|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Plazer

|
Zaslal: út srpen 15, 2006 7:59 pm Předmět: |
|
|
| kouba.pwl napsal: | | Plazer napsal: | | Tak jo...když říkáte...ale kuřecí maso je prostě kuřecí maso.Udělal sem si to s mexickou imáčkou a těstovinam a docela se to dalo... |
Netuším, jak to myslíš, ale kuřecí maso je kuřecí asi jak hovězí hovězí:-) |
Tak neříkej,že ti kuřecí nechutná nejvíc?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wygh
|
Zaslal: út srpen 15, 2006 8:01 pm Předmět: |
|
|
| Plazer napsal: | | kouba.pwl napsal: | | Plazer napsal: | | Tak jo...když říkáte...ale kuřecí maso je prostě kuřecí maso.Udělal sem si to s mexickou imáčkou a těstovinam a docela se to dalo... |
Netuším, jak to myslíš, ale kuřecí maso je kuřecí asi jak hovězí hovězí:-) |
Tak neříkej,že ti kuřecí nechutná nejvíc? |
ne _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
Magnuss
|
Zaslal: út srpen 15, 2006 8:01 pm Předmět: |
|
|
| Plazer napsal: | | Stalo se mi,že už 3 den neměli v Albertovi kuřecí prsa,tak sem musel koupi Krůtí prsa... je to moc velkej problém?Nebo né problém,ale jestli sem neměl třeba radši koupit tuňáka nebo nějakou rybu? |
Co tady všichni řešíte, jestli na vodě, nebo ne, na oleji, na jakém.... Prostě jezte, cvičte a přibírejte. fakt by mě moc zajímalo, jak vypadají ti, co tady nejvíce řeší tohle téma. Pánové 85 Kg není váha na kuře na vodě.... 189/123 a jím vše, kromě knedlíků, vepřového, bílého pečiva, omáček... _________________ Lepší plivanec do tváře, než hněv Fru Frua
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: út srpen 15, 2006 8:03 pm Předmět: |
|
|
| Magnuss napsal: | | Plazer napsal: | | Stalo se mi,že už 3 den neměli v Albertovi kuřecí prsa,tak sem musel koupi Krůtí prsa... je to moc velkej problém?Nebo né problém,ale jestli sem neměl třeba radši koupit tuňáka nebo nějakou rybu? |
Co tady všichni řešíte, jestli na vodě, nebo ne, na oleji, na jakém.... Prostě jezte, cvičte a přibírejte. fakt by mě moc zajímalo, jak vypadají ti, co tady nejvíce řeší tohle téma. Pánové 85 Kg není váha na kuře na vodě.... 189/123 a jím vše, kromě knedlíků, vepřového, bílého pečiva, omáček... |
Spíš by mě zajímalo jak vypadáš ty, když se tu takhe prezentuješ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: út srpen 15, 2006 8:04 pm Předmět: |
|
|
taky nechápu že tohle pořád řešej,ale hold každej to přibírání bere jinak... nestydim se za to že mam tuky a proto žeru vše tak,jak mi to chutná _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
Magnuss
|
|
| nahoru |
|
 |
Magnuss
|
Zaslal: st srpen 16, 2006 11:57 am Předmět: |
|
|
| kouba.pwl napsal: | | Magnuss napsal: | | Plazer napsal: | | Stalo se mi,že už 3 den neměli v Albertovi kuřecí prsa,tak sem musel koupi Krůtí prsa... je to moc velkej problém?Nebo né problém,ale jestli sem neměl třeba radši koupit tuňáka nebo nějakou rybu? |
Co tady všichni řešíte, jestli na vodě, nebo ne, na oleji, na jakém.... Prostě jezte, cvičte a přibírejte. fakt by mě moc zajímalo, jak vypadají ti, co tady nejvíce řeší tohle téma. Pánové 85 Kg není váha na kuře na vodě.... 189/123 a jím vše, kromě knedlíků, vepřového, bílého pečiva, omáček... |
Spíš by mě zajímalo jak vypadáš ty, když se tu takhe prezentuješ... |
Máš to tam napsané, ne?? Mé míry. Někde jsem už psal, že cvičím asi od 20 let s přestávkama, ale šel jsem za 10 let z 93Kg na 123Kg a je to prosím ve svalech!!!! A můžu Ti ještě říct, že na těch 123 nevypadám, asi mám těžké kosti.. _________________ Lepší plivanec do tváře, než hněv Fru Frua
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: st srpen 16, 2006 12:04 pm Předmět: |
|
|
| Magnuss napsal: | | kouba.pwl napsal: | | Magnuss napsal: | | Plazer napsal: | | Stalo se mi,že už 3 den neměli v Albertovi kuřecí prsa,tak sem musel koupi Krůtí prsa... je to moc velkej problém?Nebo né problém,ale jestli sem neměl třeba radši koupit tuňáka nebo nějakou rybu? |
Máš to tam napsané, ne?? Mé míry. Někde jsem už psal, že cvičím asi od 20 let s přestávkama, ale šel jsem za 10 let z 93Kg na 123Kg a je to prosím ve svalech!!!! A můžu Ti ještě říct, že na těch 123 nevypadám, asi mám těžké kosti.. |
Mě je to upřímně úplně jedno, sám mám přes 125 kg, ale zase řadit se do skupiny jak uváděl nedávno Deadlift: "Mám milion kilo a ještě mě nenapadlo rýsovat", tak s tímhle se rozhodně nestotožňuju. Buď se řadím víc k rádoby kulturistovi a snažím se aby to trochu vypadalo a nebo k liftu a pak je to CELKEM šumák.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magnuss
|
Zaslal: st srpen 16, 2006 3:19 pm Předmět: |
|
|
| kouba.pwl napsal: | | Magnuss napsal: | | kouba.pwl napsal: | | Magnuss napsal: | | Plazer napsal: | | Stalo se mi,že už 3 den neměli v Albertovi kuřecí prsa,tak sem musel koupi Krůtí prsa... je to moc velkej problém?Nebo né problém,ale jestli sem neměl třeba radši koupit tuňáka nebo nějakou rybu? |
Máš to tam napsané, ne?? Mé míry. Někde jsem už psal, že cvičím asi od 20 let s přestávkama, ale šel jsem za 10 let z 93Kg na 123Kg a je to prosím ve svalech!!!! A můžu Ti ještě říct, že na těch 123 nevypadám, asi mám těžké kosti.. |
Mě je to upřímně úplně jedno, sám mám přes 125 kg, ale zase řadit se do skupiny jak uváděl nedávno Deadlift: "Mám milion kilo a ještě mě nenapadlo rýsovat", tak s tímhle se rozhodně nestotožňuju. Buď se řadím víc k rádoby kulturistovi a snažím se aby to trochu vypadalo a nebo k liftu a pak je to CELKEM šumák. |
Chceš mi tady něco vnucovat??? Nějakou tvou ideologii??? Já cvičím jen tak pro radost, nikdy mě nenapadlo závodit, i když bych možná uspěl, kdo ví... Lifting taky nedělám, prostě dřu jen tak pro radost, hecujeme se s kámošem, který kdysi dělal vzpírání. To je vše. A navíc je mi 34, takže na závodění už je asi dost pozdě. A s tím rýsováním to bylo o mě.. proč bych měl rýsovat, když při svých 123 nemám skoro žádné špeky? prostě se celou dobu udržuji tak, abych nemusel rýsovat a jsem v poho... _________________ Lepší plivanec do tváře, než hněv Fru Frua
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: st srpen 16, 2006 3:24 pm Předmět: |
|
|
| Magnuss napsal: | | kouba.pwl napsal: | | Magnuss napsal: | | kouba.pwl napsal: | | Magnuss napsal: | | Plazer napsal: | | Stalo se mi,že už 3 den neměli v Albertovi kuřecí prsa,tak sem musel koupi Krůtí prsa... je to moc velkej problém?Nebo né problém,ale jestli sem neměl třeba radši koupit tuňáka nebo nějakou rybu? |
Spíš by mě zajímalo jak vypadáš ty, když se tu takhe prezentuješ... | Máš to tam napsané, ne?? Mé míry. Někde jsem už psal, že cvičím asi od 20 let s přestávkama, ale šel jsem za 10 let z 93Kg na 123Kg a je to prosím ve svalech!!!! A můžu Ti ještě říct, že na těch 123 nevypadám, asi mám těžké kosti.. |
Mě je to upřímně úplně jedno, sám mám přes 125 kg, ale zase řadit se do skupiny jak uváděl nedávno Deadlift: "Mám milion kilo a ještě mě nenapadlo rýsovat", tak s tímhle se rozhodně nestotožňuju. Buď se řadím víc k rádoby kulturistovi a snažím se aby to trochu vypadalo a nebo k liftu a pak je to CELKEM šumák. |
Chceš mi tady něco vnucovat??? Nějakou tvou ideologii??? Já cvičím jen tak pro radost, nikdy mě nenapadlo závodit, i když bych možná uspěl, kdo ví... Lifting taky nedělám, prostě dřu jen tak pro radost, hecujeme se s kámošem, který kdysi dělal vzpírání. To je vše. A navíc je mi 34, takže na závodění už je asi dost pozdě. A s tím rýsováním to bylo o mě.. proč bych měl rýsovat, když při svých 123 nemám skoro žádné špeky? prostě se celou dobu udržuji tak, abych nemusel rýsovat a jsem v poho... |
Nikdo ti nenutí, abys to rýsování bral osobně:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magnuss
|
Zaslal: st srpen 16, 2006 3:40 pm Předmět: |
|
|
| kouba.pwl napsal: | | Magnuss napsal: | | kouba.pwl napsal: | | Magnuss napsal: | | kouba.pwl napsal: | | Magnuss napsal: | | Plazer napsal: | | Stalo se mi,že už 3 den neměli v Albertovi kuřecí prsa,tak sem musel koupi Krůtí prsa... je to moc velkej problém?Nebo né problém,ale jestli sem neměl třeba radši koupit tuňáka nebo nějakou rybu? |
Spíš by mě zajímalo jak vypadáš ty, když se tu takhe prezentuješ... | Máš to tam napsané, ne?? Mé míry. Někde jsem už psal, že cvičím asi od 20 let s přestávkama, ale šel jsem za 10 let z 93Kg na 123Kg a je to prosím ve svalech!!!! A můžu Ti ještě říct, že na těch 123 nevypadám, asi mám těžké kosti.. |
Chceš mi tady něco vnucovat??? Nějakou tvou ideologii??? Já cvičím jen tak pro radost, nikdy mě nenapadlo závodit, i když bych možná uspěl, kdo ví... Lifting taky nedělám, prostě dřu jen tak pro radost, hecujeme se s kámošem, který kdysi dělal vzpírání. To je vše. A navíc je mi 34, takže na závodění už je asi dost pozdě. A s tím rýsováním to bylo o mě.. proč bych měl rýsovat, když při svých 123 nemám skoro žádné špeky? prostě se celou dobu udržuji tak, abych nemusel rýsovat a jsem v poho... |
Nikdo ti nenutí, abys to rýsování bral osobně:-) |
Myslel jsem to, jak jsi psal, že Deadlift kdysi napsal: mám milion kilo a....
to psal na mě. Tak jsem to uvedl na pravou míru. Jinak všechno dobré, nejsme tu proto, aby jsme se hádali.. každý má to své a je to o vzájemné toleranci.. _________________ Lepší plivanec do tváře, než hněv Fru Frua
|
|
| nahoru |
|
 |
Plazer

|
Zaslal: ne srpen 20, 2006 1:36 pm Předmět: |
|
|
No to jo...já sice mám 187cm a "jen" 78kg,ale taky mě je čerstvě 18 a nabírací fáze je u mě přes zimu...a navíc mít v 18ti 120kg,to bych asi nevypadal moc pěkně...no uvidíme,ale mě prostě nejvíc chutná kuře a ryby a rád si je i nějak pěkně upravím a né jen takový ty rychlovky na prudko...
|
|
| nahoru |
|
 |
hubis
|
|
| nahoru |
|
 |
Ivo2

|
|
| nahoru |
|
 |
daveM

|
Zaslal: st září 06, 2006 11:38 pm Předmět: "0 |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|