|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
Zaslal: pá srpen 11, 2006 8:53 am Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | Hele není v Shelbs nějakej výmrd - zranění,nebo tak něco?? 1.9 je fakt hodně....ten Cork venku hustě remizuje....
Besiktas nevim...asi místo toho dám Mety - Libourne 1 je tam 1.50
A nakonec Tours - Ajacio 0 za 100,- |
Mno tak sem se docetl, ze Shels trenovali celej tyden, v cely sestave... ovsem Jason Byrne ma nejaky problemy se zaludkem, kvuli tomu vysadil aj ten poharovej zapas v pondeli, a ze se uvidi jak na tom bude dneska rano a podle toho ho nasadi do zapasu nebo ne,ale je za nej pripravenej Gary O´neill... kdyz bude Byrne ready, tak bude hrat, kdyz ne, nahrada sice neni odpovidajici,ale dostacujici..
Problem je v tom ze Shels s Cock City moc dobrou bilanci .. vzdyt Cock City byl posledni kdo Shels zvladl porazit...
Mam z tohohle zapasu strach, pri naprosto brutalni golove statistice Shels za posledni zapasy a statistice venkovnich zapasu Cock City ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá srpen 11, 2006 9:17 am Předmět: |
|
|
washington - florida 2 OK
houston - pitsburgh - 1 OK
bukurest - jeruzalem - 1 OK
hertha - tbilisi - 1 OK
kazan - borisov - 1 OK
basilej - vaduz - 1 OK
Takže ke včerejším 250,- mi přibylo 650 ,- za tenhle tiket ....měl sem to pojištěný druhým,ten první špíl 1 ( kurz shodný 1.80 )
Celkově včera vsazeno 275,- výhra 900,-
ČISTÝ ZISK - 625,- kč
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
|
| nahoru |
|
 |
serpent
|
Zaslal: pá srpen 11, 2006 10:38 am Předmět: |
|
|
wygh: z teba mam normalne radost jak nemozes vyhrat _________________ ... c'est de la longue route ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá srpen 11, 2006 10:40 am Předmět: |
|
|
Ja z toho moc radost nemam, nemam rad krmeni sazkovek _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá srpen 11, 2006 10:49 am Předmět: |
|
|
Dnešní tikety -
Shelbs - cork - 10
leeds - wigan 1 ( ragby )
itálie - turecko - 1 volejbal
německo - polsko - 1 házená
slovinsko - česko - 1 taky
španělsko - kanada - 1 basket
rusko - čína - 1 basket
jsou to malý kurzy, dohromady 2.77 za 300,- ...tady čekám min. 1
shelbs - cork 1
mety - libourne - 1
2.85 za 200,-
nakonec jen tak
tours - ajacio - 0
boston - baltimore - 1
yankees - los angeles - 1
minesota - toronto - 1
12.98 za 50,-
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá srpen 11, 2006 11:14 am Předmět: |
|
|
Dneska vsazet nepudu...
Shels sou tym kterej mam rad a kterej mi vydelava penize, nechcu vsazet proti nim, ani 02... a na ne mam strach davat, uz kvuli absenci Jasona Byrna, ktera je docela znatelna ...verim jim, doufam ze vyhrajou, ale davat to nebudu : ( _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
LDC
|
Zaslal: pá srpen 11, 2006 11:28 am Předmět: |
|
|
No na Boston dneska taky dám, bude to lupen max. 3 zápasů. Co si myslíte o té druhé rakouské ?!? FC Lustenau : Kapfenberg ... 1 ... 1.80 je toho jaxi všude plno, co to ?!?
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: pá srpen 11, 2006 12:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá srpen 11, 2006 12:23 pm Předmět: |
|
|
| LDC napsal: | | No na Boston dneska taky dám, bude to lupen max. 3 zápasů. Co si myslíte o té druhé rakouské ?!? FC Lustenau : Kapfenberg ... 1 ... 1.80 je toho jaxi všude plno, co to ?!? |
jo dost lidi to dava i doporucuje... nevim nevim.. ale mozna bych do toho sel _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
The Lord
|
Zaslal: pá srpen 11, 2006 4:15 pm Předmět: |
|
|
Ach jo, co se nejezdí formule tak se mi moc nedaří, naposledy jsem dobře zabral v neděli před dvěma týdny právě na formule a od tý doby jen paběrkuju tu vsadim a prohraju tu se mi trošku vrátí, poslední týden jenom tu vsadim a prohraju  ale nechci brečet, jenom ta pauza do dalšího závodu f1 je dlouhá, poslední formule byli na vodě, takže to se sázet nedalo, no ještě dva a půl týdne a hurá hurá hurá, je fakt že se mi daří přednostně a především na formuli 1 jenom za GP francie a GP německa jsem byl 19 000,- v plusu
|
|
| nahoru |
|
 |
LDC
|
Zaslal: pá srpen 11, 2006 8:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: pá srpen 11, 2006 9:08 pm Předmět: |
|
|
| The Lord napsal: | Ach jo, co se nejezdí formule tak se mi moc nedaří, naposledy jsem dobře zabral v neděli před dvěma týdny právě na formule a od tý doby jen paběrkuju tu vsadim a prohraju tu se mi trošku vrátí, poslední týden jenom tu vsadim a prohraju ale nechci brečet, jenom ta pauza do dalšího závodu f1 je dlouhá, poslední formule byli na vodě, takže to se sázet nedalo, no ještě dva a půl týdne a hurá hurá hurá, je fakt že se mi daří přednostně a především na formuli 1 jenom za GP francie a GP německa jsem byl 19 000,- v plusu |
Ty woe...jak to delas ? Kolik to musis vsadit...?
Az se pojedou priste formule, nechces se s nama podelit o tipy
Teda pokud to nebude mokrej zavod jako tedka v Madarsku...
A chlapi...co mistni tipy na kapříkligu...nedejte se pobízet _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá srpen 11, 2006 9:24 pm Předmět: |
|
|
Lustenau?? to byl hokejovej zapas?? to je mazec jak svin... na to melo vsazeny tak pulka planety, myslim ze hafooo lidi se neskutecne zapotilo... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|