|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so srpen 26, 2006 7:09 pm Předmět: |
|
|
| Phenomenom napsal: | | eště se raje tak7minut klíííííd! |
Už asi nee
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Merhule

|
Zaslal: so srpen 26, 2006 7:16 pm Předmět: |
|
|
Hele chlapi neni vam divny, ze ty nejvetsi tutovky na ktery ma vsazeno zarucene nejvic lidi nevychazi? Protoze co sem se docetl, tak na Ajaxu vyhorelo strasne moc lidi, coz je strasne divny, protoze vsechny svetovy i cesky sazkovy kancelare vydavali strasne nizky kurzy. Skoro mi prijde, jako by podplaceli nektery tymy- viz. Ajax, Celltic, Manch. united atd. na ktery je ten den nejvic sazek _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: so srpen 26, 2006 7:17 pm Předmět: |
|
|
jako ze sazkovky se spiknou a zaplatej ajaxu,aby to projel?ligu mistru?co sis slehnul?
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so srpen 26, 2006 7:23 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | jako ze sazkovky se spiknou a zaplatej ajaxu,aby to projel?ligu mistru?co sis slehnul? |
No, kdyby do toho šly všecky evropský sázkovky, Ajax by vydělal víc, než v LM Ale takhle daleko zas korupce nejde, doufám
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: so srpen 26, 2006 7:27 pm Předmět: |
|
|
Možný je všechno,ale tohle...nevim nevimmmkdyž včera vyhořely mnohem větší "TUTOVKY" typu Barci a Chelsea tak nevím proč by nemohl posranej Ajax.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: so srpen 26, 2006 7:33 pm Předmět: |
|
|
Vemte si, ze vetsinou, co ste mi zapasy vymlouvali, tak vysli vsechny do jednoho, ale dal sem na tiket jednu nebo 2 tutovky a tiket fpici. Nejsem prvni, kdo si toho vsiml. Vemte si, ze kdyby kazda sazkovka vypsala nizky kurzy, tak lidi co tomu nerozumi, daj samozrejme ty s nizsim kurzem a ty inteligentni taky, navic cim nizsi kurz, tim vic si clovek rika, ze muze klidne vsadit vic protoze zapas je uz celkem rozhodnutej. Ale vsechny mezistatni zapasy mi vysli-viz. MS 2006 - az na par vyjimek vysli vsechny zapasy. Vemte si, ze kdyby kazda svetova sazkovka dala tomu tymu 10000Kc, tak tym ma na nekolik let vystarano, sazkova nemusi vyplacet vyhry, zbohatla o nekolik milionu za jediny vikend-vysichni spokojeni a nikdo nic nevi, nikdo nic neslysel. Jak je mozny, ze svetovy kluby maji penize na financne narocny prevody hracu, mi nerikejte, ze je to diky sponzorum a fanouskum, co se chodi divat na zapas _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: so srpen 26, 2006 7:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so srpen 26, 2006 8:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so srpen 26, 2006 8:40 pm Předmět: |
|
|
Co se tak dneska divam, tak to vychazi nadherne .. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: so srpen 26, 2006 8:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: so srpen 26, 2006 8:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: so srpen 26, 2006 8:55 pm Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | | Topděfka napsal: | a je po tiketu debilni arsenal |
Mno, mne se to hned nezdalo...tolik tipu z Anglie, ze by vyslo
Ale Arsenal se teda predved...2 zapasy...jeden bod...
Zase to bylo jako dycky - hrali, kombinovali az pred vapno a tam konec
Rosa si asi premieru predstavoval jinak... |
mas nekde recenzi zapasu?nenasel sem,pocetl bych.ja prave spolihal na odpocatyho henryho a na drive za titulem..smula..
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so srpen 26, 2006 9:00 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | kvarkopako napsal: | | Topděfka napsal: | a je po tiketu debilni arsenal |
Mno, mne se to hned nezdalo...tolik tipu z Anglie, ze by vyslo
Ale Arsenal se teda predved...2 zapasy...jeden bod...
Zase to bylo jako dycky - hrali, kombinovali az pred vapno a tam konec
Rosa si asi premieru predstavoval jinak... |
mas nekde recenzi zapasu?nenasel sem,pocetl bych.ja prave spolihal na odpocatyho henryho a na drive za titulem..smula.. |
Zatím to vypadá na king of season Manchester United
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|