|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kvarkopako

|
Zaslal: ne srpen 20, 2006 2:02 pm Předmět: |
|
|
| Merhule napsal: | | Panove, jak vas tak posloucham, tak sem rad, ze sem si nesel vcera vsadit, sice sem mel vybrany jiny zapasy, ktery samozrejme vysli, ale holt se neda nic delat, zatim budu do pristiho vikendu studovat a dam tiket aspon za 100,-. Jinak nic si z toho nedelej Kvarkopako ja sem nevyhral taky od MS ani K, a pritom mi tak paradne vychazely ke konci remizy, ze sem myslel, ze se tomu zacnu venovat naplno, holt nasi meli pravdu, kdyz rikali, ze jinak nez praci si penize nevydelam |
Bych taky bejval rad, kdybych nesel...stopade v prdeli a nic z toho...snad jedine pouceni, ze k remizam nic nepridavat
Ale jo, vono to jde...jen to chce se detailne zamerit na jednu ligu treba, na neco, co se moc nesleduje a neni to tak provareny nizkejma kurzama...treba ty remizy...a srat na favority...ty mne o vikendu posrali 4 tikety zatim. Vazne se to necha, jak tady pisou kluci...jen to chce sledovat...a sazet systematicky...a ne jen "pocitove" _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
LDC
|
Zaslal: ne srpen 20, 2006 2:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: ne srpen 20, 2006 2:42 pm Předmět: |
|
|
| LDC napsal: | Dop*dele...zatim vse vychazi...kolín 5:1...ManUntd 4:1 v poločase ... já tu bábu z tý sázkovky asi zastřelím nebo co... kampak asi tak strašně spěchala kurva jedna |
A Xamax taky vede...0:2...na to nezapomeň Koukám, že to vážně byla hauptrefa víkendu...že já mamlas to nedal k těm plichtám...
Kam by spěchala, viděla, že si deš dát vítěznej tiket, tak to zabalila.
Tak koukám, že fakt z Anglie se posral jedinej zápas, kerej sem si byl jistej...Arsenal... _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne srpen 20, 2006 3:03 pm Předmět: |
|
|
Mazec zatim, velkej mazec ...
dobry prestrelky, aj to prvni kolo v Nizozemi je dobry ... Ajax+Eindhoven ..
z Xamaxu mam docela strach : (, tedka jo ... ale verim jim ... 3:2 pro Xamax zatim .. dobra prestrelka _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne srpen 20, 2006 3:22 pm Předmět: |
|
|
Ruská liga - 4 špíly a 2 už jsou 0 kurva,jak voni to hrajou...ale je to jasný, už vím, odkud mám vybírat....
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne srpen 20, 2006 3:36 pm Předmět: |
|
|
Vis jak?? tak jak si to domluvi ... Ruska liga je na ty plichty taky hafo dobra... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne srpen 20, 2006 5:11 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Vis jak?? tak jak si to domluvi ... Ruska liga je na ty plichty taky hafo dobra... |
Hmmm...že to ale hrajou tak okatě - Saturn - Petrohrad další 0 do sbírky , tahle mi ale vůbec nevadí
Takže ruská liga- dneska 4 špíly a 3 x 0 a jednou to bylo 2:1,takže kousek ....
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne srpen 20, 2006 5:16 pm Předmět: |
|
|
Vcera to bylo divny, tak to dneska museli napravit ...
Xamax rulezz ...
ale tedka me sere neskutecne Tampere... Finskou ligu uz never more.. jedine hokej
jeste nekdy tak dam finskou ligu _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: ne srpen 20, 2006 7:31 pm Předmět: |
|
|
No kurvaštelung...to sou výsledky ta kapříkliga...debilní Pikl...kolik mu Poborskej dal love, že takle zazdil pencli zase?!
A Buzerantovice si takle nechaj naložit vod takovejch nul, jako je Plzeň!!!
Dneska by fakt člověk plakal...už sázim tiket, maximálně dva...a né několik, na který dám všecko možný...a dycky se najde jedna věc, kerá to posere...anglická liga...krom toho Arsenalu samozřejmě vyšlo všecko...holandská vyšla komplet, protože sem ji neměl vůbec...ale to je škoda slov.
Koukám na ty rusáky...to je jasně domluvený...dneska ze 4 mačů sou 3 plichty...a byly na ně poměrně nízký kurzy...no a koukám včera Dynamo a Lokomotiv venku jen těsně vyhráli jasně remízový zápasy.
Ty hráči tam musej mít slušný příjmy...je to dohodnutý, určitě se to ví...Kováč brnkne sem kámošum...ty na to daj pár litříků a je vyděláno
Asi se taky na ty rusáky zaměřím...ale fakt do tý jejich ligy nevidim, takže to bude asi horší _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne srpen 20, 2006 7:41 pm Předmět: |
|
|
Nepotřebuješ nic vidět...podívej se na ok tip a je to jasný...já už mám vybraný...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne srpen 20, 2006 7:44 pm Předmět: |
|
|
Ja dneska nemam slov ...
nadhernej tiket, haluzovej za 20.. v podstate vsechny tutovky dneska.. 11 zapasu ..mozna vyhra 753Kc .. a posere mi to zkurveny Tampere ...
jeste se mi na tom tiketu hraje posledni zapas- Lyon.. doufam ze prohraje, protoze tam mam 02 _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne srpen 20, 2006 8:41 pm Předmět: |
|
|
www.tipsport.cz stáhneš si Ok tip, jestli nemáš Adobe Reader, stáhni si ho napřed, mají ho tam
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|