|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 6:33 am Předmět: |
|
|
Sestavy Barca-Sevilla:
| citace: | Barcelona: Víctor Valdés; Belletti, Puyol, Márquez, Van Bronckhorst; Motta, Xavi, Deco; Messi, Ronaldinho y Etoo.
Sevilla: Palop; Alves, Javi Navarro, Escudé, David; Renato, Poulsen; Navas, Kanouté, Adriano; y Luis Fabiano. |
ta Barca ma tak neskutecne krasnej tym ... ja si myslim ze se kucii vyradi.. mam chut dat snad i HCS :)
clovek si chce neco zjistit o tom zapas Jena-Kolin .. a aby umel nemecky, protoze jinak ze stranek Kolinu zjistim velky hovno.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kvarkopako

|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 7:31 am Předmět: |
|
|
Kua chlapi, já vážně nemám na to sázení kliku
http://www.chance.cz/index.php?page=tiket&cislo=28102937629&kod=16%3A11%3A58
Zasranej jedinej zápas...projede ho 1:2 a to eště ten poslední v tie-breaku
Vodpoledne byl taky pěknej výmrd, když ten neschopa Ulihrach, kterej postoupil dál jen kvůli skreči, vyhrál zápas a byl na něj kurz 3,5  což jako na tenis je slušný...a proti němu se tvrdilo, že to je BET OF THE DAY
to Dragon a Děfka....vidíte, co sem vám řikal...že začátečníci mívaj kliku...Děfka dneska vyhraje...
Aspoň vim, koho se ptát na tipy _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 7:33 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Sestavy Barca-Sevilla:
| citace: | Barcelona: Víctor Valdés; Belletti, Puyol, Márquez, Van Bronckhorst; Motta, Xavi, Deco; Messi, Ronaldinho y Etoo.
Sevilla: Palop; Alves, Javi Navarro, Escudé, David; Renato, Poulsen; Navas, Kanouté, Adriano; y Luis Fabiano. |
ta Barca ma tak neskutecne krasnej tym ... ja si myslim ze se kucii vyradi.. mam chut dat snad i HCS :)
clovek si chce neco zjistit o tom zapas Jena-Kolin .. a aby umel nemecky, protoze jinak ze stranek Kolinu zjistim velky hovno.. |
Mno, ta záloha a útok...to je fakt snový
Ale třeba takovej Van Bronckhorst na křídle, to je taky kvalitka...
To sou definitivní sestavy na dnešek? _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 7:44 am Předmět: |
|
|
ano to sou definitivni sestavy ...aspon by meli.. takhle sem to nasel.. ale jako jedou tam uplne vsici..
Mno Defka myslim ten tenis opsal od tebe :)
btw. neznas pravidlo, ze se nema vsazet proti Cechum? _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 7:47 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
nastradamus

|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 9:00 am Předmět: |
|
|
zdarec borci...
myslim ze by se dal pouzit kurz z MS v basketu
Spanelsko-SCH 1/1,3
hlavne to Spanelsko beru za velikou jistotu.
kurz je slaby,ale jako doplnek treba ke dvoum fotbalum
Spanelsko-Srbsk.CernH...............1/1,25
Blackburn-Chelsea......................2/1,62
Vigo-Barcelona...........................2/1,75
vse z fortuny
CELKEM:" 3,54 asi za 1000
GL
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 9:08 am Předmět: |
|
|
| nastradamus napsal: | zdarec borci...
myslim ze by se dal pouzit kurz z MS v basketu
Spanelsko-SCH 1/1,3
hlavne to Spanelsko beru za velikou jistotu.
kurz je slaby,ale jako doplnek treba ke dvoum fotbalum
Spanelsko-Srbsk.CernH...............1/1,25
Blackburn-Chelsea......................2/1,62
Vigo-Barcelona...........................2/1,75
vse z fortuny
CELKEM:" 3,54 asi za 1000
GL |
Zdar basketbalový guru,
já sem na ty baskety koukal...ale fakt tomu nerozumim, takže sem se na to rovnou vysral.
Tak rikas, ze Spanelsko vyklepne Srby? A nebejvali nahodou nedavno este skoro nejlepsi
Jeste nejake napady? Co Rekove a Francouzi?
Jo a tu Chelsea fakt nee...imo to bude plichta...a potom, dvojka na takovej kurz, to fakt do toho nejdu...mne uz jednou tedle tejden Chelsea venku vypekla _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
The Lord
|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 9:28 am Předmět: |
|
|
Black Dragon:
dík za info co jsi zatím zjistil, ten Salzburg asi taky vynechám, myslim že teď vypadli z boje o LM, tak je necham radši ležet, zatim si tam rýsuju ten
Alkmaar, Bayern, 1FC Koln, Barca je až v pondělí, takže tu vynecham, ale našel jsem ještě dva zápasy, mrkni na to když tak:
Hannover - Aachen 1 ale netušim co má ten Aachen za hráče, vim jen že 2x prohrál
Viktorka Žižkov - Sokolov 1 by měla bejt jasná.
|
|
| nahoru |
|
 |
nastradamus

|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 9:53 am Předmět: |
|
|
k te Chelsea ...........neverim ze Mourinhovci zavahaji 2x za sebou.......
MS-basket
Argentina-N.Zéland ..............1/1,05 tady neni co resit........Argentinu dokaze zastavit jen Recko,USA a Spanele, ale za ten kur?
Francie-Angola.............2/2,99 mozna nekoho prekvapim,ale Angola je senzace sampionatu a myslim ze ma velke sance prejit pres kohouty.zapas 50/50 tak proc nezkusit nadhrny kurz,za mensi vklad
Itálie-Litva................2/1,84 dalsi prekvapko sampionatu,nekompletni litevci zatim hraji vyborne a Italy by meli porazit,ale nevsadil bych
Německo-Nigérie...........1/1,15 africany moc neznam,ale nemci by je meli udelat,za ten kurz do toho ale nejdu
Turecko-Slovinsko..........zapas 50/50.............
USA-Austrálie............. 1/1,05 netreba komentovat.........jistota 10/10 ale kurz tfuuuj
Řecko-Čína.................1/1,12 jistota se slabym kurzem....Ming nemuze zdorovat nabitemu reckemu tymu
Španělsko-Srbsko+ČH...........1/1,3 beru to jako darek od bookies,srbove se svym novym nezkusenym tymem nemaji sanci proti kandidatovi na titul
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 9:58 am Předmět: |
|
|
| nastradamus napsal: | k te Chelsea ...........neverim ze Mourinhovci zavahaji 2x za sebou.......
MS-basket
Argentina-N.Zéland ..............1/1,05 tady neni co resit........Argentinu dokaze zastavit jen Recko,USA a Spanele, ale za ten kur?
Francie-Angola.............2/2,99 mozna nekoho prekvapim,ale Angola je senzace sampionatu a myslim ze ma velke sance prejit pres kohouty.zapas 50/50 tak proc nezkusit nadhrny kurz,za mensi vklad
Itálie-Litva................2/1,84 dalsi prekvapko sampionatu,nekompletni litevci zatim hraji vyborne a Italy by meli porazit,ale nevsadil bych
Německo-Nigérie...........1/1,15 africany moc neznam,ale nemci by je meli udelat,za ten kurz do toho ale nejdu
Turecko-Slovinsko..........zapas 50/50.............
USA-Austrálie............. 1/1,05 netreba komentovat.........jistota 10/10 ale kurz tfuuuj
Řecko-Čína.................1/1,12 jistota se slabym kurzem....Ming nemuze zdorovat nabitemu reckemu tymu
Španělsko-Srbsko+ČH...........1/1,3 beru to jako darek od bookies,srbove se svym novym nezkusenym tymem nemaji sanci proti kandidatovi na titul |
No to je sice mozny, ale ten kurz za to moc nestoji...to radsi zkusim neco jineho
Za ten basket diky...ty minimalni kurzy sou fakt k prdu a kdybych zkusil dat na tu Angolu, pri mym stesti to bude NULA
Soupnu nekam ty Spanely...snad to klapne... _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 10:11 am Předmět: |
|
|
Dneska uvazuju o tomhle
Freiburg-Unterhaching 1.65 3.50 4.50 1.12 1.20 1.96
Schalke-Bremen 2.40 2.85 2.95 1.30 1.32 1.44
FC Porto-Leiria 1.30 4.50 8.40 - 1.12 2.93
A ještě tu Barcu _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 10:16 am Předmět: |
|
|
1. 25.08. 22:30 213 Por1L FC Porto-Leiria 1 1.30
2. 25.08. 20:45 730 SupPoh Barcelona-Sevilla[nh] 1 1.75
3. 26.08. 13:00 881 BM-MS Spanelsko-Srbsk/CernH 1 1.25
Max. kurz : 2.84
Za kilčo dvě...co vy nato _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 10:18 am Předmět: |
|
|
681 Dijon-Brest 1.8 3.1 4.29 1.16 1.8 1.29 25.8./20:00
DIJON...ŠTŘED TABULKY....VYROVNANEJ TÝM
BREST...BEZNADĚJNĚ POSLEDNÍ.....
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 10:26 am Předmět: |
|
|
to supporter:
Stran těch remíz...dnešní 2. francie
Amiens-Grenoble 2.15 2.80 3.50 1.21 1.33 1.55
tohle by mohlo - sice poslední dva mače vždy vyhráli domácí 3:0, ale letos bych to na tu plichtu viděl
Creteil-Ajaccio 2.55 2.70 2.90 1.31 1.35 1.39
tady to je podle mně dost pravděpoodbná remíza - domácí letos doma 3 plichty...a Ajaccio taky venku plichtilo...i ten kurz tomu napovídá
Le Havre-Caen 2.45 2.75 2.95 1.29 1.33 1.42
tady člověče nevim...
Tours-Strasbourg 2.85 2.80 2.50 1.41 1.33 1.32
tohle je podle mně pravděpodobnější než předchozí kousek...
Guingamp-Gueugnon 2.20 2.70 3.35 1.21 1.32 1.49
to taky vypadá dost remízově
Ale jak na to koukám, tak tohle kolo vypadá remízově celý vlastně _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|