|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st srpen 09, 2006 5:11 am Předmět: |
|
|
odtučněnej tvaroh + 0,5 l nízkotuč. mléka + 3 bílky + banán + glukopur....pro hardgainery docela dobrej a levnej shake
p.s. pro opravdu ektomorfy není potřeba low fat ingredience
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jobekr
|
Zaslal: čt srpen 17, 2006 2:24 pm Předmět: |
|
|
| ferass.ferass napsal: | | nejlepčí je prostě dát celej tvaroh ,250ml mlíka a 5 velkejchg lžic granga a rozmixovat to!! je to dobrý a navic se to líp pojídá... teda spíš se to pije :-) |
Jo to s tebou naprosto souhlasim, ze začátku jsem si na tom taky dost pochutnával, teď už jsem toho přežranej a zkus tam někdy dátméně toho granka a je to zase jiná (myslim si, že i lepší) chuť :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: čt srpen 17, 2006 4:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Holy

|
Zaslal: čt srpen 17, 2006 11:40 pm Předmět: |
|
|
Variace na tvaroh + mliko:
tvaroh + takovy to ochuceny mliko, co prodavaj pod nazvem jogurtovej napoj v tech plastovejch 500g flaskach. Vyrabi to snad danone, tesko a ja nevim co jeste, stoji to uz od 12,- a delaj to ve spouste prichuti. Tvaroh se tim zjemni a chytne aspon nakou chut... _________________ Wer macht, der macht!
|
|
| nahoru |
|
 |
SCYL
|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 7:57 am Předmět: |
|
|
Skvely je kdyz si uvarite pudink,nechate vychladnout a pak to s tim vnilkovym pudinkem rozmixujete s tvarohem....je to dobry:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Sherry

|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 9:59 am Předmět: |
|
|
odtučněnej tvaroh + 3 vrchovatý polévkový lžíce sypkého cukru + 2 lžíce jahod. marmelády - to vše do 1l džbánku, dolýt mlíkem a rozmoxovat... tohle každej večer před spaním a za měsíc mám + 5KG!!!  Kalorischen bombe .) _________________ A když voni přistavěj, tak mi to poženeme vo štok! :))
|
|
| nahoru |
|
 |
radino

|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Svoboda
|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 4:15 pm Předmět: |
|
|
| radino napsal: | můj hit: odtučněný tvaroh + plechovka drceného tuňáka + nakrájené rajče Lehké, zdravé, stravitelné, výživné |
snesu toho dost, ale není to trochu vražedná kombinace tvaroh a tuňák?
asi to dnes vyzkouším...a dám vědět jestli to ve mě vydrželo
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 4:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
hubis
|
Zaslal: ne srpen 27, 2006 6:46 pm Předmět: |
|
|
ja si dam pul kostky tvarohu ,do nej pul litra mleka,pulku bananu,2lzicky glukozi.vse prozenu mixerem. a bez problemu to vypiju.
To je basta!
|
|
| nahoru |
|
 |
daveM

|
Zaslal: čt srpen 31, 2006 9:02 pm Předmět: ") |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
akrim
|
Zaslal: pá září 01, 2006 8:22 am Předmět: |
|
|
Taky jednoduše naslano - přestane tě dusit, když do něj zamícháš na malé kousky rozkájená rajčata a okurku, osolíš, opepříš případně přidáš česnek - po cvilce pustí zelenina š´távu a podle toho, kolik jí tam dáš je to bu´d jako pomazánka nebo jako salát - dost dobrý.
A do toho se dá přidat ještě cokoli - tuńák, kousky orestovaného kuřecího...
|
|
| nahoru |
|
 |
bazinger

|
|
| nahoru |
|
 |
anjelik

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|