|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
Zaslal: po srpen 28, 2006 6:00 pm Předmět: |
|
|
Dneska sem nad tim hodne uvazoval nad tou plichtou... ale je mozny ze Most tam jeste jednoho soupne _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po srpen 28, 2006 6:05 pm Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | | Black Dragon napsal: | | Dneska sem nad tim hodne uvazoval nad tou plichtou... ale je mozny ze Most tam jeste jednoho soupne |
Ee...to bych neřekl...už nejni moc času...Buzerantovice to snad ubetonujou |
No doufám.... kdybych nebyl piča a dal na sebe,tak tam byla remíza....su kokot. Chtěl sem původně dát Kazaň 1 a Teplice 0 za 100,- ,ale pak sem si to rozmyslel a dal sem to jinak...
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po srpen 28, 2006 6:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po srpen 28, 2006 6:10 pm Předmět: |
|
|
Jono ... ja si rikam, jaky je to uzasny, kdyz dopadne zapas tak jak sem si to rikal a taky sem na to nedal, protoze bych na to nemel nervy... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
The Lord
|
Zaslal: po srpen 28, 2006 6:25 pm Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | | The Lord napsal: | Kvarkopako:
Raikkonena jsem měl na vedlejšim tiketu za 750,- po GP Monaca ho dávam na hlavní tiket nerad, výhra byla sedmička, ale utekl mi Schumi na vítěze. Sázel jsem dohromady za 3000,-
Supporter:
Díkes
Nastradamus:
Ten lístek jsem ještě nevyzvedl, takže odkaz hodit můžu (večer nebo zítra ráno) jenom zrovna nevim jak se to dělá, jdu to zjistit, kdybych to nezjistil, tak se zeptám. |
Takže kolik těch tiketů celkem bylo ?
Já myslel, že máš Šumáka na tom hlavnim na vítěze... |
Většinou dávam na Formuli 1 dva tikety, někdy i tři, hlavní tiket za 2000,- a ten vedlejší za 1000,- (včetně manipuláku), teď jsem dával za 2255,- včetně mp, a 748,- včetně mp. a ten za dvojku vyšel, měl jsem Schumi do třetího, Massa do třetího, Alonso do šestýho, Fisichella do osmýho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po srpen 28, 2006 6:58 pm Předmět: |
|
|
Tiket jednoho typka z ligy ...
444919-444955, datum 27.08.2006, čas 18:03:23 kod pobocky: H8
neskutecnej masakr _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: po srpen 28, 2006 8:06 pm Předmět: |
|
|
| The Lord napsal: | | kvarkopako napsal: | | The Lord napsal: | Kvarkopako:
Raikkonena jsem měl na vedlejšim tiketu za 750,- po GP Monaca ho dávam na hlavní tiket nerad, výhra byla sedmička, ale utekl mi Schumi na vítěze. Sázel jsem dohromady za 3000,-
Supporter:
Díkes
Nastradamus:
Ten lístek jsem ještě nevyzvedl, takže odkaz hodit můžu (večer nebo zítra ráno) jenom zrovna nevim jak se to dělá, jdu to zjistit, kdybych to nezjistil, tak se zeptám. |
Takže kolik těch tiketů celkem bylo ?
Já myslel, že máš Šumáka na tom hlavnim na vítěze... |
Většinou dávam na Formuli 1 dva tikety, někdy i tři, hlavní tiket za 2000,- a ten vedlejší za 1000,- (včetně manipuláku), teď jsem dával za 2255,- včetně mp, a 748,- včetně mp. a ten za dvojku vyšel, měl jsem Schumi do třetího, Massa do třetího, Alonso do šestýho, Fisichella do osmýho. |
Aha...tak takova investice by mne financne polozila, protoze dybych to dal ja, tak by to nevyslo _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: po srpen 28, 2006 8:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po srpen 28, 2006 8:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: po srpen 28, 2006 8:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|