|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kvarkopako

|
Zaslal: pá říjen 06, 2006 8:34 pm Předmět: |
|
|
Moc hezký...ZKURVENÁ IRSKÁ LIGA!!!!!!!!!!!!
Derry a Cork už doma prohrávaj...zase kilčo v prdeli... _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá říjen 06, 2006 8:40 pm Předmět: |
|
|
| Tradewind napsal: | | supporter napsal: | | Hele tam není fotbal, nebo hokej??? Že furt valíš basebal,nebo tenis?? A proč furt jedeš na jeden špíl?? |
Je, ale nemuzu tam vsazet na neprohry. Taky mam porad obavu z te korupce, tak nejak fotbalu nemuzu prijit na jmeno po vsem tom svinstvu ... na druhou stranu, verim ze na mezinarodni scene LM/UEFA/ME uz je to "lepsi".
K tenisu navic sezenu docela dost informaci, analyzy, zebricky, plno porovnavani head to head, zraneni atd ... tenis mi prijde na sazeni jako dobra volba.
Vsazim radsi na solo zapasy, nektere s vetsi, jine s mensi duverou. Asi bych nemel nervy davat porad za nizky vklad na plno zapasu v jedno tiketu ... prave takovi patri udajne mezi hlavni prijmy kamennych sazkovek. ( 20+ zapasu na tiket za 20 + 2 kc manipulak ) Tobe to snad vychazi, jak tak sleduju, ale jsi uz zkusenejsi a mas cit pro vyber, ja snad casem.
BTW Nevedes si nejakou dlouhodobou statistiku? Jak na tom zhruba jsi +/- ... |
Statistiky nevedu, neživí mě to, tak mě to nějak nesere, ale dlouhodobě co sázím - tak těch 7 let, počítám tak - 30 tisíc
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá říjen 06, 2006 8:50 pm Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | Moc hezký...ZKURVENÁ IRSKÁ LIGA!!!!!!!!!!!!
Derry a Cork už doma prohrávaj...zase kilčo v prdeli... |
Nezoufej, je teprve poločas, to dají
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: pá říjen 06, 2006 9:03 pm Předmět: |
|
|
Nedaj, jelikož to mam vsazeno, tak nedaj _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá říjen 06, 2006 9:06 pm Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | Nedaj, jelikož to mam vsazeno, tak nedaj |
Hele přísahám, že jak mi vyjde zbytek zápasů, co mám na tiketu, máš u mě tiket za 100,- ....takže být tebou fandim u teletextu, protože já mám to samý + Shels 2
Edit - už se nesnaž, Vymrdanej Kloten remíza 6-6 čuráci a to vedli 6-4 a voni prohrajou poslední třetinu 1-3 buzeranti....
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: pá říjen 06, 2006 9:12 pm Předmět: |
|
|
No, to je jako ta Slávie...voni mrdky vedou 3:0 a eště prohrajou
Tak Shels mozna...ale ty dva vostatni mrzáci, co doma prohrávaj, ty to už nevotočej _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá říjen 06, 2006 9:43 pm Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | No, to je jako ta Slávie...voni mrdky vedou 3:0 a eště prohrajou
Tak Shels mozna...ale ty dva vostatni mrzáci, co doma prohrávaj, ty to už nevotočej |
Hmmmm....tak to je překvapení kola....Shels to dají,vedou.....ale ty dva ostatní Cork a Derry.....výmrdy jak svině
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: pá říjen 06, 2006 10:05 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | Statistiky nevedu, neživí mě to, tak mě to nějak nesere, ale dlouhodobě co sázím - tak těch 7 let, počítám tak - 30 tisíc |
No uzivit se s tim snad ani neda ... leda tak hledat na netu surebety.
Ale minus 30 je jeste ok.
---------------------------------------------
Jeste jsem si vybral 1 zapas na noc:
WTA Tokio - Chan Y.-J. - Nakamura A. tip 1, kurz 1,65 vklad 12
Bank: 260,50
Chan je mlada (17) hodne nadejna hracka, ma ted docela formu, prevalcovala Schruffovou (6:3 6:0), Domachovskou (6:1 6:0) i Sugiyamaovou (6:3 6:4). Nakamura hraje sice pred domacim publikem, ma lepsi vzajemnou bilanci (1:0), ale aktualni formu jako souperka podle mne nema. Takze vsazim za na Chan. Myslim, ze 1.65 je dobre zkusit, aspon za nizky vklad.
male srovnani
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so říjen 07, 2006 1:24 am Předmět: |
|
|
Tak to je moc tohle, vymrd vikendu ... hlavne ze sem to dal za dve kila ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: so říjen 07, 2006 7:43 am Předmět: |
|
|
Ať de fakt do pýči, celá irská liga woe...mrdky jedny zasraný, zkurvený, zajebaný
Takle se hraje vo evropský poháry  To už se kapříkuje i tam, jo  Nádhera!!!!!!!!! _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: so říjen 07, 2006 7:59 am Předmět: |
|
|
WTA Tokio - Chan Y.-J. - Nakamura A. tip 1, kurz 1,65 vklad 12 KO
6:7 6:2 4:6. Chvili jsem to rano sledoval na online vysledcich. Rvala se pekne, ale asi chybelo trochu stesti.
Bank: 260,50
Uvidim, jestli tam behem dneska neco vyberu.
Kvarkopako: Kaprikuje se vsude, neudelas nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so říjen 07, 2006 8:41 am Předmět: |
|
|
[quote="Tradewind"]
No uzivit se s tim snad ani neda ... leda tak hledat na netu surebety.
quote]
To se pleteš, když sem sázel ještě fortunu, znal sem tam asi 5 lidí, ketří s tím normálně živili....jeden týpek dokonce zaměstnával nějakou vysokoškolačku, která mu překládala zahraniční stránky!!!!!! Chodil sem tam skoro rok a myslím,že nikdy pod 30-40 tisíc měsíčně nešel.... Ale to jsou výjimky....sázkovky rejžujou z takových blbců,jako já, co furt prohrávají
|
|
| nahoru |
|
 |
R@ven

|
Zaslal: so říjen 07, 2006 9:52 am Předmět: |
|
|
Jak vidite kvalifikaci ME da se tam neco dát???
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so říjen 07, 2006 10:11 am Předmět: |
|
|
| R@ven napsal: | | Jak vidite kvalifikaci ME da se tam neco dát??? |
Krásnej kurz je na Česko 1.01
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|