|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kvarkopako

|
Zaslal: so srpen 19, 2006 11:21 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | To prave nevim, o tom sem nikde nic nenasel...
osobne to vidim takhle:
FC Curych-Kobylky - 02 - nejspis to bude plichta ten zapas.. ale hoste sou docela rozstrileni za posledni kola
Sion-Basilej - cista 2 ... vic verim tomu Basileji, je to takovy docela realny, protoze Sion zatim vyhral opravdu jenom s tema slabsima tymama, pri prvnim setkani s lepsim tymem,myslim Y.B.Bern selhal... |
No chlapi, takze to bude cista dvojka na 1000% protoze sem to zapomnel vsadit a vracet se mi tam kuvli tomu nechce
Takze sazejte...je to jeden z mala zapasu, ktere sem nedal a tudiz take jeden z mala, ktery vyjde _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: so srpen 19, 2006 11:50 am Předmět: |
|
|
Si mi pripomel miho kamose, kterej jednou skladal tiket a rozhodl se ze tam neda jeden zapas Ruska liga- plichta.. rikal ze to plichta urcite bude, kdyz to tam neda.. a hle plichta:)
Ja na to Svycarsko seru... me serou ty pohary UEFA a LM... to se pak ty tymy nemuzou poradne soustredit na tu ligu snad.. Basilej v tydnu hraje,Vaduz v tydnu hraje, zrovna s Basileji..ani jednoho dneska nevsazim..
Asi se svezu s ostatnima na bilym konikovi ...
3.Skotska liga:
1473 COWDENBEATH-BRECHIN 19. 8. 16:00 1.80 1.18 3.40 1.80 3.80 _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: so srpen 19, 2006 11:58 am Předmět: |
|
|
No jako to je u mne klasika...kdyz nejdu vsadit a jen si to doma na tipuju, tak to vychazi krasne...i super kurzy! Asi se zacnu zivit jako poradce...a budu brat podil ze zisku
Treba finale MS fotbal tedka...pri obede rikam otci...je to jasne remizovaj zapas...a italie to ukormidli na penalty, protoze maj super golmana...a von, at na to du vsadit, ze mi taky da love, at mu to vsadim...taxem si rikal, ze bych mozna mel...ale nakonec sem to zavrhnul...no a tesne po penaltach prilitne otec ke mne do pokoje a gratuluje mi, jaxem to krasne tipnul...a pta se po vyhre...a dyz sem mu rekl, ze sem tem nebyl, rek mi, ze sem debil  Ma pravdu...ale zase dybych sel, tak by vyhrali frantici a to bych byl nerad
Nebo minulej tejden kapřík liga...trefil sem dve remizy a tipy mi potopila akurát Boule, kerá nesejmula Plzeň (dement Kulič neumí kopat pencle). No a tenhle tejden...sem dal na Bouli remizu v Jablonci a voni tam vyhrajou 0:2
No je to k posrání...jesli mi z těch dnešních hafo tiketů vyjde aspoň jeden, budu se hodně divit
Nejhorší ale je, že dyž hra je k hovnu, tak ani v tý lásce štěstí nejni  vono to totiž obvykle jde jedno s druhým současně.
Ale uvidíme...třeba se to votočí...dum spiro, spero... _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
Naposledy upravil kvarkopako dne so srpen 19, 2006 11:59 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so srpen 19, 2006 11:58 am Předmět: |
|
|
Včerejší totálvýmrd tiket -
Dublin - shelbourne 02 !!
Cork - derry - 0 ok
jihlava - hfk 1 ok
sligo - bray - 1 ok
st patrick - longford - 10 ok
litva - německo - 1 ok
česko - finsko - 1 ok
200,- a bylo tam něco přes 2500,- !!!  do pi..
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: so srpen 19, 2006 12:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so srpen 19, 2006 12:02 pm Předmět: |
|
|
Dnešní tiket -
olmik - liberec - 02
dynamo z - čakovec - 1
brondby - viborg - 1
shimitzu - kofu - 1
doněck - s. doněck - 2
zorya - d kyjev - 2
fenerbahce - rizespor - 1
70,- .... 5.69
brno - slavia - 0
plzen -teplouši - 0
bordeaux - lyon 0
saturn moskva - petrohrad - 0
20,-.....55.1
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: so srpen 19, 2006 12:07 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | Dnešní tiket -
olmik - liberec - 02
dynamo z - čakovec - 1
brondby - viborg - 1
shimitzu - kofu - 1
doněck - s. doněck - 2
zorya - d kyjev - 2
fenerbahce - rizespor - 1
70,- .... 5.69
brno - slavia - 0
plzen -teplouši - 0
bordeaux - lyon 0
saturn moskva - petrohrad - 0
20,-.....55.1 |
Mno...tak ani jeden ti nevyjde, protože z obouch mam stejnej tip jako ty
Osobně bych rekl, ze Liberec tam uhraje dvojku...ale vzhledem k tomu, ze se mozna budou setrit na LM, tak to muze skoncit vselijak...takze mam taky 02. Ty ukrajince sem dal nakonec taky na takovej srandatiket...
No a ten druhej...z toho mam Plzen s Buzerantovicema...o Slavce sem taky uvazoval...a o tom Lyonu taky...ale nakonec sem vyměknul _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so srpen 19, 2006 12:07 pm Předmět: |
|
|
supporter: mno co sem se docetl, tak Shels meli vcera strasnou smulu a nebyli schopni zakoncit.. navic hrali bez Jasona Byrna  .. proste se to nepovedlo ten zapas.. neni vsem dnum konec, priste jim ukazou..
kvarko: mno Vaduz hraje s Basileji ve ctvrtek odvetu poharu UEFA... prvni zapas venku prohral 0:1, coz neni tak spatny a myslim ze by teoreticky mohli... myslim ze oba tymy se budou setrit.. proto bych radsi nehral ani tu Basilej..nekteri lidi vidi dokonce Sion jako jednoho z favoritu na titul _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so srpen 19, 2006 12:23 pm Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | | Vychazim z toho, ze ten Vaduz hraje doma...tak by to snad ukormidlit nejak mohli... |
| citace: | Vaduz-Locarno Home @ 1.60 (10/10) Eurobet
Vaduz started the league as a great favourite. But they lost at home surprisingly against Chiasso. Only 4 points in 3 match. Last league match against Xamax was postponed and this will help Vaduz between this hard fixture. They are one class better than Locarno and i think after a free week and a lose in league they will give their best in this match.
Locarno have 4 points in 4 match. But they hold any points in two away matches and a won against poor starter La Chaux at home. I think home win is one of the best choices in this weekend.
Its my only bet for Today in Challenge League. |
Ja bych vychazel z tyhle analyzi.. ale tech 10/10 je docela hooodne prehnany... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: so srpen 19, 2006 12:30 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | kvarkopako napsal: | | Vychazim z toho, ze ten Vaduz hraje doma...tak by to snad ukormidlit nejak mohli... |
| citace: | Vaduz-Locarno Home @ 1.60 (10/10) Eurobet
Vaduz started the league as a great favourite. But they lost at home surprisingly against Chiasso. Only 4 points in 3 match. Last league match against Xamax was postponed and this will help Vaduz between this hard fixture. They are one class better than Locarno and i think after a free week and a lose in league they will give their best in this match.
Locarno have 4 points in 4 match. But they hold any points in two away matches and a won against poor starter La Chaux at home. I think home win is one of the best choices in this weekend.
Its my only bet for Today in Challenge League. |
Ja bych vychazel z tyhle analyzi.. ale tech 10/10 je docela hooodne prehnany... |
Zajimave...taky mi pride tech 10/10 jako trosku moc...holt sazkovky cejtej, ze to tak jasny asi neni, tak chtej, aby tam lidi narvali co nejvic penez Osobne bych to videl tak na 7,5/10...smrdi to plichtou...no...uvidime...
hodil bys sem prosim odkaz na web, kde beres ty analyzy? dik _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
serpent
|
Zaslal: so srpen 19, 2006 12:47 pm Předmět: |
|
|
rada : Westerlo - Anderlecht ... nedavat _________________ ... c'est de la longue route ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|