|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| komu více fandíte? |
| draper |
|
89% |
[ 97 ] |
| matcom |
|
10% |
[ 11 ] |
|
| Celkem hlasů : 108 |
|
| Autor |
Zpráva |
matcom

|
Zaslal: út září 26, 2006 2:33 pm Předmět: Draper vs matcom |
|
|
toto jsem zařídil, protože mě draper začal štvát. Nevím proč mě spojuje s uživatelem kalinin, ale asi bych mu to měl říct. Tak ukaž se drapere a řekni své názory a já ti na ně bleskurychle odpovím. Můžeš toto považovat za ring.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
major john matrix

|
Zaslal: út září 26, 2006 2:42 pm Předmět: Re: Draper vs matcom |
|
|
| matcom napsal: | | toto jsem zařídil, protože mě draper začal štvát. Nevím proč mě spojuje s uživatelem kalinin, ale asi bych mu to měl říct. Tak ukaž se drapere a řekni své názory a já ti na ně bleskurychle odpovím. Můžeš toto považovat za ring. |
Kaline co blbnes zase?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
Zaslal: út září 26, 2006 2:56 pm Předmět: |
|
|
mam licenci rozohodciho i tady hosi  ,takze z tve IP adresy psal Kalinin a jeste dalsi. _________________ hraju rovinu at se deje co se deje.Nemusi se nekomu libit co rikam,ale nemuze rict ze si myslim neco jineho nez rikam,kdyz chlap ztrati cest,nema uz nic!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út září 26, 2006 2:56 pm Předmět: |
|
|
Ach jo, ty ses sasek. Vcelku nevim co po me vlastne chces,nemam ti co rict, takze bud konkretnejsi nebo si bez hledat fotky nahejch kluku na netu ale me neotravuj. thx _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
matcom

|
Zaslal: út září 26, 2006 2:57 pm Předmět: |
|
|
nejsem kalinin a nejsem teplej takže bys měl líp vážit svoje slova
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út září 26, 2006 3:01 pm Předmět: |
|
|
| matcom napsal: | | nejsem kalinin a nejsem teplej takže bys měl líp vážit svoje slova |
Dobre kalinine. Nesnazis se me nahodou zbalit? Protoze tolik pozornosti co me tu venuj, to je nejake podezrele _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út září 26, 2006 3:06 pm Předmět: |
|
|
matcom: Ci uz sa povazujes za hviezdneho kalinina, alebo nie, pokial ti narazky od Drapera a ostatnych vadia, najlepsie urobis, ked prestanes zakladat cudne topici a budes sa bavit o treningu, vyzive a ostatnych veciach tak ako kazdy na tomto fore.
|
|
| nahoru |
|
 |
matcom

|
Zaslal: út září 26, 2006 3:15 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | matcom napsal: | | nejsem kalinin a nejsem teplej takže bys měl líp vážit svoje slova |
Dobre kalinine. Nesnazis se me nahodou zbalit? Protoze tolik pozornosti co me tu venuj, to je nejake podezrele |
Nevím jestli seš vážně tak blbej nebo jestli to jenom hraješ, ale už mi ty tvoje narážky lezou na mozek a tak si říkám, že když furt myslíš na teplouše, jestli to náhodou nejseš ty ten teplouš. Co ty na to?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
Zaslal: út září 26, 2006 3:21 pm Předmět: |
|
|
zda se mi to nebo nekdo prehlidl muj prispevek  ???vysvetleni k nemu a pak to zde locknu. _________________ hraju rovinu at se deje co se deje.Nemusi se nekomu libit co rikam,ale nemuze rict ze si myslim neco jineho nez rikam,kdyz chlap ztrati cest,nema uz nic!
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út září 26, 2006 3:22 pm Předmět: |
|
|
Miku co takhle ban nebo neco takovyho? nejaky vychovny opatreni, aby se zabranilo tady tem srackam ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út září 26, 2006 3:24 pm Předmět: |
|
|
Taky nechapu proc tenhle uzivatel nema ban. Ale to by asi nic nevyresilo co? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
Zaslal: út září 26, 2006 3:27 pm Předmět: |
|
|
dostal sanci (mozna s jinym nickem - kdo vi),pockam az se k tomu vyjadri. v nejakem topicu nebo tusim PM jsem varoval uzivatele z tech IP adres,necham se prekvapit zachovanim se.
ban trva par vterin. _________________ hraju rovinu at se deje co se deje.Nemusi se nekomu libit co rikam,ale nemuze rict ze si myslim neco jineho nez rikam,kdyz chlap ztrati cest,nema uz nic!
|
|
| nahoru |
|
 |
hruda
|
Zaslal: út září 26, 2006 4:11 pm Předmět: |
|
|
Ano som to ja,priznavam kakalin.
Jajda ja som sa prihlasil pod inym nickom.
Davam si ban! _________________ Som cool-turista!
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Dzilek

|
Zaslal: út září 26, 2006 5:07 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | hehe, matcom dostal zatial 4 hlasy, asi uz vytuzil vsetky svoje nicky |
a ja sem badal, kdo pro nej hlasoval...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|