|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kvarkopako

|
Zaslal: so září 09, 2006 3:00 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | SÁZENKA: číslo tiketu 496926
VYHRÁVÁ 259 korun!
1111 SHELBOURNE-LONGFORD 1 Vyhra domacich
1305 REIMS-AMIENS 1 Vyhra domacich
to bylo za 100,-
SÁZENKA: číslo tiketu 496925
VYHRÁVÁ 331 korun!
1298 BASTIA-DIJON 10 Neprohra domacich
1299 BREST-MONTPELLIER 10 Neprohra domacich
1301 GRENOBLE-CRETEIL 1 Vyhra domacich
1302 GUEUGNON-TOURS 10 Neprohra domacich
1303 ISTRES-GUINGAMP 10 Neprohra domacich
1305 REIMS-AMIENS 1 Vyhra domacich
1080 YOKOHAMA-KAWASAKI 2 Vyhra hostu
Tenhle mě totálně nasral...všecko sem dával za 50,- a tenhle sem kokot nevim jak dal za 20,- ....ale ta poslední 2 mě potěšila,krásnej kurzík 2.4 Japan + 2 france ruleeeez |
Gratulace...
No, todle dyž dám já...stejnej zápas na víc tiketů, tak de zákonitě do prdele...
Ses do tý Francie nějak vobul...že se ani nepochlubíš předem... _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so září 09, 2006 6:31 pm Předmět: |
|
|
Jojo,docela to vyšlo....další tiket mi zkurvili Hearts
Mám ještě jeden tiket poslední záchrany
ARSENAL 1
CHELSEA 1
MAN U. 1
PORTSMOUTH 1
50,- 4.6
Edit - posranej zamrdanej Arsenal
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: so září 09, 2006 8:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
übersh1t

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so září 09, 2006 8:23 pm Předmět: |
|
|
Arsenal je totalne v hovnech... souto naprosti blbci ...
me dneska tiket posral Xamax ... doma prohrali 2:3 nechapu... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: so září 09, 2006 8:42 pm Předmět: |
|
|
minule hrali venku a taky to pojebali...vim to,projeli mi tiket
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
The Lord
|
Zaslal: ne září 10, 2006 7:53 am Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | | Topděfka napsal: | | minule hrali venku a taky to pojebali... |
Ale předtim měli dlouhou sérii |
...........minulou sezónu.........
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: ne září 10, 2006 12:42 pm Předmět: |
|
|
plzen olomouc
kladno budejice
krasny undery...
mozna i brno ostrava
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
The Lord
|
Zaslal: ne září 10, 2006 7:13 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem si dneska k narozeninám prohrál přes dva litry, na formulích, chtěl jsem dát i hokej za pětikilo, ale říkal jsem si že vsazený dva litry už je dost, hokej bych samozřejmě chytil, jak jsem psal včera Znojmo i Zlín vyhráli dohromady měli kurz 4,4, další tipy jsem měl budějky neprohru a pardubky neprohru, liberci jsem věřil, ale moc se mu nedaří.
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: ne září 10, 2006 9:46 pm Předmět: |
|
|
| The Lord napsal: | | Tak jsem si dneska k narozeninám prohrál přes dva litry, na formulích, chtěl jsem dát i hokej za pětikilo, ale říkal jsem si že vsazený dva litry už je dost, hokej bych samozřejmě chytil, jak jsem psal včera Znojmo i Zlín vyhráli dohromady měli kurz 4,4, další tipy jsem měl budějky neprohru a pardubky neprohru, liberci jsem věřil, ale moc se mu nedaří. |
Cos dával? Že Alonso dojede, ne?
Jako ale Sparta se Slávií se dneska, resp. včera ukázaly zase...prohrát na Vsetíně a doma s Varama...to je fakt humus!!! _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: ne září 10, 2006 9:52 pm Předmět: |
|
|
Já sem Ti řikal, že Jablonec vyhraje
Doma neprohrávaj
A kde si vykoumal tu nuladvojku na Olomouc, to mi taky nejni jasný...dyk sou ve sračkách až po krk
Ale Slávie mně nasrala...ukázali jak bude vypadat stavba novýho stadionu...jestli jejich výsledek v Mostu, tak ho asi nikdy nepostavěj
No a zase...dyž nesázim, tak kapřík liga vychází dle mých tipů....Boule, Liberec, Jablonec a Sparta _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
The Lord
|
Zaslal: po září 11, 2006 8:42 am Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | | The Lord napsal: | | Tak jsem si dneska k narozeninám prohrál přes dva litry, na formulích, chtěl jsem dát i hokej za pětikilo, ale říkal jsem si že vsazený dva litry už je dost, hokej bych samozřejmě chytil, jak jsem psal včera Znojmo i Zlín vyhráli dohromady měli kurz 4,4, další tipy jsem měl budějky neprohru a pardubky neprohru, liberci jsem věřil, ale moc se mu nedaří. |
Cos dával? Že Alonso dojede, ne?
Jako ale Sparta se Slávií se dneska, resp. včera ukázaly zase...prohrát na Vsetíně a doma s Varama...to je fakt humus!!! |
A cos čekal, Vary doma sundali Liberec, tam se to překvápko dalo čekat. Jo měl jsem Alonsa.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|