|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
Zaslal: pá září 15, 2006 10:20 pm Předmět: |
|
|
1640 SERVETTE-XAMAX 17. 9. 14:30 - 2.70 1.46 3.20 1.35 2.35  - 2
8 OLOMOUC-BRNO 17. 9. 17:00 - 2.35 1.30 2.90 1.48 3.00 - 02,2
147 BRONDBY-ESBJERG 17. 9. 18:00 - 1.55 1.10 3.70 2.15 5.20 - 1 _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
plechac
|
Zaslal: so září 16, 2006 6:41 am Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | Dneska boduju na plný čáře - litr v hajzlu, Vítkovice sou největší hokejový MRDKY v dějinách hokeje.... Vsetín vyšel,německej hokej vyšel,švýcarskej hokej vyšel.....a ti zmrdi DOMA NEDAJ POSRANÝ KLADNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ani nechtějte vědět,kolik sem na tom tiketu měl.....už bych to ani nenašel,válí se mi tu po zemi asi milion kousků tiketu. A to sem si dneska říkal,že změnim lokál a dám těch 6 špílů u sazky s možností chyby....no,su kokot a o litr lehčí |
Taky jsem na ně dojel, 6 zápasů vyšlo a Vítkovice si nechají dát vyrovnávacího góla v 60. min. od Kladna ....
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so září 16, 2006 8:41 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: so září 16, 2006 9:20 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
pascal
|
Zaslal: so září 16, 2006 1:11 pm Předmět: |
|
|
Extraliga: České Budějovice - Slavia 2 (kurz 2,3)
Od Vency Nedorosta (ČB): ČB chybí 5 hráčů základní sestavy.
Slavia si nedovolé po Zlínu další zaváhání. V minulých sezónách ČB na Slavii nestačili.
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: so září 16, 2006 1:18 pm Předmět: |
|
|
Nedorost je mimo na jak dlouho?
UVažuju, že si Slávku dneska zahraju...a k tomu přihodim asi basket...Rusáky proti našim... _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
pascal
|
Zaslal: so září 16, 2006 1:51 pm Předmět: |
|
|
Nedorost: na jak dlouho nevím, snad 2 zápasy.
|
|
| nahoru |
|
 |
The Lord
|
Zaslal: so září 16, 2006 2:02 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | Dneska boduju na plný čáře - litr v hajzlu, Vítkovice sou největší hokejový MRDKY v dějinách hokeje.... Vsetín vyšel,německej hokej vyšel,švýcarskej hokej vyšel.....a ti zmrdi DOMA NEDAJ POSRANÝ KLADNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ani nechtějte vědět,kolik sem na tom tiketu měl.....už bych to ani nenašel,válí se mi tu po zemi asi milion kousků tiketu. A to sem si dneska říkal,že změnim lokál a dám těch 6 špílů u sazky s možností chyby....no,su kokot a o litr lehčí |
přesně v 59:43, když mluvíš o tý sazce, jak je to tam s tím že můžeš mít jednu chybu, už jsem o tom slyšel, ale neznám podrobnosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: so září 16, 2006 2:34 pm Předmět: |
|
|
| The Lord napsal: | | supporter napsal: | Dneska boduju na plný čáře - litr v hajzlu, Vítkovice sou největší hokejový MRDKY v dějinách hokeje.... Vsetín vyšel,německej hokej vyšel,švýcarskej hokej vyšel.....a ti zmrdi DOMA NEDAJ POSRANÝ KLADNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
přesně v 59:43, když mluvíš o tý sazce, jak je to tam s tím že můžeš mít jednu chybu, už jsem o tom slyšel, ale neznám podrobnosti. |
Máš na mysli něco takového?
http://www.chance.cz/index.php?page=kombi _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so září 16, 2006 3:44 pm Předmět: |
|
|
To je klasickej kombík?? U sazky to bylo,že dáš třeba 6 špílů a jeden ti nemusí vyjít ( ale dřív tam myslím byly i 2-3 chyby ) Je to jako klasická akovka s možností chyby....když máš tu chybu,něco se ti vrátí,cos do toho nacpal....
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: so září 16, 2006 3:47 pm Předmět: |
|
|
Ivánek zpátky na scéně...
http://fotbal.idnes.cz/hornik-je-po-trestu-chce-ho-pribram-dt5-/fotbal.asp?c=A060916_155936_fotbal_no
No to mi vyliž prdel, ty klucí se musej vodrazit, důležitý sou body a na zbytek se vyser Ivane. Mi rozumíš snad, ne voe ? Voni si myslej voe, že se to udělá celý samo, mrdky, dyk ty to přece neděláš pro sebe, ne? Hlavně, aby měli signál voe...mrdky voe v Příbrami _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: so září 16, 2006 3:47 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | To je klasickej kombík?? U sazky to bylo,že dáš třeba 6 špílů a jeden ti nemusí vyjít ( ale dřív tam myslím byly i 2-3 chyby ) Je to jako klasická akovka s možností chyby....když máš tu chybu,něco se ti vrátí,cos do toho nacpal.... |
To neznám čéče... _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: so září 16, 2006 4:53 pm Předmět: |
|
|
Nádhera dneska...zase nádhera...Everton doma remíza...Brémy doma remíza...a voba tikety v prdeli
Ať se dou fakt už vysrat _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so září 16, 2006 5:05 pm Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | Nádhera dneska...zase nádhera...Everton doma remíza...Brémy doma remíza...a voba tikety v prdeli
Ať se dou fakt už vysrat |
Brémy sem měl taky....ale dal sem kombík,tk je v hajzlu jenom 1 skupina
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: so září 16, 2006 5:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|