co preferujete?

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - co preferujete?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> co preferujete?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Co upředňostňujete za doplněk
CEE
7%
 7%  [ 5 ]
NO-xplode
5%
 5%  [ 4 ]
Creatin Monohydrate
58%
 58%  [ 40 ]
krealkalyn
19%
 19%  [ 13 ]
xpand
5%
 5%  [ 4 ]
tribullus
2%
 2%  [ 2 ]
NE2
0%
 0%  [ 0 ]
Celkem hlasů : 68

Autor Zpráva
Freimen

PříspěvekZaslal: čt srpen 10, 2006 11:51 am    Předmět: co preferujete? Odpovědět s citátem

Rád už bych rozseknul téma výživových doplňků a zeptal bych se vás, co upřednostňujete vy? Co Vám kdy nejvíce zafungovalo a na co spoléháte?
Já mám dosud nejlepší zkušenosti s klasickým creatinem monohydrátem a tribullusem...
Chci se na podzim nachystat čistě a tak zvažuju, že koupím jednou konečně něco z doplňků "nové" generace.
Ale je tu vlastně někdo, komu to pěkně fungovalo? Vychází mi jedině koupit CEE nebo NO-xplode či Xpand (NE2 ani Nitrix ne) - je lepší si přihodit pětikilo a za 1500 koupit kvalitu, než 1000 a vyhodit to za shit od zkurveného Aminostaru...
Ale opravdu si nepamatuju, že by tady s tím kdokoliv měl dobré zkušenosti, stačí připomenout krealkalyn - jaký to byl topic a většina chválila klasický monohydrát....

Děkuju za postřehy
saty

PříspěvekZaslal: čt srpen 10, 2006 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NO/NE doplky vseobecne sme uz dade rozoberali aj na dost vedeckej urovni a dosli sme k zaveru ze nejaky rozumny efekt (okrem lepsieho napumpovania, ktore same o sebe je nanic, kedze neni zabezpeceny nijako lepsi prijem zivin z krvy) by to mohlo mat pri sypacke s decou a inzulinom ...

na kre-alkalyne a CEE je vela podozryvych veci, napr ze preco by mal krealkalyne nepotrebovat cukri ked je to takisto kreatin a takisto potrebuje ako cokolvek ine inzulin na prenos do svalov, dalej jeho akoze dalsi efekt ma byt ze v zaludku nedegraduje tak ako kreatin (coz neni pravda, degusa teda ty co vlastnia patent na kreatin ma uverejnenych pokokot studii ze kreatin v bruchu, vo vode atd je stabilny do 8 hodin).
CEE co by sa ako ester zevraj malo vstrebavat nejakym zahadnym sposobom same, tak to by som ho mohol davkovat kolko chcem a svalove bunky by sa nafukovali az by pomaly praskli co sa zasa nedeje ...

Netvrdim ze krealkaly a CEE nerobia nic, ale je tam na moj vkus vela reklamnych kecov ktore doradu nesu pravda, tak vlastne neviem preco by mali lepsie fungovat ako klasicky monohydrat.

Na americkych forumoch roznych tez nikto nehlasil nejake zaujimavejsie ucinky CEE a krealkalynu oproti klasickemu monohydratu, takze sa testovat ich moc nechystam.

Tribulus preukazatelne zvysuje hladinu testaku o nejake te percenta (tusim Mrmza a Duky si to nechali otestovat a navysenie tam bolo), najlepcie by mal fungovat bulharsky tribestan (teda to je jediny co by mal fungovat) ... len problem byva ze to zvysenie testaku jaksi nic nemusi spravit ...

Co by som si do pripravi zohnal je urcite ZMA keby som teda siel minat prachy za kvalitu (urcite slape lepsie nez magne B6 + zinok). Uz len kvoli lepciemu spanku a regeneracii nervov ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
hruda

PříspěvekZaslal: čt srpen 10, 2006 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CEE chcem vyskusat od aminostaru,ked budu mat certifikat na slovensku zo zvedavosti.
Monohydrat ten je snad bez debaty good.
Nitrix som mal a subjektivny pocit z lepsieho napumpovania som fakt mal.
Niekde som uz pisal,ze aj hrubsie pero som mal (pocit viacerych mileniek nezavisle od seba) ,ale uz by som prachy za to nedal.
Tribulus-mam 30r.a nejaky velky rozdiel som nepocitoval (asi bolo treba ovela viac zvysit davkovanie.
S ostatnyma nemam skusenost.
Freimen

PříspěvekZaslal: čt srpen 10, 2006 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

oběma vám děkuji, jsou to cenné informace jistě nejenom pro mě...
Magnuss

PříspěvekZaslal: čt srpen 10, 2006 2:59 pm    Předmět: Re: co preferujete? Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Rád už bych rozseknul téma výživových doplňků a zeptal bych se vás, co upřednostňujete vy? Co Vám kdy nejvíce zafungovalo a na co spoléháte?
Já mám dosud nejlepší zkušenosti s klasickým creatinem monohydrátem a tribullusem...
Chci se na podzim nachystat čistě a tak zvažuju, že koupím jednou konečně něco z doplňků "nové" generace.
Ale je tu vlastně někdo, komu to pěkně fungovalo? Vychází mi jedině koupit CEE nebo NO-xplode či Xpand (NE2 ani Nitrix ne) - je lepší si přihodit pětikilo a za 1500 koupit kvalitu, než 1000 a vyhodit to za shit od zkurveného Aminostaru...
Ale opravdu si nepamatuju, že by tady s tím kdokoliv měl dobré zkušenosti, stačí připomenout krealkalyn - jaký to byl topic a většina chválila klasický monohydrát...

Děkuju za postřehy

Pro mě jednoznačně CELL-TECH - když jsem byl dlouhou dobu v USA, tak jsem si to kupoval a síla a objem šly nahoru. Nemělo to chybu.
Pakosta
(ban)

PříspěvekZaslal: čt srpen 10, 2006 5:15 pm    Předmět: Re: co preferujete? Odpovědět s citátem

nevidim v tom budoucnost

LOCK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CIZO

PříspěvekZaslal: čt srpen 10, 2006 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

preferuji gutain, kreatin monohydrat a taky oralni a analni sex

Derek Poundstone
Topděfka

PříspěvekZaslal: čt srpen 10, 2006 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:

no tak a pomaha to?

jinak pakosto tohle lock velkym pismem vetsinou pisou moderatori,ale to neva...
CIZO

PříspěvekZaslal: čt srpen 10, 2006 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Topděfka napsal:
CIZOPASNIK napsal:

no tak a pomaha to?

gutain a monohydrat 100%, to jsou podle me dva everlasting wonders... no a co se tyka toho zbytku na svalovej rozvoj to zas tak slavny neni ale jako active recovery pro CNS docela dobry

Derek Poundstone
Topděfka

PříspěvekZaslal: čt srpen 10, 2006 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: čt srpen 10, 2006 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlasoval sem pro kreatin monohydrát. Dicky mi zašlapal dobře i když, nemůžu to říct na 100procent, protože dicky když sem ho začal žrát, tak sem byl po dietě a vracel sem se ke žraní, nebo sem měl dobrej trénink (mmroutine, fomin) takže objektivně nevim, ale asi jo.
Kre-alkalyn sem měl 2x (koupil sem jenom jednu pikslu ale .o) a necejtil sem ani hovno. Nezvedla se ani váha jakože "voda" sice sem byl v dietě, ale stejně. Z toho vyplývá že moje pozorování je na hovno, ale stejně jestli někdy zase něco koupim, tak to bude monohydrát...
erik1

PříspěvekZaslal: čt srpen 10, 2006 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no uz som to tu parkrat nahodil, ale nikto na to velmi nereagoval> zaujimavu skusenost mam s Vasobolanom, velmi dobre to cloveka napumpuje.
Problem len je, ze je to dost draha zalezitost, a ked sa to vysadi, tak je skoro vsetko prec..
saty

PříspěvekZaslal: pá srpen 11, 2006 6:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

erik vasabolan ta napumpuje ... a co z toho?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Wygh

PříspěvekZaslal: pá srpen 11, 2006 7:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

saty napsal:
erik vasabolan ta napumpuje ... a co z toho?

si napumpovaný
edit-> že by vyhozený prachy ?! ne to ne eriku,že ne?

Jesse Marunde
SCHWACA

PříspěvekZaslal: pá srpen 11, 2006 7:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

uz si asi nekoupim zadny z uvedenych, kromě protejnu.....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - co preferujete? Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: