|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt srpen 24, 2006 10:07 pm Předmět: |
|
|
0 sou napiču...buďto ze začátku pár trefíš a máš nějakou kačku,nebo seš oškubanej.... Nejlepší to mají ti,co už nějaký love mají a můžou si dovolit 5 kol prohrát,to sou pak vývary jak svině.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kvarkopako

|
Zaslal: čt srpen 24, 2006 10:08 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | kvarkopako napsal: | | Black Dragon napsal: | Skoda ze nemam rad vsazeni remiz ...
jeden koren na lize to dneska solidne propagoval tu plichtu Slavky... kurz byl u Tipu 6,50 ... Slavka se nemela kam hnat, meli v podstate 4:0 naskok, takze nebylo co resit ..
a k tomu Marseille - Y.B.Bern ... nevim proc,ale pokazdy kdyz vidim jmeno Marseille, tak me napadne remiza ... |
No čoveče...dybys to tam šoupnul oboje, tak kurz šel přes 25 a tp by bylo krásný...dvacijáš by stačil...
Ale to si řikám dycky dyž je hotovo |
jojo presne tak, kdyz je hotovo ..ja proste na vsazeni tech remiz nejak nemam ... vim ze bych tam dal neco co by mi to posralo ... |
Hm...minulej weekend mne vylecil z toho, abych k remizam neco pridaval... _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt srpen 24, 2006 10:14 pm Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | | supporter napsal: | | 0 sou napiču...buďto ze začátku pár trefíš a máš nějakou kačku,nebo seš oškubanej.... Nejlepší to mají ti,co už nějaký love mají a můžou si dovolit 5 kol prohrát,to sou pak vývary jak svině. |
A do jaký z těch skupin se počítáš Ty ? |
napiču oškubanej a jako 99% těch,co sázíme...čekám,až to jednou vyjde...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: čt srpen 24, 2006 10:19 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | kvarkopako napsal: | | supporter napsal: | | 0 sou napiču...buďto ze začátku pár trefíš a máš nějakou kačku,nebo seš oškubanej.... Nejlepší to mají ti,co už nějaký love mají a můžou si dovolit 5 kol prohrát,to sou pak vývary jak svině. |
A do jaký z těch skupin se počítáš Ty ? |
napiču oškubanej a jako 99% těch,co sázíme...čekám,až to jednou vyjde... |
Hm, tak nějak...ale nejsi v tom sám...já pokračuju v průserech dneska...projíždim další tenisovej tiket...tři už vyšly...ale teďka jeden je už skoro v prdeli...samozřejmě ten nejnižší kurz z tiketu _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt srpen 24, 2006 10:37 pm Předmět: |
|
|
no dneska to bylo zase vymrdu ... to se zase sazkovky napakovali ... viz. CSKA Sofia, Bran Bergen ... proste uzasna UEFA :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: čt srpen 24, 2006 10:37 pm Předmět: |
|
|
hodte sem pls jeste odkazy na ty fora,a jiny sity odkud cerpate informace,nechce se mi to hledat na tech 60 strankach..thx..
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt srpen 24, 2006 10:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: čt srpen 24, 2006 10:41 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | no dneska to bylo zase vymrdu ... to se zase sazkovky napakovali ... viz. CSKA Sofia, Bran Bergen ... proste uzasna UEFA :) |
Sme dobre udelali, ze sme se poucili ze vcerejsich vymrdu v LM...bohuzel sem ja dneska zase projel love na tenisu
Kurňa ten víkend musí něco vyjít, nebo mi už jebne...člověk to musí mít furt nějak vošetřený...co si neudělá sám, to nemá...musíme tomu štěstíčku jít naproti, nebo se z toho vomrdám
Hele, kdo je ten machr přes formule? By se nám hodilo pár tipů... _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt srpen 24, 2006 10:55 pm Předmět: |
|
|
Ja si najdu nejakyho kamose nejspis z CMFS :) ... myslim ze by pak stacilo vokotit jedno kolo prvni a druhy ligy za litr,dva .. a mam vystarano na par let:)
zitrejsi tiket:
2930 ESP/FC BARCE-FC SEVILL (NH 25. 8. 20:45 ---- 1.70 1.15 3.50 1.90 4.20
1282 JENA-1.FC KOLN 25. 8. 18:00 ---- 3.60 1.65 3.00 1.20 2.00
U Barcelony podle me neni naprosto co resit... pripravujou se na ten zapas..plna sestava.. vyborna forma ...
Sevilla - 3 pratelaky pred sezonou .. 2x prohra, 1x remiza 0:0 ....
a ten Kolin je mi sympatickej .. Jena postupivsi z 3.ligy... Kolin sestoupil z 1.ligy... mezi tymama je rozdil minimalne jedne tridy... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: čt srpen 24, 2006 10:59 pm Předmět: |
|
|
jena zatim dva body za dve remizy..az budete zas nastvany ze jste nedali remku ...:)
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: čt srpen 24, 2006 10:59 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Ja si najdu nejakyho kamose nejspis z CMFS :) ... myslim ze by pak stacilo vokotit jedno kolo prvni a druhy ligy za litr,dva .. a mam vystarano na par let:)
zitrejsi tiket:
2930 ESP/FC BARCE-FC SEVILL (NH 25. 8. 20:45 ---- 1.70 1.15 3.50 1.90 4.20
1282 JENA-1.FC KOLN 25. 8. 18:00 ---- 3.60 1.65 3.00 1.20 2.00
U Barcelony podle me neni naprosto co resit... pripravujou se na ten zapas..plna sestava.. vyborna forma ...
Sevilla - 3 pratelaky pred sezonou .. 2x prohra, 1x remiza 0:0 ....
a ten Kolin je mi sympatickej .. Jena postupivsi z 3.ligy... Kolin sestoupil z 1.ligy... mezi tymama je rozdil minimalne jedne tridy... |
Chtělo by to nějakýho Milánka...jen co je pravda...tak na mně myslim, až ho najdeš...
Vypadá to hezky...to se nechá tak za kilčo, ne?
Co tam přidat ještě třeba tohle...
Zizkov-Sokolov 1.44 4.00 6.00 1.05 1.16 2.40
To mi připadá jako sympatickej zápas...ale neni to zejtra, to je fakt
EDIT: nebo spis tohle
Liberec-Brno 1.55 3.50 5.50 1.07 1.20 2.13 _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt srpen 24, 2006 11:06 pm Předmět: |
|
|
Dam ti radu vyser se na to ... tedka jeste mozna ty tymy muzou hrat jen tak, ale stejne taky uz se muze hrat diky kaprikum... ty zapasy proste dopadnou, jak maji dopadnout a obcas je tezky to odhadnout takhle tipem..
tj. jak kdyz minulou sezonu prodavalo Usti zapasy, protoze nechteli do prvni ligy...
od ty doby co vim, ze to fakt je tak jak rikam, ze ty zapasy sou domluveny, tak se mi na to nechce sazet,pokud nemam info :)
Defka: a Kolin 6 bodu za 2 vyhry... naser si experte, jesi bude remiza, tak ti prijedu rozkopat koule, ze to tady privolavas :) ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: čt srpen 24, 2006 11:13 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Dam ti radu vyser se na to ... tedka jeste mozna ty tymy muzou hrat jen tak, ale stejne taky uz se muze hrat diky kaprikum... ty zapasy proste dopadnou, jak maji dopadnout a obcas je tezky to odhadnout takhle tipem..
tj. jak kdyz minulou sezonu prodavalo Usti zapasy, protoze nechteli do prvni ligy...
od ty doby co vim, ze to fakt je tak jak rikam, ze ty zapasy sou domluveny, tak se mi na to nechce sazet,pokud nemam info :)
Defka: a Kolin 6 bodu za 2 vyhry... naser si experte, jesi bude remiza, tak ti prijedu rozkopat koule, ze to tady privolavas :) ... |
Hm...ja si zase ale rikam, ze minuly kolo druhy kapr ligy sem krome Blsan tipnul dobre...ale asi sem mel holt kliku...
Tak az budes mit info, doufam, ze se podelis
Jo a ta Jena...tak to ji asi nedam...dyz to tady zacal Defka resit, tak to tam snad i spadne ta plichta _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: čt srpen 24, 2006 11:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|