|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kvarkopako

|
Zaslal: pá srpen 11, 2006 9:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: pá srpen 11, 2006 9:35 pm Předmět: |
|
|
To bylo mysleno ironicky, narazka na vysledek zapasu 5:4 ...
Ten zapas urcite nebyl podmaznutej, takovej mazec by nikdo nevymyslel.. de o to ze to byl nejlepsi tip dneska a opravdu to davalo hafo lidi...takze se u toho museli solidne zapotit _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá srpen 11, 2006 9:53 pm Předmět: |
|
|
Dobry v pohode, ja kdybych nevedel jak to myslim, tak bych sam sebe taky nepochopil :) ...
Mno vsici na to tipovali, jeste predtim nez se to zacalo hrat a vsici tipovali Lustenau... ale myslim ze se museli sakra zapotit ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: pá srpen 11, 2006 9:56 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Dobry v pohode, ja kdybych nevedel jak to myslim, tak bych sam sebe taky nepochopil :) ...
Mno vsici na to tipovali, jeste predtim nez se to zacalo hrat a vsici tipovali Lustenau... ale myslim ze se museli sakra zapotit ... |
No je fakt, že zrovna tutově ten výsledek nevypadá
A co zejtra, máš nějaký vychytávky? _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: pá srpen 11, 2006 9:59 pm Předmět: |
|
|
KAPŘÍK LIGA
JABLONEC - SPARTA 0
OSTRAVA - OLOMOUC 1
ZLÍN - MOST 1
MLADÁ BOLESLAV - PLZEŇ 1
TEPLICE - SLOVÁCKO 0
Č. BUDĚJOVICE - BRNO 1
SLAVIA - LIBEREC 1
PŘÍBRAM - KLADNO 0 _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá srpen 11, 2006 10:02 pm Předmět: |
|
|
Jeste sem se nedival, zitra rano se mrknu... casu dost, a rano moudrejsi vecera.. ja spis az ta nedele ... co me se mi vrazilo do voka okamzite je tahle nadhera :
1341 XAMAX-VADUZ 13. 8. 16:00 - 1.70 1.13 3.40 1.90 4.40
Vaduz utahanej z 2.predkola poharu UEFA ... a Xamax miri zpatky do prvni ligy ...nadhera a krasa _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá srpen 11, 2006 11:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
LDC
|
Zaslal: so srpen 12, 2006 7:41 am Předmět: |
|
|
No to lustenau myslim podmaznuty bylo, pokud o tom zjistis neco vic tak to mozna taky tak uvidis.
Jinak, rvu proto, ze mi tiket s Lustenauem zku**ila Austria .. okrem toho sem to zas trefil...  i boston ... desil sem se prubehu hry lustenau a zatimco se vsichni radovali a ja taky, jinej zapas (s kurzem 1,60) mi to pop**il ... nevim co mam sazet, myslim ten tipsport radsi vyloupim _________________ Cesta do pekel bývá dlážděna těmi nejlepšími úmysly...
|
|
| nahoru |
|
 |
The Lord
|
Zaslal: so srpen 12, 2006 12:14 pm Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | | The Lord napsal: | Ach jo, co se nejezdí formule tak se mi moc nedaří, naposledy jsem dobře zabral v neděli před dvěma týdny právě na formule a od tý doby jen paběrkuju tu vsadim a prohraju tu se mi trošku vrátí, poslední týden jenom tu vsadim a prohraju ale nechci brečet, jenom ta pauza do dalšího závodu f1 je dlouhá, poslední formule byli na vodě, takže to se sázet nedalo, no ještě dva a půl týdne a hurá hurá hurá, je fakt že se mi daří přednostně a především na formuli 1 jenom za GP francie a GP německa jsem byl 19 000,- v plusu |
Ty woe...jak to delas ? Kolik to musis vsadit...?
Az se pojedou priste formule, nechces se s nama podelit o tipy
Teda pokud to nebude mokrej zavod jako tedka v Madarsku...
A chlapi...co mistni tipy na kapříkligu...nedejte se pobízet |
Sázel jsem za 3000,- na závod tzn. 6000,- na oba ale, měl jsem hlavní za 2000,- plus vedlejší za 1000,- a na těch druhých hlavní za 2700,- plus vedlejší za 100,- ten jsem tu myslim i psal že jsem vyhrál 1180,- . Celkově letos jsem z nějakých plus mínus 8velkých cen jenom jednou nevyhrál a to bylo zrovna poprvý za 3000,- jinak jsem sázel po 500,- a byl čistej (zisk) někdy 1000,- někdy 3000,- kdybych to sázel od začátku po 3000,- tak jsem teď tak 70 000,- v plusu, což nejsem jsem tak 30 000,- ale jenom na formulích. Ostatní sporty jsem spíš mínus.
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so srpen 12, 2006 1:06 pm Předmět: |
|
|
Tikety dnešek -
lyon - toulouse 1
boleslav -plzeň - 1
celtic- mirren - 1
hearts - falkirk - 1
grasshopers - luzern - 1
200,- kurz 4.48
valenciennes - st. germain - 0
budějovice - brno 0
d moskva - cska - 0
100 ,- kurz 28.6
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: so srpen 12, 2006 7:56 pm Předmět: |
|
|
| The Lord napsal: | | kvarkopako napsal: | | The Lord napsal: | Ach jo, co se nejezdí formule tak se mi moc nedaří, naposledy jsem dobře zabral v neděli před dvěma týdny právě na formule a od tý doby jen paběrkuju tu vsadim a prohraju tu se mi trošku vrátí, poslední týden jenom tu vsadim a prohraju ale nechci brečet, jenom ta pauza do dalšího závodu f1 je dlouhá, poslední formule byli na vodě, takže to se sázet nedalo, no ještě dva a půl týdne a hurá hurá hurá, je fakt že se mi daří přednostně a především na formuli 1 jenom za GP francie a GP německa jsem byl 19 000,- v plusu |
Ty woe...jak to delas ? Kolik to musis vsadit...?
Az se pojedou priste formule, nechces se s nama podelit o tipy
Teda pokud to nebude mokrej zavod jako tedka v Madarsku...
A chlapi...co mistni tipy na kapříkligu...nedejte se pobízet |
Sázel jsem za 3000,- na závod tzn. 6000,- na oba ale, měl jsem hlavní za 2000,- plus vedlejší za 1000,- a na těch druhých hlavní za 2700,- plus vedlejší za 100,- ten jsem tu myslim i psal že jsem vyhrál 1180,- . Celkově letos jsem z nějakých plus mínus 8velkých cen jenom jednou nevyhrál a to bylo zrovna poprvý za 3000,- jinak jsem sázel po 500,- a byl čistej (zisk) někdy 1000,- někdy 3000,- kdybych to sázel od začátku po 3000,- tak jsem teď tak 70 000,- v plusu, což nejsem jsem tak 30 000,- ale jenom na formulích. Ostatní sporty jsem spíš mínus. |
Ty woe...to je slušný...ale tolik peněz vsadit, to bych zbankrotoval
Tak až bude další velká cena, hoď sem nějakej nápad...ho zkusim dat za to, co Ty...ale misto tisíců vsadim stovky _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
miras87

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|