|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kvarkopako

|
Zaslal: so srpen 26, 2006 9:02 pm Předmět: |
|
|
| Merhule napsal: | | Hele chlapi neni vam divny, ze ty nejvetsi tutovky na ktery ma vsazeno zarucene nejvic lidi nevychazi? Protoze co sem se docetl, tak na Ajaxu vyhorelo strasne moc lidi, coz je strasne divny, protoze vsechny svetovy i cesky sazkovy kancelare vydavali strasne nizky kurzy. Skoro mi prijde, jako by podplaceli nektery tymy- viz. Ajax, Celltic, Manch. united atd. na ktery je ten den nejvic sazek |
Je potreba rozlisovat ligu a Champions League...konkretne ten Ajax bylo proste jasny podceneni...to se muzes docist na nekolika zahranicnich serverech, jaka byla na ajaxu atmosfera pred zapasem...uz se vsichni videli ve skupine a zapas proste vodflakli. Navic nemeli ani kliku...ale to uz tak byva...holt nesli tomu stesticku naproti
Podle ceho posuzujes, ze je to nejvetsi tutovka? Podle kurzu? Nebo podle jmena tymu...tak to dela nejvic lidi a na tom sazkovky rejzujou...
A konspiracni teorie, ze sazkovky uplacej tymy jako Ajax, Chelsea, MU atd. To myslis vazne? Vim, ze sou lidi u nas zdegenerovany z kaproligy...a tak mozna leckoho prekvapi, ze jednak ty mancafty jako Chelsea maj dost penez...a druhak, ze nebudou riskovat svoji povest a dobry jmeno...to by totiz stalo jeste mnohem vic penez, nez by tema eventualnima uplatkama vydelali...kluby by se totalne zdiskreditovaly a jejich management by chodil kanálama a este by musel mit ochranku. A to uz neresim, ze spoustu tech tymu se obchoduje na burze...atd. _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kvarkopako

|
Zaslal: so srpen 26, 2006 9:05 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | kvarkopako napsal: | | Topděfka napsal: | a je po tiketu debilni arsenal |
Mno, mne se to hned nezdalo...tolik tipu z Anglie, ze by vyslo
Ale Arsenal se teda predved...2 zapasy...jeden bod...
Zase to bylo jako dycky - hrali, kombinovali az pred vapno a tam konec
Rosa si asi premieru predstavoval jinak... |
mas nekde recenzi zapasu?nenasel sem,pocetl bych.ja prave spolihal na odpocatyho henryho a na drive za titulem..smula.. |
Bavil sem se s kamosem, kerej to videl na streamu...Rosa byl prej slusnej na to, ze je tak chvili...par narazecek...rozumi si s nima...tak do pul roku se rozehraje a ma fakt potencial bejt jeden z nejlepsich v Arsenalu, ne-li v cely lize...
Zatim tohle...jeste kouknu na nejaky zahranicni servery, tam toho bude vic nez jen par vet
http://fotbal.idnes.cz/rosicky-poprve-hral-ale-arsenal-podlehl-f00-/fot_zahranici.asp?c=A060826_184154_fot_zahranici_ber
btw...Arsenal a titul...tak to ani nahodou _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: so srpen 26, 2006 9:08 pm Předmět: |
|
|
na streamu?na strankach arsenalu,nebo nekde jinde?
chtel sem dat pade na bragu jen tak...ale vykaslal sem se na to,soudit jen podle velkejch reci se nevyplaci..
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: so srpen 26, 2006 9:16 pm Předmět: |
|
|
| Merhule napsal: | Vemte si, ze vetsinou, co ste mi zapasy vymlouvali, tak vysli vsechny do jednoho, ale dal sem na tiket jednu nebo 2 tutovky a tiket fpici. Nejsem prvni, kdo si toho vsiml. Vemte si, ze kdyby kazda sazkovka vypsala nizky kurzy, tak lidi co tomu nerozumi, daj samozrejme ty s nizsim kurzem a ty inteligentni taky, navic cim nizsi kurz, tim vic si clovek rika, ze muze klidne vsadit vic protoze zapas je uz celkem rozhodnutej. Ale vsechny mezistatni zapasy mi vysli-viz. MS 2006 - az na par vyjimek vysli vsechny zapasy. Vemte si, ze kdyby kazda svetova sazkovka dala tomu tymu 10000Kc, tak tym ma na nekolik let vystarano, sazkova nemusi vyplacet vyhry, zbohatla o nekolik milionu za jediny vikend-vysichni spokojeni a nikdo nic nevi, nikdo nic neslysel. Jak je mozny, ze svetovy kluby maji penize na financne narocny prevody hracu, mi nerikejte, ze je to diky sponzorum a fanouskum, co se chodi divat na zapas |
Mno, tak ono je jasny, ze sazky na favority se nevyplacej - preci kdyby to tak bylo, tak sme tady davno s klukama vsichni ve vatě
To je prave ten problem - clovek vidi malej kurz a hned si rika, ze to je jisty...tutovka...nemuze se nic stat. Ale pritom nekouka, v jaky nastoupej sestave, co hrali, co maj pred sebou...u tenisu treba, jak hral predchozi kolo, na kolik setu, jestli nemel problemy treba se zadama atd.
Ale vem si, co delame my tady na foru...kazdej, kdo sem dava typy...Dragon atd. se snazi aspon trosku svoje nazory necim podlozit...nejaka fakta. My sme amateri a dost tech veci cerpame z ruznejch webu...sem to dame uz predzvejkany.
Teda krom tech remiz, ktery tady resim se Supporterem, to je nase soukroma iniciativa
Sazenim se da vydelavat...ale je to drina jako kazda jina prace...chce to spoustu casu mimojine.
Uz sem uvazoval o otevreni uctu u nejaky netovy sazkovky...ale zacne semestr a fakt nebudu mit cas u toho sedet hodiny a sledovat to do ty miry, abych si byl jistej a sazel vyssi castky, ktery jedine muzou zajistit slusnej prijem.
Jako promin, ale to si snad delas srandu s tema prachama Nesmis vychazet z toho, ze na kaproligu chodi par set lidi...vem si, ze treba na Barcu pride na kterejkoliv domaci zapas zhruba tolik lidi jako u nas na celejch 5 kol. Dejme tomu, ze pulka z tech mist sou permice...neskutecny prijmy maji ze suvenyru...koupej novyho hrace a jen prodejem dresu s jeho jmenem se necha vydelat slusna castka na to, aby se castecne zaplatil jeho prestup. Tyhle kluby maj uzasne vymakanej sportovni marketing...sou to profici...jmeno klubu je znacka...stejna jako treba NIKE, PEPSI atd. Tyhle velky firmy propagujou kluby a kluby propagujou firmy...je to vzajemna sluzba...ktera funguje.
A kdyby ne, tak treba na takovy Chelsea vidis, ze staci jeden zhýralej Rusák a postavi si mančaft jako z partesu... _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: so srpen 26, 2006 9:23 pm Předmět: |
|
|
nezjistil bys mi to pls?
jj,bragu prej uz v portugalsku videj jako krale ligy...ale takovejch uz bylo
jak se sazi over a under?chci si vsadit na over sparta- boleslav,ale nikde na tipsportu ani chance to nevidim...
edit:aha,na chance uz to asi vidim,i kdyz je v tom bordel..ale ten ts
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: so srpen 26, 2006 9:27 pm Předmět: |
|
|
V hodne vecech mas pravdu, i kdyz sem nevedel a ani newim jak daleko sahaji tymy jako MU, Chelsea, atd., ale podle toho kurzu sazi nejeden clovek, ja taky treba na netu zjistim nejaky informace o zapasech, ale podstatnou merou me presvedci az kurz i kdyz treba vim, ze ten zapas by mohl vyjit _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: so srpen 26, 2006 9:31 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | nezjistil bys mi to pls?
jj,bragu prej uz v portugalsku videj jako krale ligy...ale takovejch uz bylo
jak se sazi over a under?chci si vsadit na over sparta- boleslav,ale nikde na tipsportu ani chance to nevidim...
edit:aha,na chance uz to asi vidim,i kdyz je v tom bordel..ale ten ts |
No on je momentalne na ostrovech, takze nevim, jestli to tady pujde...optam se ho.
Jo portugalska Braga...tak to ani nahodou imho
Myslis tohle???
http://www.chance.cz/index.php?page=vyhledavani&podrobnosti=podrobne&aktualni=aktualni&seg_sp=13989536&Datum_od=26.8.2006+00:00&Datum_do=30.8.2006+23:59 _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: so srpen 26, 2006 9:33 pm Předmět: |
|
|
| Merhule napsal: | | V hodne vecech mas pravdu, i kdyz sem nevedel a ani newim jak daleko sahaji tymy jako MU, Chelsea, atd., ale podle toho kurzu sazi nejeden clovek, ja taky treba na netu zjistim nejaky informace o zapasech, ale podstatnou merou me presvedci az kurz i kdyz treba vim, ze ten zapas by mohl vyjit |
To sem delal driv, ale uz se na to snazim rezignovat...a osvedcilo se mi to tenhle tyden u nekolika tenisu.
Sazky proti favoritovi...to se taky necha...
Kurz ale je samozrejme voditko...malokdy se stane, ze bookies neco neodhadnou...to je u tech okrajovejch sportu a nebo nizsich lig. _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so srpen 26, 2006 9:34 pm Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | Mno, tak ono je jasny, ze sazky na favority se nevyplacej - preci kdyby to tak bylo, tak sme tady davno s klukama vsichni ve vatě
To je prave ten problem - clovek vidi malej kurz a hned si rika, ze to je jisty...tutovka...nemuze se nic stat. Ale pritom nekouka, v jaky nastoupej sestave, co hrali, co maj pred sebou...u tenisu treba, jak hral predchozi kolo, na kolik setu, jestli nemel problemy treba se zadama atd.
Ale vem si, co delame my tady na foru...kazdej, kdo sem dava typy...Dragon atd. se snazi aspon trosku svoje nazory necim podlozit...nejaka fakta. |
A v tom je jadro pudla a nejvetsi problem ...
vcerejsi nejvetsi favorit s uzasnym kurzem, naprosta tutovka, nastupovali v uzasny sestave, odehrali uzasny zapasy, bylo to podlozeny spoustou faktu...
a jak to kurva dopadlo?!
Ja tomu nemuzu uverit jeste tedka... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: so srpen 26, 2006 9:36 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | kvarkopako napsal: | Mno, tak ono je jasny, ze sazky na favority se nevyplacej - preci kdyby to tak bylo, tak sme tady davno s klukama vsichni ve vatě
Ale vem si, co delame my tady na foru...kazdej, kdo sem dava typy...Dragon atd. se snazi aspon trosku svoje nazory necim podlozit...nejaka fakta. |
A v tom je jadro pudla a nejvetsi problem ...
vcerejsi nejvetsi favorit s uzasnym kurzem, naprosta tutovka, nastupovali v uzasny sestave, odehrali uzasny zapasy, bylo to podlozeny spoustou faktu...
a jak to kurva dopadlo?!
Ja tomu nemuzu uverit jeste tedka... |
K tomu mne napada jen jediny...SHIT HAPPENS...
Paxe taky necha dat na urcitou intuici...si treb vem ten vcerejsi FC Koln...obcas clovek koukne na zapas a proste se mu nelibi...nevi proc, ale ma takovy tuseni...to sem mel vcera ja... _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so srpen 26, 2006 9:36 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | jak se sazi over a under?chci si vsadit na over sparta- boleslav,ale nikde na tipsportu ani chance to nevidim...
edit:aha,na chance uz to asi vidim,i kdyz je v tom bordel..ale ten ts |
http://home.tipsport.cz/NABIDKY/view.php?page=VI_016.HTM
Padne 3 a vice golu 2.05 _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: so srpen 26, 2006 9:37 pm Předmět: |
|
|
dal bych tiket sparta-boleslav over + slavia-sigma 02 ...diky dragone,sem tupej...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so srpen 26, 2006 9:37 pm Předmět: |
|
|
fuck kaprliga ... a navic Olmik je v hovnech... to spis ta Slavka to da _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: so srpen 26, 2006 9:39 pm Předmět: |
|
|
takhle ze zacatku treba jednou nacisto :) ,a kdyz uz kapri,tak olmik potrebuje body vic nez ta slavka,ktera ted navic hraje tuzku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|