|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt září 14, 2006 3:39 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Cerveny hvezde Belehradu bych veril v dalsim kole... az budou hrat doma, tak to je za barak... Liberec neunese podle me kotel 56 000 lidi ... a vydrti je jak maly jardy...
West Ham - Palermo se mi kurevsky libi ta jednicka ... pokud dneska nasadi do hry Teveze s Masheranem, tak se mame na co tesit.... myslim si ze Palermo nema sanci ... |
Dal sem ten West čistá jedna.....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kvarkopako

|
Zaslal: čt září 14, 2006 4:00 pm Předmět: |
|
|
14:11 - Fotbalisté Marseille nastoupí večer k zápasu 1. kola Poháru UEFA proti Mladé Boleslavi bez pěti hráčů základní sestavy - tedy i bez hvězdy týmu Francka Ribéryho.
Takže začínám mít chuť na neprohru Boule v kurzu 2.81 _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt září 14, 2006 4:11 pm Předmět: |
|
|
Ja prave taky ...
Shrneme si nase uzasny tymy ...
za prve a co plati pro vsechny... nelze srovnavat nasi kapr ligu s jakou koliv jinou ligou..vyjma treba slovenska,polska,madarska atd. ...
Slavia - Tottenham ...
jedno jedine slovo - ENIC ... z tohoto a dalsich duvodu nedavam Slavii zadnou sanci ...
Slavia vypadla v poharu CMFS, dostala 2:0 od Mostu.. v poharu UEFA postoupili pres Kevlach nebo jak se to pise, proste nejaky Azerbajdzansky tym.. se skorem 4:0 (pouze vsak 2 vstrelene goly) ..
Tottenham nevstoupil do nove sezony nejlepe, ovsem je zde rozdil minimalne jedne tridy.. Premier League je Premier League...
Tottenham si uz dneska dle miho zajisti postup ...
Marseille - Bolka ...
Opet rozdil kvality ... ovsem ale pozor [ironie] je tu souboj dvou aktualne vedoucich tymu tabulek ..
francouzske ligy - Marseille Ol. 5zapasu 4-1-0 10:1
a ceske ligy - Mladá Boleslav 6zapasu 5-1-0 11:2
vypada to velice zajimave,takze bych se bal remizy..[/ironie]
a ted vazne, Marseille ma velice solidni zacatek sezony.. sdili spolu s !Lyonem! (ktery vcera dal 2:0 Realu Madrid) 1. misto v tabulce..jsou velice slusne rozjeti a budou mit vysoke ambice..
EDIT - a doprdele bez Francka : (
Hearts - Sparta ...
Hearts na tom nejsou zrovna nejlip, odchod Skacela byla docela citelna ztrata... ovsem Bednar ma momentalne docela solidni formu a ma chut Sparte aspon jednoho tam soupnout..
tady verim v obrovskou vyhodu domaciho prostredi a naprostou neformu Sparty...
Liberec - CZ Belehrad ...
CZ Belehrad bez dvou svych nejlepsich hracu - Nikoli Zigice a kapitana Kovacevice... oba byli prodani...
osobne prvni zapas vidim na remizu... ovsem v druhem zapase je favorit naprosto jasny... Belehrad ... uz jenom fakt cislo jedna - 56 000 lidi na stadionu v Belehradu, to musi byt pro psychiku hracu Liberce, kteri jsou zvykli maximalne na par tisic, naprosto obrovska zatez ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt září 14, 2006 4:19 pm Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | 14:11 - Fotbalisté Marseille nastoupí večer k zápasu 1. kola Poháru UEFA proti Mladé Boleslavi bez pěti hráčů základní sestavy - tedy i bez hvězdy týmu Francka Ribéryho.
Takže začínám mít chuť na neprohru Boule v kurzu 2.81 |
tak nevim kdes to vzal .... stranka Marseille :
sestava: Carrasso - Beye, Civelli, Cesar, Cantareil - Lamouchi, Ribéry, Oruma - Bamogo, Pagis, Niang
Remplaçants : Hamel, Camara, Maoulida, Cana, Nasri, Taiwo, M'Bami.
Absents : Valbuena, Cissé (blessés), Ba, Sennaoui, Leo, Olembe
.....
goly - Francek a Niang ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
plechac
|
Zaslal: čt září 14, 2006 6:09 pm Předmět: |
|
|
a je to tady - Hertha to podělala a Liberec vypadá, že to taky ukoulí - já to říkal, UEFA je výmr*..:) Mojí nadějí jsou Hearts a Marseille.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt září 14, 2006 6:25 pm Předmět: |
|
|
Liberec 2:0 hm hm hm ... zajimave, tohle je jedinej zapas, kterej sem z ceskych vynechal... odveta bude sladka ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
The Lord
|
Zaslal: čt září 14, 2006 6:33 pm Předmět: |
|
|
ou hou jou, já měl poločas Liberec na plichtu a voni mi tam dali góla, btw. v další skupině mi hned utekla Hertha.
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: čt září 14, 2006 6:35 pm Předmět: |
|
|
Jo, tak první tiket v prdeli...hezký
Myslim, že mí Libe zaděláno na postup...podle mně tam góla dají.
A tedka mně nejvíc nasere, jestli vyhrajou Hearts a Tottenham  zas bude jediná chyba na tiketu _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt září 14, 2006 6:45 pm Předmět: |
|
|
nejvetsi masakr je Kristiansand-Ajax ...prubeh zapasu - 0:1 , 1:1 , 1:2, 2:2 , 2:3, 2:4 .. prave je 70.minuta, tak buhvi jak to pujde dal :)
samoszrejme mam na Ajax :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt září 14, 2006 6:57 pm Předmět: |
|
|
Karpat Oulu- HPK Hamenlina - FT 5:1
KARPAT OWNING !!!
Lahti - Espoo Blues - FT 3:6 .. la la la la :) - jak sem rikal, proti Lahti sichr..
TPS Turku - Saipa 7:3 - co sem docetl, tak TPSko prej tuhle sezonu bude jeste silnejsi nez minule.. vim je to dobrej tym, ale loni se jim nedarilo a to zrovna kdyz sem na ne vsadil ...
akorat asi Jyvaskyla - Kuopio - 1:1 : ( _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: čt září 14, 2006 7:38 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | nejvetsi masakr je Kristiansand-Ajax ...prubeh zapasu - 0:1 , 1:1 , 1:2, 2:2 , 2:3, 2:4 .. prave je 70.minuta, tak buhvi jak to pujde dal :)
samoszrejme mam na Ajax :) |
Taky je mam na jednom tiketu...kluky jedny vopálený
Jo a k tý Marseille...i ve zprávách řikali, že nastoupěj s béčkem...takže sestavu z jejich webu bych bral s rezervou...to asi bylo jen zbožný přání webmastera Zavání to podceněním...mrzí mně, že sem nedal, že dá Boule góla... _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt září 14, 2006 7:55 pm Předmět: |
|
|
Mozna ze toho budu pak litovat,ale myslim ze i B-tym Marseille ma mnohem vetsi sanci na vyhru nez Bolka .. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt září 14, 2006 8:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
plechac
|
Zaslal: čt září 14, 2006 8:28 pm Předmět: |
|
|
tak to je v prdeli Sparta vede 1:0, to už ti kapříci dopluli i za kanál bo co do pitche:)?
|
|
| nahoru |
|
 |
übersh1t

|
Zaslal: čt září 14, 2006 8:30 pm Předmět: |
|
|
ale slavka prohravá.. a bolka taky ;D
gogogo HEARTS !!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|