co preferujete?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - co preferujete?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> co preferujete?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Co upředňostňujete za doplněk
CEE
7%
 7%  [ 5 ]
NO-xplode
5%
 5%  [ 4 ]
Creatin Monohydrate
58%
 58%  [ 40 ]
krealkalyn
19%
 19%  [ 13 ]
xpand
5%
 5%  [ 4 ]
tribullus
2%
 2%  [ 2 ]
NE2
0%
 0%  [ 0 ]
Celkem hlasů : 68

Autor Zpráva
Freimen

PříspěvekZaslal: so srpen 12, 2006 1:53 pm    Předmět: Re: co preferujete? Odpovědět s citátem

Pakosta napsal:
nevidim v tom budoucnost

LOCK

50 lidí hlasovalo, popsali se 3 stránky a řada lidí svými názory objasnila zkušenosti s krealkalynem nejen mě, tak drž radši doprdele hubu a nepiš VŠUDE to tvé "LOCK", jak kdyby jsi někdy v životě cokoliv vyhrál...

Děkuju!
Monsterbad

PříspěvekZaslal: so srpen 12, 2006 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Monsterbad napsal:
o.k. rada Freimenovi pro naturální přípravu na soutěže:
- do diety antikatabolický spalovač typu Superfly
- krealkalyn pro mohutnost svalů i při nízkém obsahu sacharidů - nitrix posledních 14 dnů pro vaskularitu
- cutting edge na odvodnění těsně před soutěží, tj. poslední dva dny
- můžou být i BCAA, proteiny nemají takový termický efekt jako jídlo, proto je do diety nedoporučuju

není co dodat, děkuju!

akorát ten krealkalyn bych si vyměnil za ten monohydrát - jednak řada lidí píše, že je méně účinnější (ano, pochopitelně v menším, ale ekvivalentních dávkách) - potvrzuje to i CIZO a ne 70kg erik1 a zadruhé jak psal saty - i k ten krealkalyn a CEE je závislý na inzulinu, takže by se k tomu muselo stejně jako k monohydrátu dát nějaká glukóza (i když vím, že to v dietě není ono, ale také ještě nejsem v dietě...)

-cutting edge neznám, něco na bázi draslíku? Stejně teď nebudu odvodňovat, ale udělám to klasicky jen bez soli a bílkovin v superkompenzaci, tu vodu tam nebude mít co držet a navíc s mými rozměry (malými) se alespoň lépe napumpuji a víc se na podiu prodám než bez vody

-superfly neznám, alůe zjistím, ale ty spalovače u mě asi nebudou aktuální, přemýšlšl jsem to pak spíš podržet vyššími dávkami tribullusu - v kůře jsem nebyl hooodně dlouho a mám 77 kg, tak by mi to mohlo zafungovat....

Krealkalyn není závislý na insulínu, funguje i v CKD, koneckonců ani klasický kreatin nemusí být podáván se sacharidy a funguje
cutting edge je spalovač, ale jsou tam nějaké diuretické bylinky
superfly mají v jednom nejmenovaném fitness shopu v Brně
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
m4l

PříspěvekZaslal: so srpen 12, 2006 11:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tez si myslim ze prave sila Krealkalynu je v tom ze nejsou potreba ty cukry... (jinak by to byl vlastne uplne normalni kreac v kapslich....)
Freimen

PříspěvekZaslal: pá srpen 18, 2006 7:47 am    Předmět: . Odpovědět s citátem

Tak já to rozlousknu:-)

Ono budou hodně ty negativní zkušenosti s krealkalynem také souviset s tím, od koho jste si ho koupili . Ono pokud většina lidí tady zkoušela ten od Aminostaru, který se dnes dává zadarmo k NO, tak asi není divu

Koupil jsem si Krealkalyn od firmy Biotech , není na tom ani slovo česky:-) a můžu říct, že to bylo cítit pěkně. Nevěděl jsem, že se to bere jen 10 min před tréninkem, ale šlapalo to moc dobře - zkrátka jsem v sérii jakoby vydržel víc opakování a svalové pálení (hromadění laktátu) přišlu o něco déle....
keba

PříspěvekZaslal: pá srpen 18, 2006 8:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No já myslim že zrovna u kre alkalynu na výrobci nezáleží protože surovinu vyrábí jen jedna firma, která na to má patent a ta to prodává výrobcům a ty si to sami balí takže záleží jen na ceně a velikosti tablet.Někdo tu dával ten link na tu firmu já už ho bohužel nemam.Jestli jsem to blbě napsal tak mě opravte
hruda

PříspěvekZaslal: pá srpen 18, 2006 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tiez si myslim,ze je to jedno.Aminostaraci ako jedny z mala vyrobcov pouzivaju ochrannu znamku Kre-Alkalyn.Biotech ma preto iny nazov.
Freimen

PříspěvekZaslal: pá srpen 18, 2006 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neznamená, že když se to bere od té jedné firmy, že to Aminostar nešidí:-) a není v tabletě polovina, co má být...
keba

PříspěvekZaslal: so srpen 19, 2006 8:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je pravda ale aspoň máš jistotu že tam něco kre alkalynu bude (co je u aminostaru určitě plus) jinak bych neházel zase všechny produkty aminostaru do stejnýho pytle
m4x

PříspěvekZaslal: ne srpen 20, 2006 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jedine co vazne fakticky ucinkuje na rast svalovej hmoty a su viditelne prirastky po takom mesiacu je zarucene kreatin monohydrat alebo ked v krajnom pripade pokial dodrzujem davkovanie tak protein inac zatial nist moc.. xpand je dobra pumpa ale zeby to nejako lepsie rastlo tak to nemam ten pocit..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - co preferujete? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Rychle na stránku:

Přejdi na: