|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jaký byl váš nejlepší věk, který jste si nejvíce užili a vrátili by jste jej? |
| -15 |
|
19% |
[ 11 ] |
| 16-18 |
|
32% |
[ 18 ] |
| 18-23 |
|
35% |
[ 20 ] |
| 23-28 |
|
1% |
[ 1 ] |
| 28-39 |
|
7% |
[ 4 ] |
| 39-50 |
|
3% |
[ 2 ] |
|
| Celkem hlasů : 56 |
|
| Autor |
Zpráva |
Mr.Olympia2
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Freimen

|
Zaslal: st srpen 23, 2006 3:11 pm Předmět: Re: narozeninové deprese |
|
|
| Monsterbad napsal: | | mirio napsal: | | Freimen napsal: |
Dnes je mi 20, už nejsem teenager, ale senior
Myslel jsem, že horší než 18tiny to nebude, ale je mi z toho fakt smutno.. |
a co budeš dělat příští rok? zastřelíš se? a co teprve za pět, deset, padesát let??? ach jo, tvé starosti bych chtěl mít... |
a co až ho nebudou chtít fotit pro CYM.. |
ach jo, já tě mám svým způsobem asi fakt rád...tohle může napadnout jen a jen tebe ať jsi jaký chceš
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st srpen 23, 2006 3:15 pm Předmět: . |
|
|
Děkuju kluci za blahopřání i za názory - přece jen někdo na to kouká podobně jako já...
Ano Phenomene, něco z toho mi chybí...
Každopádně nad těmihle věcmi přemýšlím, koneckonců i tady jsou čas od času filosofické topicy o životě atd. - myslím, že není špatné se nad tím občas zamyslet. Jak jsem napsal, chytá mě to vždy kolem narozek, nevěším každé ráno hlavu hned jak vstanu....
Děkuju za názory. Lukáš
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: st srpen 23, 2006 3:40 pm Předmět: |
|
|
No jo, 20 už je věk, kdy začínáš na ta léta myslet. Já oslavil 20 na vojně ve službě, deprese jak svině, ale to už je 13 let. Před pár dny mi bylo 33 a je mi to fuk. Důležitý věci (rodina, vejška...)klapou, jsem v kondici, a když pominu tu děsnou křivárnu, kterou mi šéf připravil právě k narozeninám, tak se mám skvěle. Ser na čísla, buď optimista, spoléhej se jen sám na sebe a budeš happy.
|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: st srpen 23, 2006 3:44 pm Předmět: |
|
|
ja som sa na 20te narodeniny tesil ze uz niesom teenager. Poslednu depku na narodeniny som mal ked mi bolo 25, to ma drzalo asi tyzden. nechapem dodnes preco.
Treba si to uzit kym je co ;-) Treba byt rad ze mame kde byvat, ze mame co jest, ze tu nemame vojnu, ze sme zdravi. :-*
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: st srpen 23, 2006 4:31 pm Předmět: |
|
|
Když si moje kámoška stěžovala, že si připadá stará, protože je jí 20, tak jsem se smál a říkal jsem si, že takhle může uvažovat jenom holka, ale vidím, že ne...
Pamatujte, ženský stárnou, ale chlapi zrají!
|
|
| nahoru |
|
 |
jongi
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: st srpen 23, 2006 4:50 pm Předmět: |
|
|
Freimen:
Moje babička mi jako malýmu říkala, že si věčně přála aby už jí bylo 18 let,a když jí bylo 18, tak prej se ani nenadála a bylo jí přes 50 let a já si řekl, jestli ten čas tak strašně rychle letí, tak to abych s nim nákladal dle nejlepších úmyslů, využíval každou chvíli.
Taky nejsem z toho odvázanej, že sem zase o rok starší, ale to je bohužel náš úděl, je to věc,kterou nemá cenu se zabejvat, spíš si užívej co to de, to je jedinné doporučení ať víš, že ten rok sice utekl,ale využil si ho naplno a nebo si jednoduše řekni jestli já mam mít z tohodle depku, to by si to musel jongi hodit mašli. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
Magnuss
|
Zaslal: st srpen 23, 2006 4:59 pm Předmět: |
|
|
Nedávno mě bylo 20...  Za 4 měsíce mě bude 35...  Za tři dny se mi má narodit druhý syn... _________________ Lepší plivanec do tváře, než hněv Fru Frua
Naposledy upravil Magnuss dne st srpen 23, 2006 4:59 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
hruda
|
Zaslal: st srpen 23, 2006 4:59 pm Předmět: |
|
|
Najlepsie roky zacinaju po 30tke.Takze hura do zivota!Kto jak si zariadi tak sa ma,tak sa citi,tak suka... _________________ Som cool-turista!
|
|
| nahoru |
|
 |
Magnuss
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
Zaslal: st srpen 23, 2006 5:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|