|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
supporter
(ban)
|
Zaslal: út říjen 10, 2006 8:30 pm Předmět: |
|
|
| Phenomenom napsal: | | supporter napsal: | | Black Dragon napsal: | Tak to je masakr ... 5 plicht .. |
A su v hajzlu.....no dopiče já to naložím a 5 x 0 .....no to se fakt stane jenom mě.....já to mrdám fakt...... měl sem Jokerit za 2000,- ....tolik sem ještě nikdy neprohrál..... kde je kurva brečící smajlík! ..... | Víš jak...kdo chce moc...nemá nic....Soucítím stebou chlape...big up! |
Jak se tzo vezme moc.....kurz 1.5....nasere to, o to víc se budu snažit příště to nezkurvit
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kvarkopako

|
Zaslal: út říjen 10, 2006 8:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út říjen 10, 2006 8:50 pm Předmět: |
|
|
Kdyz uz plichty, tak aspon poradne  ... tohle se stava bezne v kazdy lize jednou za cas.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: út říjen 10, 2006 9:01 pm Předmět: |
|
|
| Phenomenom napsal: | viděl bych to takhle...u nás kapříci...ve finsku holt lososy....a že jich tam mají |
... a v brazilii pirane,ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út říjen 10, 2006 9:13 pm Předmět: |
|
|
Kostaricka liga treba je plna kokainu :) ...
Premyslim ale nad tim, jesi tam je nejaka korupce v tom Finsku, ja si uchovavam nadeji, ze je to cisty, jak ty jejich jezera :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
serpent
|
Zaslal: st říjen 11, 2006 5:06 pm Předmět: |
|
|
rada (tenis): nikdy nedavaje na tursunova _________________ ... c'est de la longue route ...
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: st říjen 11, 2006 6:37 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil supporter dne st říjen 11, 2006 6:41 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: st říjen 11, 2006 6:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st říjen 11, 2006 6:53 pm Předmět: |
|
|
Karpat dobrej owning ... klasika
Me vomejou jesi nasi a nemci vyhrajou dneska .. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st říjen 11, 2006 8:19 pm Předmět: |
|
|
Jezismarja to sou hrozni tragedi ...
takhle hrajou v podstate proti kompletne B-tymu Irska, by me zajimalo jak by zapas vypadal kdyz by hral A-tym, nechcu si to predstavovat ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: st říjen 11, 2006 8:34 pm Předmět: |
|
|
Mne pripada, ze sou takovy mrtvy - tak trosku nevedi poradne, co hrat. Furt to stereotypne cpou po ty pravy strane a prd z toho  Vod ceho je tam Jankulovski
Snad je dedek vo pulce poradne zjezdil...Rozehnal a Kovac mi pripada, ze sou kapanek mimo dneska...
No a Irove to brousej jako svině...ten sudi to nezvladnul...hlavně, že sype karty našim...měl je vod zařátku brát přísně...to už by hráli ale vo deseti, ne-li vo devíti...minimálně za ten jeden šlapák na koleno...to bylo na kriminál.
Copak Němci, to se dalo čekat...ale Angláni jak bouchli v Chorvastku  viděli ste ten druhej gól tam _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: st říjen 11, 2006 8:35 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Jezismarja to sou hrozni tragedi ...
takhle hrajou v podstate proti kompletne B-tymu Irska, by me zajimalo jak by zapas vypadal kdyz by hral A-tym, nechcu si to predstavovat ... |
No to bych netvrdil.....zveličujou ztráty tak průhledně,že jim to nikdo nesežere....až na brankáře.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: st říjen 11, 2006 8:56 pm Předmět: |
|
|
Mathieu P.-H. - Tipsarevic J. tip 2, kurz 2,50 vklad 10 7:6 6:4 OK
Bank: 222,50
Aspon ze tak ... nejak cekaji s vypisovanim kurzu na 2. kola ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|