|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
supporter
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kvarkopako

|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 8:52 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil kvarkopako dne pá srpen 25, 2006 8:56 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 8:56 pm Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | | supporter napsal: | Remíz opět jak namrdanejch...kurva,že já nemám love |
Mno...kdo nam to radil, at nedavame plichtu na Guingamp ?
Vedou 6:1... |
Hmmm...stejně zas HOVNO
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 9:19 pm Předmět: |
|
|
Mi řekni, co ty mrdky barcelonský tam dělaj  ...to snad vopravdu pustili...sestavy se mi hledat nechce...ale co jinýho to muže bejt  ? V přáteláku vyřachli Bayern jak malý kluky...maj formu jak svině...
Jim ty tikety asi fakt začnu posílat k proplacení...nejdřív woe ten spolek přeplacenejch primadon z Londýna a teďka ta katalánská verbež
Se vsadim, že to je první a poslední prohra Barcelony v tomhle roce...a já ji zrovna vyžeru _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 9:40 pm Předmět: |
|
|
A třetí hřebíček do rakve...sem moh mít kilo kuřecího masa a mam hovno
Porto určitě dá minimálně 3 góly... _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so srpen 26, 2006 10:07 am Předmět: |
|
|
Nechapu nerozumim ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so srpen 26, 2006 10:12 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so srpen 26, 2006 10:27 am Předmět: |
|
|
| citace: | | Barcelona: Valdés - Belletti, Puyol, Márquez, Sylvinho (72. Giuly) - Xavi (57. Iniesta), Motta (57. Gudjohnsen), Deco - Messi, Ronaldinho - Eto'o |
co tam ti kokoti delali proboha?? Marquez, Deco, Messi, Ronaldinho , Etoo uuuuaaa ....
Jako kdyz nevyjde ani takovejhle jasnej zapas, tak to uz je proste v prdeli ... v posledni dobe nemam slov ... pripomina mi to MS ve fotbale.. sem uz docela dost v minusu _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so srpen 26, 2006 11:16 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | citace: | | Barcelona: Valdés - Belletti, Puyol, Márquez, Sylvinho (72. Giuly) - Xavi (57. Iniesta), Motta (57. Gudjohnsen), Deco - Messi, Ronaldinho - Eto'o |
co tam ti kokoti delali proboha?? Marquez, Deco, Messi, Ronaldinho , Etoo uuuuaaa ....
Jako kdyz nevyjde ani takovejhle jasnej zapas, tak to uz je proste v prdeli ... v posledni dobe nemam slov ... pripomina mi to MS ve fotbale.. sem uz docela dost v minusu |
Já tak litr,dva minimálně,od doby,co sem naposledy vyhrál!!
|
|
| nahoru |
|
 |
pascal
|
Zaslal: so srpen 26, 2006 11:22 am Předmět: |
|
|
Liberec - Brno 2 5,2
Ostrava - Kladno 1 1,55
Slavia - Olomouc 1 1,55
---------------------------
20,- 12,493
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so srpen 26, 2006 11:30 am Předmět: |
|
|
| pascal napsal: | Liberec - Brno 2 5,2
Ostrava - Kladno 1 1,55
Slavia - Olomouc 1 1,55
---------------------------
20,- 12,493 |
Moc rád bych, aby ta 2 vyšla ale nevim,nevim, Brno bude rádo za 0
|
|
| nahoru |
|
 |
The Lord
|
Zaslal: so srpen 26, 2006 11:39 am Předmět: |
|
|
Jsem to tušil u tý Barcelony, že budou mít nějakej Euro pohár někde, vyhrát LM to se počítá, ale tady ty poháry nemaj žádnou váhu, vsadim se s kýmkoliv, že v pondělí Barca s přehledem vyhraje ve Vigu. Ale mě je to fuk měl jsem 02Kolín.
Nabízím dva super tipy na dnešek:
Watford - Manchester utd. 2 to je bez pochyb, a jak předvedli united ve středu tak mají tým kde se absence dvou extra hvězd vůbec neprojeví.
Totenham - Everton 1 Tottenham by měl být letos hodně silnej a stejně jako loni by měl hrát vrch tabulky hned za top klubama jako Manchester,Chelsea, Arsenal,Liverpool.
Z bundesligy bych viděl ten Bayern-Norimberk 1
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: so srpen 26, 2006 12:16 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | citace: | | Barcelona: Valdés - Belletti, Puyol, Márquez, Sylvinho (72. Giuly) - Xavi (57. Iniesta), Motta (57. Gudjohnsen), Deco - Messi, Ronaldinho - Eto'o |
Jako kdyz nevyjde ani takovejhle jasnej zapas, tak to uz je proste v prdeli ... v posledni dobe nemam slov ... pripomina mi to MS ve fotbale.. sem uz docela dost v minusu |
Tak to by mne taky zajimalo Sestava naprosto vyborna...tim by rozsekali pomalu kazdyho...a todle predvedou Se blbe vyspali, nebo si spocitali, ze vic vydelaj tim, ze si vsdej proti sobe
Je teda fakt, ze Valdés neni extra golman...ale stejnak
Sem mel dat misto toho ten Besitkas...ale to sou kdyby
Jojo, na MS to bylo podobny...co sme to projeli s lidojedama, tak mi uz nevyslo nic...a zpravidla dycky jeden zapas _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: so srpen 26, 2006 12:19 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | Dneska je smutek, protože včera UMŘEL FOTBAL Kurva, když už trefim 2 remízy,tak mi ta třetí o gól nevyjde....poslední dobou je to na piču |
Ano, presne tak...vcera umrel fotbal...a hlavne veskery nazory, analyzy a zakony
Tedle vikend uz na to seru...evidentne nemam kliku a tak nebudu stestenu pokouset.
Jo a ty remizy - cejtim s Tebou jako asi malokdo - v minulym kole sem taky dal dve...a treti zapas to pohrbil
Jinak, bude remiza v Rusku...to nase vyhlidnuty TORPEDO zaplichti...a aby se tam stalo, nevsadim na nej...dybych to udelal...neremizujou...to uz se pomalu stava takovy pravidlem _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|