|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
Zaslal: čt září 14, 2006 8:31 pm Předmět: |
|
|
tak tu Spartu nechapu jak se jim to proboha povedlo ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
übersh1t

|
Zaslal: čt září 14, 2006 8:34 pm Předmět: |
|
|
Jsem zvědavý jestli tady vůbec dneska někomu, kdo sázel pohár UEFA, vyjde tiket ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: čt září 14, 2006 8:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt září 14, 2006 8:49 pm Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | | Black Dragon napsal: | | tak tu Spartu nechapu jak se jim to proboha povedlo ... |
No buďto kapříci přepluli La Manche...a nebo Hearts pokračujou ve svý oslnivý formě z posledních tejdnů...holt jim asi nepřišla ta perioda, jak řikal Pospíšil (bo jaxe ten čutálista menuje), že dyž maj svuj den, tak přejedou kohokoliv... |
Tak ať kurva přejedou i buzeranty z Letné!!!!!! A nebo aspoň 0 , to mi stačí
|
|
| nahoru |
|
 |
plechac
|
Zaslal: čt září 14, 2006 8:50 pm Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | | Black Dragon napsal: | | tak tu Spartu nechapu jak se jim to proboha povedlo ... |
No buďto kapříci přepluli La Manche...a nebo Hearts pokračujou ve svý oslnivý formě z posledních tejdnů...holt jim asi nepřišla ta perioda, jak řikal Pospíšil (bo jaxe ten čutálista menuje), že dyž maj svuj den, tak přejedou kohokoliv... |
no jestli prohrajou tak přejedou mě a asi milión sázkařů:)...já jim dám periodu šmejdům křivonohým....:)
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: čt září 14, 2006 8:51 pm Předmět: |
|
|
Ty woe...ať se de ten West Ham vysrat...fakt že jo...dostat takle góla do šatny...a já je mám na tiketu...zbejvaj samozejmě jako poslední
Už vyšlo vo prsa korejský běžkyně Schalke a Rapid Bukurešť...a teďka todle _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt září 14, 2006 8:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: čt září 14, 2006 9:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt září 14, 2006 9:08 pm Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | | supporter napsal: | Končí mi i 3 tiket....auxere vede venku 1-2 DÓÓÓÓÓPÍÍÍÍÍČÉÉÉÉ . Tak a jdu omrknout zítřek... 4 kila v hajzlu tak to musim dostat zpátky |
Ani mi woe nemluv...zmrdi řecký Panathinaikos...voni si nechaj dát fíka vod vidláků ze Záporoží a je to 1:1 ...a nejsychrovější tiket se poroučí do hajzlu.
Jinak hezky vycházej plichty, nad kerejma sem přemejšlel a nedal je...a ty, co sem dal, ty se serou |
Tak tak .... 0 nad kterejma sem původně přemýšlel snad až na jednu vyšly všechny
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt září 14, 2006 9:16 pm Předmět: |
|
|
Vymrd dne ... Sparta vyhraje nad Hearts ve Skotsku .... to fakt ne tohle, to je moc ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt září 14, 2006 9:20 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Vymrd dne ... Sparta vyhraje nad Hearts ve Skotsku .... to fakt ne tohle, to je moc ... |
To je výmrd sezóny ...no,je vidět,že se příště vyseru na prognózy a kurzy a namrdám to tam podle pocitu..... Kurva všecky mrdko zápasy co si sumíruju jen tak v hlavě vychází....
|
|
| nahoru |
|
 |
plechac
|
Zaslal: čt září 14, 2006 9:22 pm Předmět: |
|
|
chlapci sparta 2:0 no to je výmrd* neuvěřitelnej, já to říkal, fuck UEFA, pětikilčo v hajzlu, no to mě poser..... to se mi jenom zdá
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: čt září 14, 2006 9:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|