 2006 6:34 pm Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | Kurva je mu hrubě podobnej.
Jinak Pakosta-ta fotka je good .o) |
Má stejný nos, stejné ušní lalůčky, nos křivej na jednu stranu, a bude vykecávat "žádná podoba, žádná podoba". Mr. Pakosta, pošlou Vaši aktuální fotku. Počítám, že teď budeš mnohem podobnější aktuálnímu stavu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pakosta
(ban)

|
Zaslal: so srpen 05, 2006 7:14 pm Předmět: |
|
|
nechci sem postovat fotku, tohle je topic od freimenicka pro srandicky, ukazovat se budu na zavodech
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: so srpen 05, 2006 7:22 pm Předmět: |
|
|
| Pakosta napsal: | | nechci sem postovat fotku, tohle je topic od freimenicka pro srandicky, ukazovat se budu na zavodech |
jenze na zavodech budes zase vysekanej, hod sem fotku z objemu aspon xichtu a nedelej milunu, šup šup :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pakosta
(ban)

|
Zaslal: so srpen 05, 2006 7:26 pm Předmět: |
|
|
well, ale jeste jednu vec, docela me schwaca jako moderator zlobi, pze si trosku dela co chce, kdyz ho nekdo sere, zamkne to, ale sam trosku buzeruje, takze to zklidni mladej nebo te zabanuju, ok? :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Monsterbad
|
Zaslal: so srpen 05, 2006 7:30 pm Předmět: |
|
|
Hele, hádal ses, že nejsi podobnej tomu frantíkovi... a my tvrdíme, že jo, začal jsi, že to je ze závodů, a teď vypadáš jinak... tak jsem chtěl fotku... nechceš, nedávej...
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: so srpen 05, 2006 7:32 pm Předmět: |
|
|
| Monsterbad napsal: | | Hele, hádal ses, že nejsi podobnej tomu frantíkovi... a my tvrdíme, že jo, začal jsi, že to je ze závodů, a teď vypadáš jinak... tak jsem chtěl fotku... nechceš, nedávej... |
tak a budeme si myslet svoje... _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
Pakosta
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Monsterbad
|
Zaslal: so srpen 05, 2006 7:36 pm Předmět: |
|
|
Nech si narůst vlasy a jsi jako von... to neokecáš...
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: so srpen 05, 2006 7:40 pm Předmět: |
|
|
| Pakosta napsal: | | well, ale jeste jednu vec, docela me schwaca jako moderator zlobi, pze si trosku dela co chce, kdyz ho nekdo sere, zamkne to, ale sam trosku buzeruje, takze to zklidni mladej nebo te zabanuju, ok? :-) |
dej priklad, co sem kde zamkl a nebyl k tomu duvod nebo kde koho buzeruju a pokud se ti neco nelibi mas moznost mi napsat PM. Takze se hlavne zklidni sam mladej...
p.s. ses depardie jak vysitej, vetsi pupek a vice vlasu a je to :-)
Naposledy upravil SCHWACA dne so srpen 05, 2006 7:41 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: so srpen 05, 2006 7:40 pm Předmět: |
|
|
Ty vole jenom ty vlasy jinak jak sviňa  mohl bys hrát ve filmu _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
Pakosta
(ban)

|
Zaslal: so srpen 05, 2006 7:43 pm Předmět: |
|
|
mladas precti si jeste jednou muj vzkaz a jak koncim celou vetu, je tam dvojtecka - a zavorka
to znamena smajlik,,
PS: proste mi to prijde, ze si ze vsech delas srandicky, ale kdyz se ti neco nezalibi tak to koncis...budu te hlidat a kdyz neco bude napis PM ok?
Starej
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: so srpen 05, 2006 7:48 pm Předmět: |
|
|
| Pakosta napsal: | mladas precti si jeste jednou muj vzkaz a jak koncim celou vetu, je tam dvojtecka - a zavorka
to znamena smajlik,,
PS: proste mi to prijde, ze si ze vsech delas srandicky, ale kdyz se ti neco nezalibi tak to koncis...budu te hlidat a kdyz neco bude napis PM ok?
Starej |
tak to ti prijde spatne, zatim sem od tebe nevidel chytrou radu, takze jestli sem neco ukoncil tobe, tak to melo padny duvod. navic tve zakladani topicu o ničom je tu dost. tímto končim s tebou diskuzi, protoze je offtopic.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jadrový Mechanizmus

|
Zaslal: so srpen 05, 2006 8:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pakosta
(ban)

|
Zaslal: so srpen 05, 2006 9:30 pm Předmět: |
|
|
super podoba, s willem smithem.. kluci dejte mi zapravdu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|