|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kvarkopako

|
Zaslal: čt září 14, 2006 9:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: čt září 14, 2006 9:33 pm Předmět: |
|
|
marseille jen 1:0 ? pro bouli supr vysledek,tesim se na odvetu...
|
|
| nahoru |
|
 |
kuboo

|
Zaslal: čt září 14, 2006 9:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: čt září 14, 2006 9:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: čt září 14, 2006 9:42 pm Předmět: |
|
|
Ty woe, co je to za klauni?
My se tady klepeme vo žití a někdo sem cpe ňáký psí komedie...
Dyby aspoň postoval kapříky nebo jabka, aby to bylo stylový...ale takle? To mi ho teda vyndej...co je to za harlekýna todlencto _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: čt září 14, 2006 9:46 pm Předmět: |
|
|
A seru na to...ten ubohej spolek Letenskejch kryplů vyhraje ve Skotsku a ani góla nedostane...Záporoží uhraje kříž na Panatinaikosu...West Ham doma prohraje s Palermem...
Co příde příště? Bohemka vyhraje kapřík ligu? Vsetín vyhraje ou tú extraligu? Já vyhraju desetiboj v Pekingu...
Srát na všecko... _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
plechac
|
Zaslal: čt září 14, 2006 10:01 pm Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | A seru na to...ten ubohej spolek Letenskejch kryplů vyhraje ve Skotsku a ani góla nedostane...Záporoží uhraje kříž na Panatinaikosu...West Ham doma prohraje s Palermem...
Co příde příště? Bohemka vyhraje kapřík ligu? Vsetín vyhraje ou tú extraligu? Já vyhraju desetiboj v Pekingu...
Srát na všecko... |
:))))))))) naprostej souhlas, akorát v Pekingu budes druhej, pač já budu první....
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: čt září 14, 2006 10:11 pm Předmět: |
|
|
člověk musí bejt furt ve střehu...co si nevohlídá, to nemá...
včera v LM žádnej výmrd a dneska je to i za ten včerejšek...
ale proč se mi na KAŽDYM tiketu posere JEDNA věc a vostatní vyjdou?
hele, co se na todle vysrat, složit se a uplatit nějaký ubožáky v nížší lize, aby prodali zápas, pučit si na to a pořádně to vosolit
dyž totiž sleduju svoje sázkařský výsledky, kdy sem vyhrál podělaný dvě kila naposled někdy před měsícem a vod tý doby nic, tak by se to snad i vyplatilo...
dneska zase 150 peněz v kopru  kurva, já snad fakt už nikdy nevyhraju _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: čt září 14, 2006 10:21 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | kvarkopako napsal: | hele, co se na todle vysrat, složit se a uplatit nějaký ubožáky v nížší lize, aby prodali zápas, pučit si na to a pořádně to vosolit |
presne tohle sme dneska resili s kamosem ve skole... ze by sme to tak udelali... |
No jo, jenže na to bysme stejnak asi love nedali dohromady...idyž by stačilo se s oběma manšaftama dohodnout...aby to uhráli na remízu...vsadili by si taky a napakovali bysme se všici...nikdo by nebyl škodnej...
Sázkovky maj nahrabáno dost...
nemáte někdo takový nějaký kontakty..bo informace aspoň, jako co je cinknutý
No a pak že to nejde...nějakej hurvínek z kolemdvou to tam vod voka nasype a bere
http://www.ifortuna.cz/tiket/ukazat-tiket.php?odkaz_sazenky=ID72180db3a44644eafe319f49d66f575f
já sedim 2 hodiny u kompa a pul hodky v sazkovce, vymejslim a špekuluju...a hovno z toho woe...bych se na to vysral... _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: čt září 14, 2006 11:11 pm Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | | Black Dragon napsal: | | kvarkopako napsal: | hele, co se na todle vysrat, složit se a uplatit nějaký ubožáky v nížší lize, aby prodali zápas, pučit si na to a pořádně to vosolit |
presne tohle sme dneska resili s kamosem ve skole... ze by sme to tak udelali... |
No jo, jenže na to bysme stejnak asi love nedali dohromady...idyž by stačilo se s oběma manšaftama dohodnout...aby to uhráli na remízu...vsadili by si taky a napakovali bysme se všici...nikdo by nebyl škodnej...
Sázkovky maj nahrabáno dost...
nemáte někdo takový nějaký kontakty..bo informace aspoň, jako co je cinknutý
No a pak že to nejde...nějakej hurvínek z kolemdvou to tam vod voka nasype a bere
http://www.ifortuna.cz/tiket/ukazat-tiket.php?odkaz_sazenky=ID72180db3a44644eafe319f49d66f575f
já sedim 2 hodiny u kompa a pul hodky v sazkovce, vymejslim a špekuluju...a hovno z toho woe...bych se na to vysral... |
děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá září 15, 2006 6:19 am Předmět: |
|
|
Stacilo by, aby jeden tym spis vynechal zapas, tak jak to dela treba v hokeji Kometa...
v Synottipu se da vsazet prave na takovy ta prdelni ligy.. na divize aj na kraje... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: pá září 15, 2006 7:50 am Předmět: |
|
|
Kometa pouštěla domácí mače nějakejm lúzrům? Remízy by byly možná lepší
No akorát že u těch pralesních lig je problém, že jakmile se vsadí víc love, hnedka to stáhnou z nabídky, protože jim je jasný, že je to cinknutý
Si vzpomínám, že loni se právě stahovaly z nabídek aj zápasy z první ligy hokeje...asi to byla ta Kometa teda...
EDIT: Jak čtu na netu, tak ta Sparta tam mohla vyhrát daleko víc...ty Hearts museli bejt ale pěkně tragický... _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá září 15, 2006 7:58 am Předmět: |
|
|
Jo ja vim ... kamos to taky rikal...
musi se to proste vsadit rychle :)
No taky sem si to cetl, musela tam byt sranda v tom desti.. takze je to spis stesti sparty nez nejaky dovednosti .. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|