|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kvarkopako

|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 11:43 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
LDC
|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 11:49 am Předmět: |
|
|
Ne Francouz nejsem, ale mám tam známý, tudíž mě štve, když se někde někdo nějak naváží do Francouzů, a přitom tam třeba nikoho nezná nebo tam ani nikdy nebyl...
Jinak sem to ale nemyslel nijak zle, jen bys mi udělal radost, kdybys jim říkal nějak líp. _________________ Cesta do pekel bývá dlážděna těmi nejlepšími úmysly...
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 11:53 am Předmět: |
|
|
| LDC napsal: | Ne Francouz nejsem, ale mám tam známý, tudíž mě štve, když se někde někdo nějak naváží do Francouzů, a přitom tam třeba nikoho nezná nebo tam ani nikdy nebyl...
Jinak sem to ale nemyslel nijak zle, jen bys mi udělal radost, kdybys jim říkal nějak líp. |
Počkej na ty názvy,až mi pomrdaj tiket
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 11:54 am Předmět: |
|
|
| LDC napsal: | Ne Francouz nejsem, ale mám tam známý, tudíž mě štve, když se někde někdo nějak naváží do Francouzů, a přitom tam třeba nikoho nezná nebo tam ani nikdy nebyl...
Jinak sem to ale nemyslel nijak zle, jen bys mi udělal radost, kdybys jim říkal nějak líp. |
ROFL
No, nebudu tedy zbytečně prudit...
K francouzům - že se tam konzumujou žáby je pravda...a na ně, jako na národ (tedy lépe řečeno na jejich vnitrostátní a zejména zahraniční politiku) mám své názory...a dvakrát pozitivní nejsou ...čímž samozřejmě nechci říct, že sou všichni špatný - všude žijou dobrý lidi. Nicméně, to je OT...takže to nebudem řešit.
Back to bet _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 11:55 am Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | LDC napsal: | Ne Francouz nejsem, ale mám tam známý, tudíž mě štve, když se někde někdo nějak naváží do Francouzů, a přitom tam třeba nikoho nezná nebo tam ani nikdy nebyl...
Počkej na ty názvy,až mi pomrdaj tiket |
JOOOOOOOOOOOOOOO To budou titulatury
to LDC...dyž tam máš známý, tak vyzjisti nějaký info vo fotbalovejch ligách _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 11:56 am Předmět: |
|
|
osobne nemam moc Franouze v lasce... ale takovejch narodu je vic:)
teta treba ucila franouzstinu, preklada knizky atd. , byli tam skoro kazdej rok.. me to vubec nelaka..
ale to je jedno ...
dnesni tiket nejspis :
Barca, Porto, Besiktas, Kolin ...
druhej tiket nejak nakombinuju tu 2.rakouskou _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
LDC
|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 11:56 am Předmět: |
|
|
Dneska to vidim na Barcelonu a neco k tomu...taky vam blbne tipsport? maj tam tu nabidku nejakou pojebanou...jinak doporucuju dneska nesázet Guingamp, tam si nemuzete byt jisti nicim...ale já osobně doufam ze se En avant zvednou _________________ Cesta do pekel bývá dlážděna těmi nejlepšími úmysly...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 12:05 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | LDC napsal: | Ne Francouz nejsem, ale mám tam známý, tudíž mě štve, když se někde někdo nějak naváží do Francouzů, a přitom tam třeba nikoho nezná nebo tam ani nikdy nebyl...
osobne nemam moc Franouze v lasce... ale takovejch narodu je vic:)
teta treba ucila franouzstinu, preklada knizky atd. , byli tam skoro kazdej rok.. me to vubec nelaka..
ale to je jedno ...
dnesni tiket nejspis :
Barca, Porto, Besiktas, Kolin ...
druhej tiket nejak nakombinuju tu 2.rakouskou |
Porto dam taky, Barcu taky (uz klesnul kurz na 1,66 - mrdky) a hele...Besitkas sem prehlidnul...Dragone...mas to odnekud "potvrzeny"...na forech to moc jednoznacne neni...nejaky absence, zraneni?
Kolin...kua...ja furt nevim chlapi... _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
LDC
|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 12:09 pm Předmět: |
|
|
Kurz na kolín je fajn, ale pro mě je to NB _________________ Cesta do pekel bývá dlážděna těmi nejlepšími úmysly...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 12:21 pm Předmět: |
|
|
Kolin 02 neni co resit ...
Ten Besiktas sem se tak zbezne dival, jako libi se mi to .. hrajou doma.. ale nevim jeste ...
Premyslim ze dam spis sazky neco ve stylu - obe muzstva daji gol atd. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 12:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 1:04 pm Předmět: |
|
|
Myslim ze vsechny nase tymy konci ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 1:07 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Myslim ze vsechny nase tymy konci ... |
Jen dofám, že Hearts tu Spartu rozbijou jak malý kluky....
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 5:31 pm Předmět: |
|
|
Tak tady sou tenisy, který sem nedal...a určitě proto vyjdou...
Benj.Becker-Delic 1.47 2.30
Pless-Levy 1.52 2.20
Kubot-Wessels 1.80 1.80
T.Alves-Lorenzi 1.45 2.37
Kua chlapi...ten váš FC Koln...tam to žije...2:2 ve 24.minutě _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|