| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kolik času strávíte v posilovně? |
| Více jak 4 hodiny. |
|
0% |
[ 0 ] |
| 3 hodiny. |
|
7% |
[ 5 ] |
| 2 hodiny. |
|
56% |
[ 38 ] |
| 1 hodinu a méně. |
|
35% |
[ 24 ] |
|
| Celkem hlasů : 67 |
|
| Autor |
Zpráva |
Goyer
Anonymní
|
Zaslal: so leden 03, 2004 3:06 pm Předmět: Kolik času strávíte v posilovně? |
|
|
Tak toto tu nikde není a pekně mě to už deptá!!!
KOLIK ČASU TAM JSTE???
Oficiálně se říká HODINU, ale to snad ani nejde!
Já jsem tam vždy tak 2, jistě hodím tam řeč, ale málo, ale prostě odjet dvě partie a být tam hodinu nelze!
Takže všichni povinně čas doby v posilce!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
tucet

|
Zaslal: so leden 03, 2004 3:43 pm Předmět: |
|
|
já kolem tý hodiny a půl až dvou hodin, ale musíte brát v potaz rozcvičování a tak takže samotnej trénink, bude možná tu hodinu
|
|
| nahoru |
|
 |
Rimmer
|
Zaslal: so leden 03, 2004 3:44 pm Předmět: |
|
|
Mel si to odstupnovat po pul hodinach. takhle se nedozvis nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: so leden 03, 2004 3:51 pm Předmět: |
|
|
| Rimmer napsal: | | Mel si to odstupnovat po pul hodinach. takhle se nedozvis nic. |
jo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
pku

|
Zaslal: so leden 03, 2004 4:14 pm Předmět: |
|
|
Pokud neberu že v dietě to trvá trochu déle protože šlapu na rotopedu a budu brát v úvahu normální oběmovej trénink tak krom nohou které trvají asi tak hodinu tam nikdy nejsem déle než 45 minut.
|
|
| nahoru |
|
 |
Goyer
Anonymní
|
Zaslal: so leden 03, 2004 4:32 pm Předmět: |
|
|
| Rimmer napsal: | | Mel si to odstupnovat po pul hodinach. takhle se nedozvis nic. |
Jo, a když bych to udělal po půlhodinách, tak někdo zase příjde s čtvrthodinama!
|
|
| nahoru |
|
 |
Goyer
Anonymní
|
Zaslal: so leden 03, 2004 4:32 pm Předmět: |
|
|
| pku napsal: | Pokud neberu že v dietě to trvá trochu déle protože šlapu na rotopedu a budu brát v úvahu normální oběmovej trénink tak krom nohou které trvají asi tak hodinu tam nikdy nejsem déle než 45 minut. |
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: so leden 03, 2004 4:44 pm Předmět: |
|
|
| Goyer napsal: | | Rimmer napsal: | | Mel si to odstupnovat po pul hodinach. takhle se nedozvis nic. |
Jo, a když bych to udělal po půlhodinách, tak někdo zase příjde s čtvrthodinama! |
tak si neměl tam dělat hlasování, ale aby ti to tam každej napsal a bylo by to, sice by to nemělo takovou vypovídací schopnost a přehled, ale pro přesnost nejelepší
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: so leden 03, 2004 5:43 pm Předmět: |
|
|
Tak kolem ty hodiny a půl plus rozvička a závěrečnej strečink!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Rimmer
|
Zaslal: so leden 03, 2004 5:48 pm Předmět: |
|
|
| Goyer napsal: | | Rimmer napsal: | | Mel si to odstupnovat po pul hodinach. takhle se nedozvis nic. |
Jo, a když bych to udělal po půlhodinách, tak někdo zase příjde s čtvrthodinama! |
Hele me je to jedno, jen ti rikam, ze nejvic lidi bude do 2 hodin. Ale jestli je to 1:10 nebo skoro 2 hodiny se uz nedozvis. Mimochodem, vice jak 4 hodiny stravi snad jen obsluha na baru, nebo nekdo,koho primackl legpress.
|
|
| nahoru |
|
 |
Goyer
Anonymní
|
Zaslal: so leden 03, 2004 6:34 pm Předmět: |
|
|
| Rimmer napsal: | | Goyer napsal: | | Rimmer napsal: | | Mel si to odstupnovat po pul hodinach. takhle se nedozvis nic. |
Hele me je to jedno, jen ti rikam, ze nejvic lidi bude do 2 hodin. Ale jestli je to 1:10 nebo skoro 2 hodiny se uz nedozvis. Mimochodem, vice jak 4 hodiny stravi snad jen obsluha na baru, nebo nekdo,koho primackl legpress. |
Teď jsi mě rozesmál
|
|
| nahoru |
|
 |
Steny

|
Zaslal: so leden 03, 2004 8:18 pm Předmět: |
|
|
Já sem v posilce tak 40-60 min + 10 min. rozcvičení
|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
|
| nahoru |
|
 |
Goyer
Anonymní
|
Zaslal: so leden 03, 2004 11:59 pm Předmět: |
|
|
| zacatecn1k napsal: | kdyz tam jsem tak 1¼h tak mam hlasovat pro 1 hodina nebo pro 2 hodiny? |
člověče a nejsi tam náhodu ještě + 30s?
No byla to chyba, měl jsem tam dát i čtvrthodiny, ale hold stalo se!
Tam dej hodinu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Jose

|
Zaslal: ne leden 04, 2004 12:35 am Předmět: |
|
|
Zhruba hodinu. Chodím cvičit a ne se vykecávat ... _________________ Jde farář a šlápne do hovna.
"Hergot, hovno! Sakra, řekl jsem hovno! Do prdele, řekl jsem sakra! Kurva, řekl jsem do prdele! A seru na to, stejně jsem nechtěl být farářem!"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |